![]() |
ניראה לי שab לא אפקטיבי לגביי
אני התאמנתי עד עכשיו Fbw והשבוע הזה שיניתי לab ומחר זה יהיה האימון האחרון של השבוע ואניל א מרגיש שאני מתפתח ממנו האם צריך לחכות יותר זמן ?! לראות מה קורה או שfbw יותר עדיף ?
|
אתה כולה שבוע בab וכבר אתה אומר שהוא לא טוב?
|
מסכים אם זה שמעליי. גבר אתה מתאמן רק שבוע וכבר שולל תן לזה זמן
|
טוב אחים שלי אתם באמת צודקים צריך לתת זמן כדי לראות תוצאות
|
הם צודקים, חוץ מזה, מה זה מרגיש שמפתח אותך? אתה לא צריך להרגיש שזה מפתח אותך. פשוט תאכל נכון, תישן כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך ויהיה בסדר.
|
אחרי שבוע לא רואים תוצאות... תן לזה זמן.
|
תאכלס, תעבוד חזק... Ab נורא אפקטיבי דווקא :)
|
למה אתם קוטלים???הוא צודק
אני בחודש וחצי-חודשיים אחרונים עשיתי Fbw אחרי שהייתי עם Ab Abc בכמה סוגי חלוקה ושום דבר לא השתווה להתפתחות+עליהה במשקלים+הרגשה שהאימון היה טוב למה שהיה בחלוקות השבוע חזרתי לab ואני כנראה יחזור לחלוקה שהיא כל הגוף\5x5\חלוקה בסגנון... אני מרגיש שהאימונים לא אינטנסיביים מספיק..כנראה שזה מתאים לי יותר.. |
לפי דעתי ab הכי אפקטיבי מכל תוכנית! וזו דעתי
|
Ab לא אפקטיבית לגבי כולם אבל לפחות לגביי היא מאוד אפקטיבית והיא חזקה וסוף שבוע אני נגמר ממנה :)
|
זה די אינדואולי אי אפשר להתווכח על זה...אבל בוא נגיד שקשה לתת ווליום בתוכנית כמו AB
ABC אתה כן יכול לעבוד על יותר תרגילים יותר סטים וכו וABCD אפילו יותר AB זאת תוכנית בשביל שימור השריר דעתי פחות מסה אבל שוב גם AB אפשר לגדול:flowers: |
ציטוט:
|
אתה מדבר שטויות אחי וdaemon צודק לגמרי
|
ציטוט:
|
נשמע מצחיק שאתה לא מרגיש שאתה מתפתח...
תן חודש-חודשיים ותראה הבדלים. מעבר לזה, בדר"כ (דגש על בדר"כ) Fbw זו תוכנית למתחילים, ושאתה מתחיל מ0 - השיפור מושג בהכי קלות, ככל שהרמה שלך עולה, ככה קשה יותר להשתפר. כלומר אם הגעת למצב שריר התחלתי טוב, עכשיו תצטרך לעבוד כפליים בשביל להשיג עוד שיפור משמעותי! קפיש? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ