ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בצער רב ויגון כבד אני מודיע על פטירת השביתה..:/ (https://israelbody.com/showthread.php?t=25080)

keen12 05-12-07 00:27

בצער רב ויגון כבד אני מודיע על פטירת השביתה..:/

החל מאחרי חנוכה חוזרים ללימודים,
מוציאים צווי מניעה..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html
:mellow:

ShaySE 05-12-07 00:29

יששששששששששששששששששששששששששש

סוף סוף!!! סעממק, כמה יטחנו לנו ת'תחת עכשיו!!! עוד שבוע "לבלות" ואז חוזרים ללמוד:bow:

Logout 05-12-07 00:32

יאו איזה מעולה זה..שאנחנו יודעים כמה זמן ליפני...מתי ניגמרת השביתה!!!1 נוכל להיתכונן נפשית!
וגם את השעות שינה!!
וגם נדע שיש חופש עכשיו..ולא נחיה בפחד שמחר חוזרים ללימודים חחח

Shauder 05-12-07 00:35

איזה זין =\

Exhibit 05-12-07 00:52

וואלה אחי, לא מזיז לי =]
משעמם לי גם ככה.. ובטוח יהיה בלאגן.
אני לא רואה את כולם חוזרים ללמוד כאילו כלום לא קרה, בטח נלמד שבוע ישבתו יומיים.
ישגעו בקיצור~

DarkGulis 05-12-07 00:53

סעמק לא יכלו לדחות לעוד חודש? עוד חודש בדיוק בא לי בטוב.

מתן18 05-12-07 00:58

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאא

ShaySE 05-12-07 00:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

במילה אחת,

כן :diractor:

מתן18 05-12-07 01:00

עזוב אותך,עבדתי בליתי לא היה לי רגע אחד מיותר...סאמ'ק...

rrkk 05-12-07 01:39

לכל העצובים/שמחים (יש כאלו?)
זה עדיין לא סוף פסוק. סביר להניח שאירגון המורים יגיש בג"ץ
לא סתם בית הדין הוציא את הצו רק מסוף החופשה ולא ממחר
בינתיים תהנו מהחופשה
ואל תדאגו סביר להניח שכל מי שיש לו בגרות יגיע מוכן. לא ייתנו לתלמידים להיכשל
חג שמח

king l8 05-12-07 01:56

סעמק איך לא מתאים לי לחזור ללימודיםם !!

TrashTalk 05-12-07 02:41

בהצלחה לכולנו... :/ היה דווקא טוב, הספקתי לעשות מיליון דברים שבחיים לא הייתי עושה בלי השביתה הזאת.. 3>

כמו למשל, להתחיל חדר כושר... תאכלס השביתה היא מה שהכניסה אותי לחדר כושר :sbb4:

Logout 05-12-07 02:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TrashTalk
בהצלחה לכולנו... :/ היה דווקא טוב, הספקתי לעשות מיליון דברים שבחיים לא הייתי עושה בלי השביתה הזאת.. 3>

כמו.....?

TrashTalk 05-12-07 02:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
כמו.....?

להתחיל ללכת לחדר כושר,
להוציא טופס ירוק ולעבור תיאוריה ראשונה,
והיו לי עוד מיליון ואחת סידורים שהייתי צריך לעשות, היה לי איזה שבוע אחד שכל היום הייתי מחוץ לבית עם תיק גב. פשוט נוראי חחח

Gootche 05-12-07 08:08

איזה באסה... קיוויתי שיתחילו ללמד לפחות אחרי הבגרויות חורף... טוב לפחות נדע מתי נחזור

Future Prophecy 05-12-07 08:33

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בטוח יהרסו כל האימונים עכשיו :((

///Efi/// 05-12-07 09:31

אל תדאגו כלום לא בטוח, יש עוד 9 ימים, יערערו לבג"צ בטח, ולפי החוק מותר לכל אדם לישבות במידה שניפגע, והשביתה תמשיך עד עד שיגיעו להסכם!

VoRteX 05-12-07 09:33

אפשר לחשוב איך כולכם מתבאסים... כולה בי"ס אחרי יומיים מתרגלים...
חוץ מהשיעורים המשעממים והשינה המעצבנת יש צחוקים כל היום...
אז יאלל'ה בואו נהנה מהשנים האלו כי אנחנו הולכים לאכול חרא בצבא.

benwin21 05-12-07 09:57

יהי זיכרה ברוך :(

M.r Olympia 05-12-07 10:01

:mellow: :ohmy: :unsure: :(
חח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ