ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אכיפה בדיונים (https://israelbody.com/showthread.php?t=24394)

Ilikaz 23-11-07 20:10

אכיפה בדיונים

שלום רב.
למרות שכבר זמן רב נוהג לקרוא מאמרים באתר, לא מזמן הגעתי לפורומים.
לצערי, בכל מני דיונים נתקל בשפה גסה, אשר כוללת קללות וניבולי פה רבים.
אני חדש ואולי לא ממש ליגיטימי מצדי להתלונן על כך, אך ברצוני לברר האם יש אכיפה כלשהי בנושא?
הרי, פורומים אלא משמשים להתכתבות נחמדה ובעיקר ע"מ להעשיר את הידע ולעזור או להיעזר באחרים, לפיכך, תופעת ההתבטואיות כה גסות נראית כה מיותרת פה....

שבת שלום לכולם!

Mazoz3 23-11-07 20:14

צודק, אבל זה לא ייתן כלום.

_אופק_ 23-11-07 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ilikaz
שלום רב.
אני חדש ואולי לא ממש ליגיטימי מצדי להתלונן על כך, אך ברצוני לברר האם יש אכיפה כלשהי בנושא?
הרי, פורומים אלא משמשים להתכתבות נחמדה ובעיקר ע"מ להעשיר את הידע ולעזור או להיעזר באחרים, לפיכך, תופעת ההתבטואיות כה גסות נראית כה מיותרת פה....

שבת שלום לכולם!

זה לא ממש פורום רגיל... זה פורום של אנשים מלאי טוסטסטרון... וכן מעשירים את הידע ולומדים למרות כל הקללות...אז לא ממש יעזור אם תתלונן..העיקר אתה לומד זה שיש שפה גסה או משהו זה לא אומרים שלא עוזרים לאנשים.

Ilikaz 24-11-07 09:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי _אופק_
זה לא ממש פורום רגיל... זה פורום של אנשים מלאי טוסטסטרון... וכן מעשירים את הידע ולומדים למרות כל הקללות...אז לא ממש יעזור אם תתלונן..העיקר אתה לומד זה שיש שפה גסה או משהו זה לא אומרים שלא עוזרים לאנשים.

מי צריך עזרה כשאתה נחשף לדברים כאלה???
לא הבנתי את מתן הליגיטימציה לשפה גסה, רק בגלל שגם עוזרים.
למה אי אפשר פשוט לעזור, תוך כדי שימוש בשפה סבירה?

eminemfan 24-11-07 09:46

ציטוט:

שלום רב.

שבת שלום לכולם!

ת'כלס אלה מילים פלצניות,השפה הגסה לרוב באה מתוך סלנג ישראלי,ולא מתוך ניסיון פגיעה באנשים,מדובר באנשים צעירים ובכל העולם צעירים מדברים בשפה גסה,וזה לא אומר שחלק מהם לא מתורבתים פשוט זה לפעמים דרך של ביטוי.

Ilikaz 24-11-07 09:56

מצטער על המילים הפלצניות וגם הבנתי שדיבור כזה בעינייך הוא נורמאלי.
שיהיה לך שבת שלום.

///Efi/// 24-11-07 10:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ת'כלס אלה מילים פלצניות,השפה הגסה לרוב באה מתוך סלנג ישראלי,ולא מתוך ניסיון פגיעה באנשים,מדובר באנשים צעירים ובכל העולם צעירים מדברים בשפה גסה,וזה לא אומר שחלק מהם לא מתורבתים פשוט זה לפעמים דרך של ביטוי.

זה נכון! בארץ שמישו עושה לך משו טוב מה אתה אומר לו? "יא בן :):):):) שיחקת אותה", אבל כשמישו עושה לך משו רע? "שתיהיה בריא אחי איזה בלאגנים אתה עושה לי..."

-Alex- 24-11-07 10:24

ציטוט:

שלום רב.

שבת שלום לכולם!

חחחחחח !
א אנחנו גרים במדינת ישראל שבה רמת החינוך שואפת ל 0
ב אם אני זורק מפה את כל אלו שלא שולטים בהורמונים שלהם ! נשאר אתה אני ועוד כמה מנהלים !!!

-Alex- 24-11-07 10:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan

בבקשה !

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ