![]() |
אומנות הדד ליפט- ג'וני ג'קסון
|
דדליפט זה פשוט סמל לגבריות וכח - בזמן התרגיל הזה פשוט מרגישים את הכח בכל חלקי הגוף.
|
וגם כל האלה שמסביבך מרגישים ת'כוח חח
|
ושכחתם לציין את החבר'ה שבאים אלייך בסוף התרגיל ואומרים: "אתה יודע שזה דופק את הגב??"
|
ציטוט:
|
סרטון לא רע מבית מאסל טק ,הופתעתי לטובה
|
תודה אחי מוניטין דימיוני , חיפשתי טכניקות לדדליפט^^
אם אנחנו מדברים על דדליפט, אם יש לי למשל A גב וb רגלים, ובגב אני עושה דדליפט, אז הרגלים לא יהיו עייפות לאימון B? |
ציטוט:
הקאתי היום את הנשמה איך שחזרתי הביתה אחרי אימון דד ליפט. פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר. |
ציטוט:
קורה תנסה לעשות את הדד ליפט של בסוף האימון אחרי חתירות בהטיית גב ,פולי עליון באחיזה הפוכה רחבה ,טי באר חופשי ,פולי עליון עם הידית D וחתירות עם דאמבלים ....זה אונס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לווא דווקא דד ליפט בסוף האימון מאפשר לי להיתרכז בטכניקה ,אבל להרים פחות משקל , זה נחמד מדי פעם בשביל השינוי . |
ארבל או מישהו מהמבינים כשאני עושה דד ליפט אני עושה תאחיזה המדוברת ומחליף יד כל פעם האם אני יכול להישאר אם היד החזקה או שגם אתם מחליפים?
|
ציטוט:
אני נשאר עם אותה אחיזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
פליז ,כל כך הרבה עבודה על השרירים בזרועות שלך ,וכל כך הרבה תרגילים אחרים שנעשים לגב ,אתה באמת חושב שלאחיזה בדד ליפט תהיה השפעה עד כדי כך עמוקה בכדי לסתור את כל זה ? כל הפואנטה זה האחיזה הכי איכותית שאפשר בשביל להרים כמה שיותר משקל. |
ציטוט:
|
שמתי לב לתופעה מעניינת, בחיי היום יום כפות הידיים שלי נוטות קצת לכיווני הדדליפט שלהן. אין, כל הסממנים והליקויים הגופניים האלה שנוצרים כתוצאה מאימונים זה הארדקור בטירוף!
|
לחבר'ה שעושים דד-ליפט עם רצועות
זה נורא משנה? |
ציטוט:
היה כיף דווקא :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ