![]() |
תודה פומבית
אני רוצה לנצל את ההיזדמנות להודות לגבריאל (אלביישן ) ,חבר יקר ,על האירוח הנפלא בביתו בירושלים , חוץ מאוכל טוב והמשפחה המקסימה שלו ,לבחור יש כישרון מדהים למצוא מסיבות
בנימה אחרת ? ירושלים עיר אדירה ! בוכטה של מקומות לשבת ואחלה אוירה ,אני בהחלט שוקל לעבור לגור שם (ארבל בקרוב עובר לגור עצמאית ,הידד ! ) |
אתה צוחק יצאתה היום לירושליים אך לא ראיתי אותך?
|
ירושלים באמת אחלה עיר אבל תלאביב מס' 1,
אני בחיים לא הייתי הולך לגור בערים כמו אשדוד, חולון, באר שבע, בת ים, וכל הערים האלו.. איפה הייתם באיזה מקום..? |
וזה שאתמול עברת על שלוש בנות שונות שהבאתי לך לפה, שחיממתי וכל מה שנשאר זה להביא להן זין לא מוזכר, הא?
|
ציטוט:
משנת 1999 אנחנו מופיעים על המפה, ובחודש האחרון השקל יצא פה באופן רישמי, כי העיריה הייתה נותנת קנסות בלירות... |
ציטוט:
אני דווקא שונא לגור פה, העיר שורצת ערסים שכל היום מחפשים מכות, דקירות, סחיטות וכ'ו גבריאל אתה מהפסגה? |
חחחחח "הידד!" הרגת אותי, הזכרת לי שיעורי לשון מכיתה י'.
שמח שנהנת, יש תמונות כדי לאמת? חח |
ציטוט:
כל עיר בישראל ככה |
ציטוט:
|
אני אכן מהפסגה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא רואים או מרגישים אותם ממש, לא יותר מבמקומות אחרים בכל מקרה, חוץ מהעובדה שלהם, בשונה מהערסים במקומות אחרים, יש קללה שאין לא לאף אחד אחר: יצור. |
ציטוט:
כנראה שלא הייתה בהרבה מקומות |
ציטוט:
כן יצור יא רבק מזה תמיד אני יורד על דודים שלי מירושלים ככה יבואו לאיפה שאני יגידו להם יצור יצחקו להם בפנים בתוספת כאפה מי מדבר ככה חחח הכי הרג אותי בירושליים הקטע אם הסוכריה על מקל אפשר מציצה ? חחחחחחחחח מזה פה כל קיוסק שמה סניף של תל ברוך |
המצב הנוכחי בירושלים יותר טוב מאשר לפני 10 שנים. מהרגע שנופלת החשיכה, עד הבוקר, ומהדווידקה עד החתולות, אתה חושב שאתה בברוקלין, הכול אנגלית. ואולי הם שמים זין עלינו, ובאים לפה כמו קייטנה, אבל אין לפחות דקירות ויש אווירה של Block Party.
ועד לפני חודשיים, היו פה גם ארסנלים של תיירות צרפתיות מזדיינות בנוסף לאמריקאיות (שפחות מזדיינות אם בכלל). |
אבל תאכלס אני אוהב את ירושליים מעדיף את ירושלים מתל אביב
כנראה אני יגור שם יום אחד בקרוב :) |
ציטוט:
|
מי גר בעיר בכלל?
|
ציטוט:
אני שומר על זכות השתיקה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ