ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   האם כול פיתוח הגוף פוגע לכם בחיי החברה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=24178)

Playa 20-11-07 13:37

האם כול פיתוח הגוף פוגע לכם בחיי החברה?

אני חושב שפה היה הכי מתאים לשים את זה...

אני כבר נהייתי אובססיבי אם אני לא משלים 4 אימונים בשבוע אני משתגע , וזה גורם לי להחליף דברים שהייתי יכול לעשות כמו לצאת עם חברים ושפוט להשאר בבית לאכול או להאתמן.
מה איתכם?

trx--->sus 20-11-07 13:40

קצת אבל אני מנסה להפריד נגיד אם חברים שלי מזמינים פיצה אני בא אבל אני לא אוכל (אלא אם כן זה צ'יט) זה לא נעים אבל בסדר עם יש מסיבה אני אוכל לפני זה חוזר ב-4 וישר למקרר כמון שזה משפיע אבל צריך לקחת הכל במידה

זה נראה לי יותר מתאים לדיבורים

CriminaL 20-11-07 13:44

מאוד פוגע,כבר חודשיים שאני לא יוצא עם חברים בלילות כי אני צריך לשמור לאכול כל 3 שעות ואני עייף מהאימונים ,אבל אני לא מתלונן על זה כי אני בחרתי את זה.

Tal67 20-11-07 14:14

אני לא נותן לזה לפגוע..
חיים פעם אחת לא צריך להיות פרנואידים זה לא שאתם הולכים להתחרות
בזמן הקרוב.

trx--->sus 20-11-07 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
מאוד פוגע,כבר חודשיים שאני לא יוצא עם חברים בלילות כי אני צריך לשמור לאכול כל 3 שעות ואני עייף מהאימונים ,אבל אני לא מתלונן על זה כי אני בחרתי את זה.

זה לא משנה עם תאכל את הארוחה לפני שאתה יוצא וגם ארוחה אחי שאתה עושה הכי חשוב זה סה"כ הקלורוית שאתה מגיע אליו

OhadB 20-11-07 15:57

לא פוגע ולא נעליים אני אפילו הולך עם החברים שלי לחדר כושר

gil-Nissim 20-11-07 15:58

ציטוט:

:mellow:
תבין גם אם אתה לא תאכל כל 4 שעות לא תשרוף שריר .

CriminaL 20-11-07 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
:mellow:
תבין גם אם אתה לא תאכל כל 4 שעות לא תשרוף שריר .

גיל בנה לי תפריט ואמר לי מה לעשות לפי זה אני הולך.

toxicity 20-11-07 16:08

ציטוט:

אז אתה אידיוט
מצטער שאני אומר לך את זה ככה אבל אתה באמת אדיוט
תתקשר אליו ותשאל אותו על תיזמון הארוחות הוא יגיד לך שזה לא משנה כלום כל עוד אתה מכניס הכל
ואתה עובד בגישה כל כך גרועה שאתה לא לומד כלום מהתפריט והתוכנית אימונים שהוא הביא לך

shavit 20-11-07 16:10

אין שום סיבה שזה יפגע

gil-Nissim 20-11-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אז אתה אידיוט
מצטער שאני אומר לך את זה ככה אבל אתה באמת אדיוט
תתקשר אליו ותשאל אותו על תיזמון הארוחות הוא יגיד לך שזה לא משנה כלום כל עוד אתה מכניס הכל
ואתה עובד בגישה כל כך גרועה שאתה לא לומד כלום מהתפריט והתוכנית אימונים שהוא הביא לך

:sbb4: :book:

Danzig 20-11-07 16:12

רמז: לא.

ירדן למה אתה עושה את זה לעצמך?

Logout 20-11-07 16:16

ירדן Wtf?!
גם אני עם גיל..ויודע מה...אני מכניס את כל מה שאני צריך ביום לגוף וגודל יופי..אז מה פיספסתי ארוחה..נשלים אחרי זה .....אני מכניס ביום את כל ה3 אלף קלוריות העלובות שלי חחחח Xd וגם זה קשה לי לאכול חחחחחח לחלק את זה ל6 ארוחות זה פשוט יותר נוח..כי קשה לאכול כל כך הרבה..אבל אם לא יצא לאכול ארוחה אחת..לא סוף העולם חבר..

Danzig 20-11-07 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
ירדן Wtf?!
גם אני עם גיל..ויודע מה...אני מכניס את כל מה שאני צריך ביום לגוף וגודל יופי..אז מה פיספסתי ארוחה..נשלים אחרי זה .....אני מכניס ביום את כל ה3 אלף קלוריות העלובות שלי :):):):) Xd וגם זה קשה לי לאכול חחחחחח לחלק את זה ל6 ארוחות זה פשוט יותר נוח..כי קשה לאכול כל כך הרבה..אבל אם לא יצא לאכול ארוחה אחת..לא סוף העולם חבר..

האמת במאסה זה יותר פשוט, בחיטוב זה בד"כ קשה + נצמדים ל'חוקים' בד"כ

uzi 20-11-07 16:36

אני לא לקוח תפיתוח גוף בצורה רצינית כמוכם...

בחיים זה לא יהרוס לי את חיי החברה...

Tamir H 20-11-07 16:36

ירדן אתה לא צריך לעשות את זה לעצמך
ותאמין לי אני עברתי בדיוק את מה שאתה עובר והיום זה ניגמר:boxing:
ואתה לא צריך לפספס ארוחות פשוט תאכל לפני שאתה יוצא וכשאתה חוזר
תאמין לי זה לא יפגע לך בחיטוב

לא לצאת עם חברים או לא לצאת לטיול שנתי כמו שראיתי באיזה פוסט זה כבר הגזמה זה לא תורם כלום וזה רק גורם לך להשבר בסוף. לא צריך לקחת את הבאדיבילדינג קשה כל כך גם המקצוענים לא עושים את זה. אז אנחנו....

PcGunMan 20-11-07 16:50

ציטוט:

חחחחחחחחחח בכל מקרה אתה חושב שעשית שינוי תעיף את התמונה הזאת אני עדיין לא הבנתי מה לפני ומה אחרי:ohmy:

Playa 20-11-07 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
חחחחחחחחחח בכל מקרה אתה חושב שעשית שינוי תעיף את התמונה הזאת אני עדיין לא הבנתי מה לפני ומה אחרי:ohmy:

XD איזה מניאק.
אחרי כמה זמה שאתה לא אוכל מתחיל להתפרק השריר? כי אני קבלתי את הרושם שכול איזה 4-5 שעות הוא מתחיל להתפרק
ועוד שאלה, אם יוצא לי שבוע שאני מתאמן רק פעמיים זה לא ייפגע ו משהו נכון?

slim shady 20-11-07 17:49

ציטוט:

איך נסחפת+ ליכלכת+ זיינת במוח... רואים שיש שינויי למה סתם לדכא ת'בנאדם?

למה זה צריך לפגוע? כל בנאדם עם IQ מעל 100 יכול למצוא פתרון איך לא לפגוע בחיי החברה וגם להשקיע בתחום...

CriminaL 20-11-07 20:13

ציטוט:

זיין ת'עצמך מהתחת ואם לא אני אבוא ואזיין אותך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ