![]() |
סטיף דדליפט + תמונת גב
בוא נתחיל בסיפור קצר...
הגעתי למכון עם המצלמה שלי (אימון רגליים) כדי לצלם כמה סווקאטים כבדים.. נכנסתי לעמדת הסקוואט כש145 קילו מאחורי העורף שלי.. ביקשתי מאיזה חבר מהמכון לצלם אותי... ביצעתי הכל מושלם, ירידות מושלמות, נמוכות, 8 חזרות. אני בא מסיים את הסט ו.... הולך לראות את הסרט במצלמה.. רק חבל ש.. אין סרט.. הבן ז**ה לא צילם! ניסיתי לבצע שוב פעם על אותו משקל... ולא הצלחתי.. קרסתי למטה.. ואת זה הוא צילם! חחח בקיצור.. לצערי אתם מקבלים רק דד ליפט ותמונת גב קטנה. דד ליפט: רגליים כמעט ישרות, ירידה נמוכה, על מדרגה.. (סטיף), 110 קילו 8 חזרות: http://www.youtube.com/watch?v=8RsVZb4AWyw תמונת גב: יצא לא משהו.. אבל עדיף על כלום.. אני אפרסם תמונה טובה יותר עוד איזה שבוע או שניים. יצא פלאש.. לא רואים את החיטוב http://img295.imageshack.us/my.php?image=l001xm7.jpg |
נקניק!!!
חבל שלא צילמת את הסקוואט ד"א הכתף האחורית?? :huh: תדבר על זה עם גיל צריך להפציץ שם |
למה אתה עושה את התרגיל הזה? זה מתכון בטוח לפציעה!
ואתה צריך להסתכל קדימה כל הזמן, ולא למטה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
יפה מאוד, אהבתי את הדד ליפט. יש לך גמישות דיי גבוהה אם הצלחת לרדת כזה נמוך ולשמור על גב ישר.
145 ק"ג סקוואט?! כבוד! אימון הבא אתה מצלם! |
קרסת בזמן הסקוואט וצילמו את זה, ואתה לא מעלה לכאן??!
מה נסגר איתך? תעלהההה חחח נ.ב : גב מרשים וכתף יפה מאוד. |
ציטוט:
חחחחחח מני אתה לא מבין איזה פדיחה זה... רואים אותי קורס בסרטון וכל המכון צוחק חח.. מה פתאום אני יעלה את זה יסטלן! חח |
ציטוט:
בכיף אחי אני אצלם... רק לא אימון הבא... אני צריך להחזיר את המצלמה לחבר.. אני אצלם את זה או אימון אחרי הבא או בהבאים.. אבל זה יגיע אל תדאג! |
מה ההבדל בין דד ליפט רגיל לבין סטיף?
|
אמיר, אם אני הייתי עושה 145 קילו סקוואט וחבר היה שוכח לצלם, הייתי חונק אותו בזה הרגע.
|
פששש גמישות יפה ,אחלה תרגיל,ביצוע נכון ,איטיתי ומדיוק הייתי אומר ...
כמה זמן אתה מתאמן על הדאד ליפט? מעניין אותי מאוד ... נ.ב. הייתי רוצח את החבר הזה ששכוח דברים כאילו ,יש דברים שלו שוכחים:)))) |
גבר מה הנתונים שלך?
|
אני אישית שונא את הגירסה הזו של דדליפט, פשוט נראה סכנה, אבל יחסית הטכניקה יפה וכן אתה גמיש.
בקשר לתמונות אתה נראה פצצה! הפתעת אותי לטובה בגדול! תצלם את כל הגוף ותשלח את הסרטון עם הקריסה |
בונא אחי!
לא ידעתי שאתה כזה סוס!!! תיתחרה אל תהיה נשנש! אהבתי תתמונה של הכתף האחורית אחלה חיטוב! |
הנקודת חן שבתמונת גב, זאתי הגדולה שבאמצע מצד שמאל, היא כבר מאוד גדולה וגם שינתה צורה אתה צריך ללכת להסיר אותה אחויה בויה !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ