![]() |
אהלן, חדש פה :)
היי מה נשמע כולם?:]
קוראים לי איתי שופטן וקצת נתונים עליי: ממודיעין, בן 16 ו-8 חודשים, מתאמן חודש ושבוע בחד"כ, בכללי מתאמן (בריקוד, ואוי ואבוי למזלזלים :) ) כבר 4 שנים+ במשך 4 שעות פעמיים בשבוע... (: נתונים פיזים: גובה: לא גבוה במיוחד, 1.73 משקל: 76.5 אחוזי שומן: 12.4 יש מה להשתפר, למרות שיחסית לגובה שלי, אחוז השומן שלי הוא בסדר גמור, אבל אני רוצה קוביות (: מי לא? בכל מקרה, ברכו אותי חבר'ה, אני משקיען =] |
ברוך הבא..
הממ הממ היקף 50 הממ הממ |
ברוך הבא גבר אני רואה עכשיו זה תקופת עלייה לפורום בהצלחה .
|
ציטוט:
|
דאבל
|
ציטוט:
פרשתי מבודי בילדינג.. אם אתה לא מעודכן.. |
ציטוט:
אחרי כל מה שהשגת ככה אתה תפרוש ?! ברזל לראש זה מה שאתה רוצה ? :ohmy: |
חבר'ה לא לסטות מהנושא בבקשה :s
|
חחחחחחחחחח שופטיקסס מנשמע
|
מה קורה אחי?
נכון באת בעקבות הנושא של השחיף ההוא מ Fxp? בכל מקרה ברוך הבא :] |
ציטוט:
ציטוט:
חוץ מזה הכל טוב, מה איתך? (: |
חחחחח שופטן O:
שנים שלא דיברנו. |
ברוך הבא.
|
ציטוט:
ניתאי?! או מיי גאד :| אתה זה שצייר לעצמו ריבועים על הבטן במצלמה מולי לא?! :):):):) |
ברוך הבא!
מקווה שהפורום הזה יעזור לך להגיע למטרה שלך! אתה יכול לראות פה תוכניות שבנו אנשים שמבינים או לרשות תתוכנית אימונים שלך ואנשים יעזרו לך או לעלות תמונה והחברה יגידו מה הם חושבים , מה יש לשפר וזעוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי תכנית, אני אפרסם אותה בקרוב תגידו מה דעתכם, על קצב ההשתפרות, מעט תמונות ונראה כבר :] תודה רבה לכולכם |
חחח שופטיקסס זה רביד ידפוק אני פה כבר 8 חודשים משו כזה
ואני רואה שהתחלת להתעמק בפיתוח גוף אה חח יפה אחי |
חחח שופטן .. נרשמת בזכותי (בערך Xd) ?
ורביד - מה אתה עושה בפורום הזה יא חתיכת קבב ? |
השאלה היא מה אתה עושה בפורום הזה חח אני פה כבר הרבה זמן ולא ידעתי שאתה גם פה..
אני כולה שבוע וחצי במכון כושר חחחח זה לא קשור אבל קראתי על תזונה ועל פיתוח גוף סתם כי התענינתי ואז נכנסתי לפורום ומאז אני קורא פה הרבה.. אגב אני עד עכשיו זוכר לך ששאלתי אותך לפני כמה חודשים אם ת'מתאמן בחדר כושר ואמרת לי "לא זה הכל טבעי"..כן אור.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ