![]() |
תמונה שלי
בן 14 ,מתאמן במרץ בחדר כושר,לא משתמש בחומרים אסורים,לא רוצה להראות כמו רוני קולמן ,זה מוגזם לדעתי
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_109075314.jpg |
1. אתה לא תוכל להיראות כמוהו גם אם תרצה מאוד מאוד..
2. אתה שחיף אחי. 3. תתחיל לאכול. 4. תקטין תמונה שבת שלום. |
חסידה :o
ולמה נראה לך שאם תשתמש "בחומרים אסורים" תיראה כמו רוני קולמן ? |
חחח קרעת אותי חח עלק לא רוצה להראות כמו רוני קולמן פשוט אתה ממש קרוב לזה וממש ממש לא שחיף
|
כי הוא לוקח חומרים שעושים לו ניפוח בשרירים,ואני רוצה להשאר טבעוני ולעלות במסה.
|
ציטוט:
|
תאכל הרבה חסה וגזר ותשאר טבעוני
|
ותישתה שתן של ערנבים, זה מלא בויטמינים!
|
אחי, צא מהסרט.
אתה לא תראה כמו רוני קולמן בחיים, כי אין לך גנטיקה כמו שיש לו (לזה התכוונו הח'ברה מעליי). מה שאתה כן יכול לעשות זה לנסות לבנות לעצמך גוף קצת יותר מאסיבי ע"י כך שתאגור שריר. על מנת לקבל איזשהו מושג איך לעשות את זה: http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=1 בהצלחה.. |
מה זה, תיעוד מהגטו? :|
|
אחי מתמונה בתאורה כזאת לא ניתן להבין כלום חוץ מזה שאין עלייך מסת שריר..
|
יא נובבבב....
(לא בגלל התמונה שהעלית רק בגלל הבלבולי שכל שרשמת על החומרים וקולמן) תתחיל לבקר קצת יותר במטבח לשם שינוי... בהצלחה |
אחי קודם כל את הגנטיקה של רוני קולמן אין לך זה בטוח דבר שני אם תשקיע תפתח לאט לאט יהיה סבבה..
|
סטרואידים זה רק כלי שצריך לדעת להישתמש בו, אם לא תדע לנצל אותו, תשאר אותו הדבר.
סטרואידים או לא, כדי להיתקדם אתה צריך לאכול הרבה, להיתאמן כמו שצריך והרבה מנוחה (לרוב שינה). כרגע אתה דיי סטנדרטי. |
מסה בכל הכוח גבר..
נ.ב מה אתה עושה בחוץ עם תחתונים ? ? קרר |
ציטוט:
כנראה שבגלל התאורה לא רואים בברור את מסת השריר,אבל אם תשמור את התמונה בתיקיה התמונות שלי ואז תגדיל אותה תוכל לראות את השרירים שלי יותר ברור למרות שאני עדין מתחיל:jockey: זה היה בקיץ בגלל זה אני בתחתונים(כדי שיראו את השרירים ברגליים.למרות שקשה לראות בגלל האיכות של התמונה,ובגלל שאני רק מתחיל) |
איך אף אחד לא הזכיר תעובדה שזה טרול? הרי ברור שזה לא משתמש שבא לקבל דעה וביקורת הוא סתם בא להסתלבט
|
פאק אנילא מאמין !
יש אנשים יותר רזים ממני ! :diractor: :diractor: :diractor: :diractor: :diractor: "ביג " שמעון , תתחיל לאכול , אני התחלתי :jockey: |
כן תאמת יצאתי חתיכת זבל
אני מבקש סליחה מפותח הפוסט |
נערך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ