![]() |
אילת - מחר נוסע.. איפה יש חדרי כושר?
מחר אני נוסע לאילת ואין במלון חדר כושר אני לא מבין איך ... יש אצטדיון כושר שם ענקי אבל אין חדר כושר.. קיצר אני יקח משקולות איתי אבל אם יש חדר כושר אם אתם יודעים ליד הכניסה לאילת ( הצפונית )
זה מלון magic sunrise 5 כוכבים.. זה יעזור לי מאוד ואם יש חנות תוספים איפשהו שם ? תודה ! |
מה יש לעשות באילת בקור הזה?
|
למה שלא תיקח קצת מנוחה? לא יזיק לך ולהפך...
|
אם אתה נוסע לכמה ימים אתה לא צריך להיסחף מנוחה של כמה ימים לא תהרוג אותך היא רק תעזור
|
יש חדר כושר בקלב הוטל...אבל עזוב אותך מלשלם 40 שקל לאימון חד פעמי...דפוק ריצה בבוקר..וישר כנס לחדר אוכל אחרי =)
|
פנק את עצמך בשכיבות שמיכה בלאגים
ואחי אתה צריך להנות עזוב אותך שטויוצת |
בן אדם, אפילו אם תאבד מסה, עדיין יש לך את "זכרון השריר", מה הקטע בלהביא משקולות? זה לא שיש לך תחרות ואתה חייב להיות מוכן אליה אינעל העולם, תרגע,תהנה וכשתחזור תמשיך עם כוחות מחודשים. :)
|
חחחח מה הקשר פשוט רק עכשיו נכנסתי לכושר שלא היה לי מזמן והקטע שאני בחיטוב וזה בעיה..
אם אני רוצה לדפוק שם ארוחות ויש שם חתיכת ארוחות אני צריך להוציא טיפה אנרגיה קלוריות משו.. אז באימון של אנארובי ואירובי אחרי זה יצאו כמה קלוריות ואז אני יוכל לאכול כמו בן אדם.. ומזה אימון כולה שעה.. |
זה גם כיף להתאמן במכון חדש :)
|
לכמה זמן אתה נוסע?
|
עד רביעי בצהריים ככה
|
ציטוט:
תוכאל אחושרמוטה ניראה לי כל הכיף באילת זה האוכל...:sbb4: |
במג'יק סנרייז יש מכון
הייתי שם לפני שנה דווקא אחלה מכון כזה קטן אבל יש שם דאמבלים עד 50 פאונד וכמה מוטות ואיזה שתי ספות התאמנתי שם פעמיים |
ציטוט:
כי הבנתי שאין .. לא שממש ביררתי.. |
|
מצאתי כבר שיש אבל תודה!
אבל משום מה אני לא רואה דמבלים חחחח יש שם משו בכלל? |
יש שם דאמבלים עד 50 פאונד לא משו רציני...
כמה מוטות לא אולימפיים W ישר קצר וישר ארוך כמה פלטות לא הרבה אבל זה מספיק יש שתי פלטות של 20 קילו ועוד מלא של 10 ו5 יש כל מה שצריך בשביל אימון סביר |
יש את הפולס ויש את הקלאב הוטל
חנות לתוספי תזונה יש את מיכלין שזה נמצא ליד בנק לאומי,אחלה מחירים יש שם. |
ציטוט:
זהו אני יוצא עכשיו! CYA |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ