ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   באיזה ארוחות אפשר לשלב סקיפי? (https://israelbody.com/showthread.php?t=23877)

MagneZium 15-11-07 11:51

באיזה ארוחות אפשר לשלב סקיפי?

זה לא מתחבר עם כלום חח

CriminaL 15-11-07 11:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
זה לא מתחבר עם כלום חח

עם שוקולד נוטלה :) כפית מזה וכפית מזה על פרוסת לחם קל שבא לך להתפנק.

Danzig 15-11-07 11:54

אני שם כף בבוקר עם השיבולת שועל + סקופ חלבון + חלב.

maya 15-11-07 13:13

תה יכול בכול ארוחה מלבד לפני ואחרי אימון.
חוץ מזה יש עוד מקורות שומן אפילו יותר טובים לדעתי כמו שמן זית ,טחינה ביתית, אבוקדו,אגוזים,שקדים וכו

P-a-n-1-c 15-11-07 18:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
תה יכול בכול ארוחה מלבד לפני ואחרי אימון.
חוץ מזה יש עוד מקורות שומן אפילו יותר טובים לדעתי כמו שמן זית ,טחינה ביתית, אבוקדו,אגוזים,שקדים וכו

חלאס עם הבלבולי מוח האלה מאיה בחיאת..
למה לפני אימון אי אפשר לשלב??

NSH1 15-11-07 19:43

עם שניצל, אני לא צוחק. זה בנזונה

NSH1 15-11-07 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

אתה מבלבל תמוח. זה א',ב' בתזונה.
מה אתה לא יודע שזה ששומן לפני אימון זה דרעק?

maya 15-11-07 20:23

ציטוט:

שומן מעקב את הספגה של המזון, אין לזה שום יתרון לפני אימון

P-a-n-1-c 15-11-07 20:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH1
אתה מבלבל תמוח. זה א',ב' בתזונה.
מה אתה לא יודע שזה ששומן לפני אימון זה דרעק?

א' ב' של תזונה? א' ב' אולי של אנאלפבתים.
אין שום בעיה בלצרוך שומן לפני האימון.

מאיה מה הבעיה ב"עיקוב הספיגה" לפני האימון?

jonathan 15-11-07 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
שומן מעקב את הספגה של המזון, אין לזה שום יתרון לפני אימון

דבר ראשון,הספיגה לא תיהיה פחות מהירה במידה ניכרת.
ונגיד ששומן מאט את הספיגה במידה שאת מתכוונת אליה..אז הנה לנו יתרון,החלבון יספג יפה במהלך האימון,ויהיה חלבון זמין כל הזמן,למה הוא לא נספג מהר מדי.

maya 15-11-07 21:14

http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1

התזונה שלפני ואחרי אימון היא קריטית אם אתה רוצה להשיג את האפקט המקסימאלי של בניית השריר. התזונה שלפני האימון צריכה להיות עשירה בפחמימות שימזערו איבוד גליקוגן וידכאו תהליכים קטבולים. כמו כן, יש להימנע מצריכת שומן לפני האימון. התזונה שלאחר האימון צריכה להכיל פחמימות וחלבונים בצורה שהיא קלה לעיכול. ישנם הרבה תחליפי ותוספי מזון שיכולים לספק את הדרישה הזו, ואם אין לך נגישות לאוכל מיד לאחר האימון, כדאי לשקול את השימוש במוצרים כאלו. צריכת פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה בשילוב עם חלבונים מלאים כגון חלבון מי גבינה, ביצים או קזאין תספק ארוחה יעילה להתאוששות לאחר האימון.

P-a-n-1-c 15-11-07 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1

התזונה שלפני ואחרי אימון היא קריטית אם אתה רוצה להשיג את האפקט המקסימאלי של בניית השריר. התזונה שלפני האימון צריכה להיות עשירה בפחמימות שימזערו איבוד גליקוגן וידכאו תהליכים קטבולים. כמו כן, יש להימנע מצריכת שומן לפני האימון. התזונה שלאחר האימון צריכה להכיל פחמימות וחלבונים בצורה שהיא קלה לעיכול. ישנם הרבה תחליפי ותוספי מזון שיכולים לספק את הדרישה הזו, ואם אין לך נגישות לאוכל מיד לאחר האימון, כדאי לשקול את השימוש במוצרים כאלו. צריכת פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה בשילוב עם חלבונים מלאים כגון חלבון מי גבינה, ביצים או קזאין תספק ארוחה יעילה להתאוששות לאחר האימון.

איפה פה בדיוק כתוב למה יש להמנע משומן לפני האימון?

toxicity 15-11-07 22:30

עוד פעם עם המהירות ספיגV? מאיה לא הבנת את הנושא הזה עדיין? אין לזה שום חשיבות!!!!!!!
ו nsh1 תפסיק להיות בדעות הדביליות האלה למה זה לא נכון

Bodybuilder 15-11-07 22:40

ציטוט:

איפה פה בדיוק כתוב למה יש להמנע משומן לפני האימון?

פאניק סלח לי אבל אין לך זכות דיבור (אני לא מנסה לעליב אותך או משהו)פשוט אתה ועוד כמה חברה פוסלים הרבה מאמרים ואולי אפילו מחקרים למרות שלא הגעתם לשום תוצעות אחרי כמה שנים טובות של אימונים !
מאיזה זכות אתה לאזעזאל מדבר ? מה אתה 85 קילו 12 % שומן ? או שאתה בודיבילדר מתחרה בעל המון ידע ונסיון עצמי ?

toxicity 15-11-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
פאניק סלח לי אבל אין לך זכות דיבור (אני לא מנסה לעליב אותך או משהו)פשוט אתה ועוד כמה חברה פוסלים הרבה מאמרים ואולי אפילו מחקרים למרות שלא הגעתם לשום תוצעות אחרי כמה שנים טובות של אימונים !
מאיזה זכות אתה לאזעזאל מדבר ? מה אתה 85 קילו 12 % שומן ? או שאתה בודיבילדר מתחרה בעל המון ידע ונסיון עצמי ?

יצאת דביל עכשיו
אם הוא היה 100 קילו על 6 אחוז שומן זה היה אומר שהוא מבין מצויין ויודע יותר טוב מכולם?

Bodybuilder 15-11-07 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
יצאת דביל עכשיו
אם הוא היה 100 קילו על 6 אחוז שומן זה היה אומר שהוא מבין מצויין ויודע יותר טוב מכולם?

לא,אבל אז לפחות היה לא זכות דיבור "ונסיון" ולא סתם בלבולי ביצים בלי שום קשר לאולם.

jonathan 15-11-07 23:58

ציטוט:

לא,אבל אז לפחות היה לא זכות דיבור "ונסיון" ולא סתם בלבולי ביצים בלי שום קשר לאולם.

מה הקשר?יצרת משוואה עלובה..ושקרית לגמרי.
נראה לך שמאחורי המחקרים שעושים עומדים גורילות 100 קילו 8 אחוז שומן?
עם כל הכבוד, panic מבין קצת יותר ממך..בלי להעליב.
אם כבר אתה מעיר משהו,לפחות תגיד דברים נכונים..ריאליסטים..קצת קרובים למציאות.

P-a-n-1-c 16-11-07 06:46

ציטוט:

סבבה אחי אבל איך זה מתקשר? אתה בעצמך יודע שגם אם תאכל שומן לפני אימון (ארוחה של שעה-שעה וחצי לפני) וכשאני אומר שומן אנ'לא מתכוון כמובן סאלה אלא שמן זית וכו' לא יקרה לך כלום.

מאיה אני עדיין מחכה לתשובה שלך.

YONI 16-11-07 07:01

ציטוט:

או כל הכבוד על התגובה
פשוט הרוב פה ילדים שלא יודעים מה זה תפריט בכלל אז הם מרגישים לא בנוח אל תשים לב ואהבתי
הרבה אוהבים פה להמציא ולשנות הוכחות שקיימות שנים ע"י ההיגיון ה"בריא" שלהם

tomerA 16-11-07 11:33

נראה לי שכאשר לוקחים שומן לפני אימון הספיגה שלו איטית וגם העיכול שלו יותר קשה.
מכאן יותר דם יוזרם לאיברי העיכול ופחות לשרירים, לכן אתה לא תמצא את כול הכוח שיש לך ואולי תרגיש קצת חולשה.
בכלל עדיף לבוא לאימון על הבטן נקייה ולא רק משומן.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ