![]() |
גיטרה חשמלית
אח שלי התחיל ללמוד קלאסית (אני מתחיל גם עכשיו) והוא רוצה לעבור לחשמלית, ויש חנות שפשטה רגל עכשיו והציעו לנו גיטרה של חברת Action שהם טוענים שעולה 2500, ב800 שקל!
ביקשתי את הדגם ולא מצאתי כלום אחרי חיפוש, החברה הזאת טובה? והאם יש אתרים או חנויות שמוכרים גיטרות ומגברים יד שנייה במחירים טובים? (גיטרות טובות לא ברמה נמוכה) |
Action זאת גיטרה זולה ונורא לא איכותית אני לא מלליץ לך לקנות אותה..
עכשיו מה בערך התקציב לגיטרה ולמגבר? |
ציטוט:
|
הגיטרה החשמלית הראשונה שלי היא של סקוואייר (squier) נחשבת יחסית למתחילים, עולה משהו כמו 1300.. אבל יש גם יותר זולות שלהם (יעני חברת בת של פנדר), קניתי גם מגבר וביחד זה עלה בזמנו 1700.. אחרי שנה שנתיים הוא נהרס, אני יחסית לא בעניינים כבר אבל תברר טוב איזה מגבר אתה קונה..
עריכה: שאני חושב על זה, איך התגובה שלי בכלל לא עוזרת חח :) |
תשמע אתה יכול ללכת לחנויות כלי נגינה כמו כלי זמר מרום חלילית ולהגיד להם את התקציב שלך
והם כבר ינסו להתאים לך את הגיטרה והמגבר עכשיו כדאי לך להסתכל על חברות כאלה כמו סקוואייר חברת הבת של פנדר קורט Cort ואולי גם ימאה |
אח שלי קנה ibanez ב1200
|
ציטוט:
|
אתה יכול לקנות yamaha ב900
או SQUIER Affinity Strat ב850 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי לקנות יד שנייה.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט תגיד להם שהתקציב שלך הוא עד 1500 שקל וזהו.. ככה אני קניתי את הקלאסית את החשמלית וגם את הקוסטית =] פשוט תלך לשם ותבדוק אם לא אז לא |
ציטוט:
כמו מארשל פנדר.. |
אולי כדאי שתעשה חיפוש בפורום כלי נגינה ונגנים.. בתקופה שניגנתי (שלצערי מאחוריי) העברתי הרבה זמן בפורום הזה והרבה פעמים שואלים שאלה כמו שלך עם תקציב כמו שלך..
|
ציטוט:
פשוט הציעו לי את הגיטרה ההיא של ACTION ורציתי לברר אם זו מציאה.... |
אז אולי כדאי לברר שמה P:
בכל מקרה אני לא שמעתי על החברה הזאת.. גוגל נתן לך איזה מידע מועיל עליה? |
ציטוט:
כנראה שאני יוותר עליה |
ציטוט:
פנדר סקוור+ מגבר ותוספות |
ציטוט:
גועל נפש בידיך ועוד טוענים שעולה 2500 שקל עלאק. קודם כל מה התקציב? דבר שני: http://www.tab4u.com/sale/?q=cat-vie...ית www.yad2.co.il http://www.zboard.co.il/default.asp אם יש תקציב אז אל תקנה לא YAMAHA זולות, ולא כל הבולשיט של החיקויים של פנדר\גיבסון, תלך על הדבר האמיתי פשוט יותר זול, הסקוורים עכשיו השתפרו וגם המחירים עלו טיפה, אתה יכול גם להביא פנדר סטראט' מקסיקנית\יפנית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ