![]() |
בית משפט לתביעות קטנות
במידה ואני רוצה לתבוע חברה כלשהי, איך אני מגיש בקשה וכו'? איך העיניין הזה הולך? אני מקבל עו"ד חינם?
|
עו"ד בחינם? זה רק אם תובעים אותך ואין לך כסף לייצוג.
|
אני כמעט בטוח שבבית המשפט לתביעות קטנות או שלא צרךי בכלל עו"ד או שאתה מקבל אחד חינם
|
דימה אל תהיה טמבל אתה לא תצליח אם עורך דין קטן
תאמין לי אח שלי אני מבין בזה יש הרבה עורכי דין במשפחה שלי גם יש לדודה שלי משרד אחי היום הולך רק כוח ועורך דין ממשרד גדול יש לו כח (בין אם זה קשרים עובדים מסמכים וכו) אם אתה חושב שיש לך קייס אחי תיפנה לעורך דין חזק וטוב ותציע לו אחוזים על סמך זה שאין לך כסף ותיראה איך הוא יגיב אחרת אחי זה ביזבוז זמן וכסף |
ציטוט:
|
איזה מאות אלפי שקלים איפה אתה חי? חחח
כולה כמה אלפים על עוגמת נפש :) |
ציטוט:
|
אני רוצה לתבוע את הוט.
3 שבועות אני עם ניתוקים חוזרים ונישנים באינטרנט, טלפון וטלויזיה. אני מושבת לפעמים ימים שלמים בלי השירותים הנ"ל. היו אצלי 5 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית בדירה, את כל התשתית בבניין, יש לי דיבלים בקיר וחורים בקיר בגלל זה- והבעיה לא נפתרת! היום התקשרתי וביקשתי שירות ואמרו לי שבגלל שיש איזה מישהי שמטפלת בי אסור להעביר את הטיפול לנציגה אחרת, זאת אומרת שאני צריך "לתכנן" את התקלות שלי לפי הלוח זמנים של הנציגה הזאת שרק כשהיא במשמרת אני אוכל לקבל שירות!!! יש עוד התפתחויות במסכת התעללויות הזאת, פשוט אןי לי כוח לכתוב את הכל.. |
תביעות קטנות זה עד 1000 שקל
ואתה לא מקבל שום עורך דין אם אתה תובע ראית יותר מידיי סרטים :) מקבלים עורך דין רק עם (אם אני לא טועה) בתביעות פליליות |
טוקסיסיטי כרגע כתבת אולי 3 שטויות בפסקה אחת
חבל שאתם סתם מדברים על דברים שאתם לא יודעים |
ציטוט:
חוץ מזה שהסכום המקסימלי הוא בערך 20K שבזה התבלבלתי |
הסכום המקסימלי הוא 17 אלף.
|
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אתה רוצה לדעת עוד משהו?
|
חחחחח בטח אתה עובד בטיב טעם... הרבה עוגמת נפש
|
ציטוט:
אממממממממממממ... ציטוט:
|
אני אפילו לא יודע כמה אני רוצה לתבוע.. זאת אומרת כמה אני באמת אוכל להוציא
|
מסקנה - הוט זה חרא תעבור ליס . ולא צריך עו"ד בבית משפט לתביעות קטנות ואם אני לא טועה אתה יכול לקבל מקסימום 15 אלף שקל בכל תביעה
|
תשאל עו''ד או משהו...
או שתיקח סכום סימלי...1000 ש''ח... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ