![]() |
חדר כושר במקלט, תנו עצה
אז ככה. אני מתאמן בבית ויש לי הכל רק צריך לקנות עוד כ- 60 קילו כדי שיהיה לי 200.... אופססס נסחפתי חחח. קיצר ראיתי מקלט 2 מטר מהבית, ככל הנראה ריק מאדם ורציתי לארגן שם מן ח"כ שכונתי בסגנון אולד סקול שיהיו בו רק משקולות ומוטות רק בלי כל מיני מכשירים. יש איזה 2 שכנים שלי שני אחים בגילאי 20- 25 שכנראה יכולים להסכים לעזור, לתת עזרה בשיפוץ (הם יכולים להשיג כל כלי לשיפוץ בחינם) וכמובן איתם יהיה יותר קל לקבל את המפתחות. אבל הבעיה איתם שאני לא ממש מכיר אותם (אני כמעת לא מכיר אף אחד בשכונה) אלא רק שהם שותים הרבה, כל יום מתארגנים בערב ליד המקלט הזה עם בחורות ושותים ומקללים, שותים ומקללים... ולכן אני די מפחד שהמקלט ישמש בלילה למשהו אחר.
השאלות המרכזיות: 1. האם מישהו ניסה לעשות זאת? ומה יצא לו מזה? 2. איך מארגנים את זה עם העירייה? כיאילו כל המיסים ועוד... (אני עושה את זה לא למטרות רווח כספי). 3. ואיך בכלל לבדוק את האנשים שלא יעשו שמה משהו אחר או שלא יגנבו? (שאלה די מפגרת אבל שיהיה). |
ציטוט:
בגדול אם אתה רוצה לעשות את זה בחינם למען הקהילה, וכיביכול לנדב מזמנך האישי למען הקהילה העיריה לא רק שהיא אמורה לתת לך היא גם אמורה לעזור לך בהוצאות של המכשירים וכו' (בתאוריה לפחות), אבל שוב, אתה תיתקל בכל כך הבה בירוקרטיה וכל כך הרבה שעות בעיריה שיזרקו אותך ממשרד למישרד שזה ימאס לך מהר מאוד, אחרי הכל אנחנו בישראל, ארץ הקומבינות והפרוטקציות. :( |
ציטוט:ארץ הקומבינות והפרוטקציות.<<<תמצא ת'אנשים הנכונים, ותחשוב פעמיים לפניי כל צעד (צעד חכם של חז"ל אחי)^^^^^^^
שמע.. אתה צריך לדבר איתם ולדעת לפי התגובות שלהם אם הם עם ראש על הכתפיים, רציניים ולא עושים שטויות (אתה יודע לאיזה רמה אני מדבר, כאלה שמחפשים ת'רחוב, תזהר מזה הציוד יכול ללכת כך) תשיג את המפתח שיהיה שלך ואתה תהיה האחראי, ואחי.. אל תבנה על הציוד הזה.. אלא אם כןתהיה כל הוים שם כך אני מתכוון שודעים שאתה שם עין.. שיהיה מאורגן, מי שרוצה להכנס צריך את האישור שלך (כן גם מבוגרים) אחרת אחי, עזוב רד מזה, חבל לך, אם אתה לא תנעל טלא תדר שם ולא ידעו שזה לזה חבל.. אם אתה רציני באמת.. אני מאמין שעוד תנו לך כסף לפתח את זה ולקנות מכשירים ולהשתכלל (אבל בוא נהיה ריאליים, זה לא פשוט אם רוצים לשמור על זה, אבל אם אתה רציני, אחריי שנה אתה יכול אפילו לבקש כסף לבבתן קרוון שיהיהה מיועד לזה, תלוי איפה אתה גר וכמה תצליח לדבר) |
תודה אחים שלי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ