![]() |
3 פעמים בשבוע - Fbw
טוב אני היום התחלתי לאתמן בחד"כ ובנו לי תוכנית, ואני רוצה חוות דעת עליה.
התכונית היא לחודש וחצי ראשונים שלי במכון, ואז אני יעבור ל4 פעמים בשבוע - ab. התוכנית היא כזאת: רגליים: לחיצת רגלים - 3 סטים , 12 חזרות. גב: פולי עליון אחיזה צרה - 3 סטים , 12 חזרות. חזה: לחיצת חזה בשכיבה - 3 סטים , 12 חזרות. כתפיים: לחיצת כתפיים - 3 סטים , 12 חזרות. יד אחורית: פשיטת ידיים כנגד פולי עליון עם מוט עקום - 3 סטים , 12 חזרות. יד קידמית: כפיפת ידיים בישיבה - 3 סטים , 12 חזרות. בטן: כפיפות בטן רגיל - 2 סטים , 25 חזרות. כפיפות בטן אלכסון - 2 סטים , 20 חזרות. רציתי חוות דעת שלכם על התוכנית, ומה צריך לשנות במידה והתוכנית לא טובה. עוד משהו, חשוב להזכיר שאני מתאמן מתחיל - לא התאמנתי בחיים בחד"כ. תודה :flowers: . |
על פניה היא נראית תוכנית סבירה למתאמן מתחיל.
ישנה אפשרות להוסיף עוד תרגיל לשריר גדול: חזה,רחב גבי,רגליים. כלומר אתה יכול להוסיף עוד תרגיל של 3 סטים אולם מה שעדיף זה לעשות 2 תרגילים של 2 סטים כדי לא לחרוג ממסגרת של 4 סטים לקבוצת שריר,לפחות לא בתור מתאמן מתחיל. שיהיה בהצלחה. |
תודה רבה ,
אתה יכול להמליץ לי על עוד תרגיל לגב, רגליים וחזה? תודה. |
מישהו יכול להגיב לי על התוכנית ?
|
קודם כל לא נראה לי שיש הגיון בלעשות הכל 3 סטים ו12 חזרות תגוון קצת אפילו שאתה מתחיל אתה יכול להוריד חזרות ותן יותר סטים לשרירים הגדולים כמו גב חזה ורגליים
|
אתה מתכוון לעשות תרגיל אחד 3 סטים ותרגיל שני 2 סטים, או שתי תרגילים של שתי סטים?
|
ציטוט:
ואח"כ תעלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ