![]() |
איזה אבקת חלבון לבניית שרירים אתם ממליצים לקנות ?
שלום לכולם
איזה אבקת חלבון הכי טובה בשבילי לבניית שריריים ? אני רזה בלי שרירים , אני מתאמן כבר יותר מחודשיים ובכלל אין תוצאות ואני גם רץ 40 דקות לפני האימון משקולות. תודה רבה :11: |
Optimum גלעד17 .
|
ציטוט:
חחח :fellow: |
אף אבקת חלבון לא תעשה לך "שרירים"..
אבקת חלבון זה בסה"כ תחליף לארוחה, זה קל וזמין לצריכה.. אם אין לךתפריט תזונה מסודר וכו', שום אבקה לא תעזור לך לעלות במשקל... כנ"ל לתוכנית האימונים שלך, יכול להיות שהיא לקויה, או שאתה בקושי אוכל... מה המשקל שלך, ומה הגובה ? |
אחי אפשר להתפתח יפה מאוד בלי אבקת חלבון .. (יש מלא מאכלים עשירים בחלבון .. )
אני חושב שבמקומך לפני האימון משקלות הייתי עושה רק 10-15 דקות אירובי ועוד איזה 10 דקטת בסוף תתאמן חזק .. תעמיס משקל .. תאכל אחרי אימון פחמימות וחלבון בכלל תדחוס ותאמין לי תוך חודשיים אתה רואה שינוי - בדוק ! |
תקנה אבקת אסטרואידים על בסיס שומן ארנבים
תקרא מאמרים באתר , תתחיל עם זה תבנה לך תפריט מסודר + תוכנית אימונים לעלייה במסה ותתחיל לאכול ולהתאמן כמו שצריך אם אתה לא עולה מספיק אז תקנה גיינר או אבקת חלבון עם סוכר ענבים בהצלחה בהמשך :) |
ציטוט:
ואז שהוא יפסיק הכל יהפוך לשומן ארנבים.. אז מה החוכמה כאן ? :laughing: |
חחחחחחח בסוף יהיה ארנב ויהיה לו אוזניים ארוכות:laughing:
|
ציטוט:
|
בואנה רואים שאתם לא מבינים!!!
שייק חלבון עם סוכר ארנבים אחרי אימון פחמימה מהירה! |
ציטוט:
בסוף יצאו לו שניים כמו של בגס באני, בגלל הסוכר ארנבים הזה :wub1: ואז הוא יצטרך פחממה בעלת שן ארנב גבוה! ולא יהיה לו מאיפה לצרוך אותה.. ואז הוא יהיה במצב של פירוק שריר, אז הוא יצטרך לעבור לפחממה בעלת זמינות גבוה כמו סוללות אנג'יזר.. אחרת הוא יהיה במצב של פירוק ארנבים.. :laughing: |
חחחחחחחחחחחחח גיל אתה דפוק אתה:laughing:
|
ציטוט:
נסחפתי האמת,זה די מצחיק :laughing: בכל מקרה,עניתי לו ברצינות כבר,נחכה שירשום את הנתונים שלו, ונמליץ לו על אבקה טובה :sbb4: |
למה אתה רץ לפני האימון משקולות? ועוד 40 דקות? ועוד במאסה?
|
ציטוט:
חזה ארנב עם 200 גרם אורז זה גם אחלה ארוחה הוא יהיה אנאבולי רוב הזמן! |
ציטוט:
אני שוקל 54 בערך והגובה שלי 1.70 ואני מתאמן בדרך כלל 3 פעמים בשבוע כמעט שעה מה כדאי לעשות כדי לבנות שרירים:sbb4: ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה מאכלים כדאי לאכול ? |
יש מלא . קטו'ג ביצים טונה יוגורטים כל מיני קונפלקסים די טעימים אבל בריאים .. חלב ..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ