![]() |
אירה מעיין סירטון
|
ואי יש לו גוף בן זונהההההההה
אהבתיייייייי |
ציטוט:
|
יש לה גוף בן זונה
|
אני בוכה!!!
בד"כ!!! אני ממש לא מתלהב ואפילו נמנע מפיתוח גוף אצל נשים, אבל אירה מעיין משהו בה כלכך מושך חושני וסקסי!!! היא ניראת בן :):):):)!!!היא יפה היא מעריכה בודיבילדינג היא חיה את זה ושמעתם ?היא תיצא רק אם בודיבילדר:cry: זה אומר שהיא תיצא איתי אולי :sbb4: טוב לא עכשיו שאני לא על אחוז נמוך ועל משקל של 135 קילו אבל אחרי התחרות הבאה שלי בנאבא 2009 אנחנו כבר נישב על שייק חלבון וניבדוק את הענין לעומק:boxing: חחח ממש מדהימה כבוד לישראל ספורטאית אמיתית! |
אירה אם את קוראת בפורום סתכלי על הסרטון הזה
http://www.youtube.com/watch?v=tjyPS...elated&search= שאני אהיה ככה את כבר תהיי אישתי אם 2 ילדים :character63: חחח בצחוק:) תותחית באמת כל הכבוד!:boxing: |
היא התאמנה במכון שאני מתאמן ופשוט נדהמתי כשראיתי אותה...
באמת מגיע לה כבוד! |
ציטוט:
באשר לסרטון שלך ידידי המגודל, לעולם לא ימאס לי להגיד את זה: קווין לברוני הוא אחד היצורים המרהיבים בהיסטוריה (למרות שעל הרגליים אפשר גם להתווכח). לגבי אירה, באדי בילדריות הן ממש לא הטעם שלי, אבל אי אפשר שלא להעריך את הנחישות ההתמדה וההקרבה. מקצוענית למופת שהגיעה להישגים מעולים. כל הכבוד ובהצלחה. |
היתאמנתי לצידה כבר פעמים גם בהיות ילדון בגיל 12:s וגם לפני כמה חודשים היא מבקרת הרבה אצלנו בעיר [בכרמיאל] נחמדה מאוד
|
תעיף לה תשרירים ויש לה חתיכת גופה מותקק..
|
משעשע מאוד!
לא נראה לי שהיא הבינה שהכתב מסתלבט עליה רוב הכתבה, חחחחחחה. |
נראת פצצה ^_^
|
אחת הנשים הסקסיות ביותר שיש בארץ , פשוט מדהימה , ליגה בינלאומית לדעתי צפוי לה עוד עתיד רחוק ומזהיר בענף . היא תעשה להערכתי את מה שאלי האנה עשה בגברים .היא תעשה בנשים .
|
ציטוט:
|
היא סקסית אבל מפחיד אותי הרעיון של אישה שיכולה לפתוח לי את הצורה :p
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ