![]() |
מתכון לקינוח בעל אחלה ערך תזונתי
לדעתי הוא אחלה למאסה ואפילו בחיטוב
חלב עם אורז יש פה מתכון קליל - ניסתי ונורא אהבתי http://www.articles.co.il/article/52...97%D7%9C%D7%91 |
אמממ אמא שלי תמיד מכינה את זה,עדיף לא להוסיף את המים זה יוצא מגעיל עם מים,אמא שלי משרה את האורז בחלב ואז מבשלת,הכל יוצא סמיך כזה וממש טעים.
|
ציטוט:
חלב בחיטוב??? סוכר בחיטוב??? :unsure: |
ציטוט:
יותר רציתי להגיב על מה שהוא רשם חחחחח הצחיק אותי תקשיב טוב,"לדעתי הוא אחלה למאסה ואפילו בחיטוב"אין דבר כזה חח זה אוו זה אוו זה,. קח בסבבה כן ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
חלב=סוכר לקטוז=סוכר החלב. ולא משנה כמה שומן יש בחלב. שומן זה שומן, סוכר זה פחמימות, אין קשר בין השניים. |
ציטוט:
וזה יוצא מעט קלוריות במאסה אפשר לשים חלב 3 אחוז וסוכר בכל אופן זה כל אחד לטעמו אני את שלי תרמתי:wub1: |
ציטוט:
תבדקו טוב טוב, אם תמצאו מתחרה שנוגע בחלב בחיטוב, אני לא יודע מה אתן לכם. דרך אגב, ב100 מ"ל חלב, 1%, יש 41 קלוריות. זה כמעט כמו קולה!!! חצי מהקלוריות מגיעות מסוכר!!! אבל שכחתי, אתם מקצוענים, מצטער שבכלל אני מדבר שטויות, שיהיה לכם בתיאבון עם דייסת אורז. |
ציטוט:
|
מה זה חיטוב ?
|
ציטוט:
אני מכיר אישית כמה וכמה מתחרים, אף אחד מהם לא נוגע בחלב בזמן חיטוב כמו כן, אם תשאל את גיל, שכותב לא תוכנית חיטוב אחת ולא שתיים ביום, תבדוק האם הוא נותן למישהו לגעת שם בחלב! אני לא יודע איך אני נגרר כל פעם מחדש לויכוחים עם ה"מקצוענים". במקום שתלמדו, אתם נהנים להתווכח. זאת התגובה האחרונה שלי בנושא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
whats wrong with milk?
i got 1 cup of skim milk + 1 cup of berenflex at morning and i'm currently cutting |
ציטוט:
כוס אחת ביום אף מומלצת. |
Hell דרך אגב , אם אתה בחיטוב , זה בסדר נגיד לשלב 50 מ"ל חלב בשביל נס של הבוקר?
:o |
hell מה הבעיה בחלב, לא הבנתי..
אוקיי זה סוכר, נו ו? אני שואל ברצינות.. ולי אישית גיל נתן חלב בחיטוב, ואני לא היחיד. |
ציטוט:
תביא תאיסי שך :ם יא חולה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ