![]() |
סיפור קצת הזוי מה ייתם עושים....
קודם כל זה מתחיל ככה....
יש לי ולחבר שלי הכי טוב "חברים" תאומים עכשיו לפני שבועיים בערך אני גיליתי שאחד מהתאומים היה עם חברה שלי. עכשיו אני לא מדבר עם "החבר" ההוא שהיה איתה ולא איתה!! ועכשיו התאום השני עשה בדיוק את אותו הקטע לחבר הכי טוב שלי, עם החברה שלו עכשיו החבר שלי, ממש אוהב את חברה שלו והוא מתכוון לסלוח לה על הבגידה מה אתם הייתם עושים במקומו? |
לא הבנתי אף מילה:d
|
הוא לא אמר לחבר שלך לפני זה?..אני הייתי כואס...
|
שוברים בקבוק בירה על הראש התאום, ותוקעים את הזכוכית בלב של הכלבה!
|
ציטוט:
בקיצר אתה היית סולח לחברה שלך אם היא הייתה הולכת עם חבר שלך? ומה שיותר הזוי פה זה שגיליתי על ההוא שהיה עם חברה שלי עוד שנייה פוצצתי לו את המוח, וחבר שלי שהתאום השני היה עם חברה שלו הרגיע אותי ואמר לי לא לפוצץ אותו!! |
ציטוט:
מה אתה עושה צחוק?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... |
ציטוט:
|
תשמע רן קודם כל אתה פריאר גאה נתחיל בזה......איך לא עשיתה לבחור כלום?איךך?
אתם והחבר צריכים לעבוד בחשיבה נכונה ולא בפזיזות לשניהם תרטו תזין! |
ציטוט:
ואני לא אהבתי את החברה שלי אז ה לא הפריע לי ממש כמו הקטע שהוא עשה לי.... וותאמין לי שהילד הזה לא בא לבצפר יומיים בגללי..... ובקשר לחבר שליי אנחנו אחים בדם ואל תדאג לי אנחנו עוד נכאיב לשתיהם הרבה מאוד!!! |
SUUUKA
אתה לא יודע מה קרה היום!!!!! חברה שלי היתי איתה 3 שנים 3 שנים 3 שנים!!!! היא בגדה בי!!!!!!!!!!! אם איזה בן :):):):) ואני לא יכול לעשות לו כלוום!!!! SUKA!!!!:flowers: |
ציטוט:
ולמה אתה לא יכול לעשות כלום?! |
למה אתה לא יכול לעשות כלום חביבי?
|
ערוך
|
יש איזה אתר אם דרכי התאבדות יצרתיות?:book:
|
ציטוט:
אהההה!! זיון! :diractor: :unsure: |
ציטוט:
|
אחי אני מנגן את ה סולואים של ALEXI עכשיו על הESP שלי היא הדבר היחיד שלא בגד בי...
אני פשוט מת אחים שלי... על תבטחו באנשים יותר מדי אני הבנתי את הטעות שלי לכל החיים בטחתי בה האמנתי לה. והיא עוד כל הזמן הייתה בא אליי בפוזות שאני בוגד בה. אני מת.:sad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אחי תמשיך הלאה תראה לה שלא אכפת לך תאכלס הכל במוח זה יעבור לך עוד חודש גג.. |
וואלק חברה שלי בוגדת בי אני קורט לה תדגדגן.....
אבל אני לא מאמין שזה יקרה לי ..... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ