![]() |
האמת על אולמרט
לכל מי שלא יודע את אמת על אולמרט והמשפחה השמאלאנית-קיצונית שלו , הקשרים שלו לפשע המאורגן ועוד פרשות רבות שנאספו עוד מתקופת שרון אני מציע להכנס לאתר הזה:
http://www.ehud-olmert.com/ מה שאני מנשה להשיג: בחירות מחדש בארץ , ושיפסיקו לבחור מאפיונרים שבשבילם פוליטיקה זה קריירה של כסף (או הבטחת כסף כמו גאיידמק שעושה רעש מחצי תרומה) והאתר לא שלי |
אולמרט הוא לא היחיד שצריך לעוף מהממשלה... גם פרץ צרה גדולה מאוד, לא משנה איזה תיק הוא יקח, איכשהו הוא יצליח להרוס.
|
פרץ אימפוטנט אבל לא מושחט.
שהיה שר הרווחה |
בואנה איזה שטויות כתובות שם :\
|
חח באמת שטויות
|
המדינה מתרסקת בגללו.
והוא עוד לא התפטר אחרי הכשלון החרוץ של המלחמה האחרונה. עריכה: אני רואה שעומרי טורבו צופה ב"דיבורים כללי". תצפו לשרשור מעניין וארוך :) |
כל השטויות האלה מוחכות בעובדות מוצקות.
אם לא יש מלא "תירואיות" לרשום על אולמרט , עוד מעט הו "מעיף" את פרץ לעוד ספין תקשורתי ליצור לו עוד טיפה סבלנות מהעם תזכרו מי אמר לכם |
גם לי יש קשרים בפשע המאורגן,טוב שאני לא פוליטיקאי,אני יכול להנות מכך ולא להיות שנוא.
|
יאלה יאלה אם הפוליטיקה פה תיתעסקו בפיתוח גוף !!!
|
חחחחחח חזק Night Wolf
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פרץ הוא אולי היחיד...אבל לא הייתי נותן לו לנהל את המדינה...לפחות לא כרגע. |
ואם אולמרט יפול ובמקומו יהיה ראש ממשלה אחר, עליו לא יהיו תיקים, פירסומים והאשמות? הרי ככה זה כל שר שני בכנסת... אם כבר אז צריך להחליף את כל ה-120
|
כן , להלחיף את הכנסת מהיסוד , לשים את נתניהו כרה"ם או את ליברמן או כל בן אדם אחר שהצליח בתוכניות שלו (להזכירכם כל שונאי נתניהו הכלכלה הייתה מתה במהרות אדירה לפניו עכשיו הכל מתייצב ולולא המלחמה אולי הגימלאים והעבודה היו משיגים עוד הישגים סוציאליים גם משטר הצנע לא היה פופולארי אבל הוא עבד)
תכונה ישנה של הישראלים להתלונן ולא לעשות שום דבר ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ