![]() |
די לאוננות, יש תחליף לכל המשפשפים.....
למרוח איזה קרם/סבון/וזילין ויאללהההה :laughing:
http://i135.photobucket.com/albums/q...65_myspace.gif |
על סקס, שמעת?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי הדפוק שיקנה את זה? (איפה מוכרים?!)
חחחח איזה שטיות ממציאים היום |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח לול
|
ציטוט:
והמכשיר ממש דפוק, יש משהו כזה כמו פות נייד כזה בכל מני צורות וצבעים. :laughing: |
ציטוט:
|
רק אותי מפחידה המחשבה לתת למכונה לגעת בזין שלי?:mellow:
|
למה ? יכול להיות מענין :wub1:
אבל מי צריך תחרטה הזה ? מה הבעיה למצוא מישהי ? |
ציטוט:
כל פעם שאתה בקולונוע ומכבים את האור, כשמדליקים שוב מישהי מיתיישבת עליך ערומה או שסתם אתה מזיין על ימין ועל שמאל? |
המצאה גאונית :diractor:
בדיחה: אבא בא לבן שלו אחרי שחגגו חתונה ואומר לו האבא:בני,כשתגיעו הביתה אתה ואישתך,ולאט לאט תגיעו לקטע של יחסי מין,תוריד את התחתונים,תעמוד מול אישתך,ותתחיל לאונן ! הבן:אבא,בשביל מה ? סוף סוף יש לי אישה כוסית וצעירה !!! האבא:כדי שהבת :):):):) הזאת תדע מראש,שאתה מסתדר טוב מאוד גם בלעדיה .:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה זה כשאתה גר בגרמניה :sbb4: |
ציטוט:
ציטוט:
לא לאנשים כמוך, אתה הרי אליל מין ובחורות כל היום מגרגות את הזרע שלך ! עכשיו ברצינות, אל תשחק אותה עבריין כושי מאחורי מקלדת. ציטוט:
ציטוט:
|
רק אני חושב שהתשובה של אלביישן בסדר? מה נפלתם עליו עשיתם ממנו אליל מין, בתאכלס ולעניין זה פתרון הרבה יותר "מומלץ" מהמכשיר המעפן הזה :laughing:
|
חחחחח איזה מכשיר הזוי.
|
ציטוט:
פטרון..? זה לא פטרון זו אופציה, וברור שהיא יותר טובה.... זה לא שאתה אומר, טוב נו.. אני ילך לזיין מישהי היום.. |
גדול בתור מתנת יומולדת לחבר...חחחחחח...
|
סיק...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפכת אותי אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ