ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מותניים (https://israelbody.com/showthread.php?t=23748)

CriminaL 13-11-07 09:45

מותניים

מאז שירדתי 14 ק"ג ירדתי בכל הגוף-פנים,רגליים ידיים וגם בבטן ובמותניים,אבל עדיין במותניים נשאר לי שומן(רוב השומן שלי מרוכז באזור המותניים) נשאר לי לרדת עוד במשקל ...יכול להיות שבקילוגרמים האחרונים המותניים ירדו ?

V.G 13-11-07 09:48

אחי גם אני ירדתי הרבה ותמיד האיזורים שעולים ראשונים בכמות השומן הם המקומות שירדו אחרונים... אני די בטוח שאתה על אחוז שומן גבוהה עדיין תשתדל לרדת ל12% ואז להתחיל מאסה...
זה לא קשור לקיגולרמים אלא לאחוזי שומן.... הפסקתי לספור קילוגרמים כבר מזמן... זה ממש לא נכון לעשות דיאטה לפי משקל כי יכול להיות מצב שבו אתה תרד במשקל אבל בגלל שפירקת יותר שריר אז אחוז השומן יעלה ולמעשה השמנת... בקיצור אחי... תרד נכון באחוזי שומן לפי המדריך לחיטוב באתר ויהיה אחלה :)

CriminaL 13-11-07 09:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי v.g
אחי גם אני ירדתי הרבה ותמיד האיזורים שעולים ראשונים בכמות השומן הם המקומות שירדו אחרונים... אני די בטוח שאתה על אחוז שומן גבוהה עדיין תשתדל לרדת ל12% ואז להתחיל מאסה...
זה לא קשור לקיגולרמים אלא לאחוזי שומן.... הפסקתי לספור קילוגרמים כבר מזמן... זה ממש לא נכון לעשות דיאטה לפי משקל כי יכול להיות מצב שבו אתה תרד במשקל אבל בגלל שפירקת יותר שריר אז אחוז השומן יעלה ולמעשה השמנת... בקיצור אחי... תרד נכון באחוזי שומן לפי המדריך לחיטוב באתר ויהיה אחלה :)

אתמול בדקתי אחוזי שומן יש לי 16%,המטרה להגיע ל-12-11.

Danzig 13-11-07 10:09

כן זה תמיד אפשרי.

V.G 13-11-07 10:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
אתמול בדקתי אחוזי שומן יש לי 16%,המטרה להגיע ל-12-11.

אז סבבה אח =] הרבה אירובי... פחות פחמימות יותר חלבונים (כדי להשלים את המאזן הקלורי...)
ומשקולות כדי לשמור על מסאת שריר....

Sugarzaza 13-11-07 11:26

לפי התמונה חסרה לך הרבה מאסה ככה שהאחוז שומן הזה לא משחק תפקיד כמו שאתה חושב. הייתי חוזר לנייטרלי ואז למאסה.

CriminaL 13-11-07 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
לפי התמונה חסרה לך הרבה מאסה ככה שהאחוז שומן הזה לא משחק תפקיד כמו שאתה חושב. הייתי חוזר לנייטרלי ואז למאסה.

מסה על 16% שומן ...בחיים לא.

Cortex 13-11-07 17:59

ציטוט:

מאז שירדתי 14 ק"ג ירדתי בכל הגוף-פנים,רגליים ידיים וגם בבטן ובמותניים,אבל עדיין במותניים נשאר לי שומן(רוב השומן שלי מרוכז באזור המותניים) נשאר לי לרדת עוד במשקל ...יכול להיות שבקילוגרמים האחרונים המותניים ירדו ?

אתה לא תרד במותניים עד שלא תעבוד על האיזור הזה .. היה פה פעם פוסט על עבודה על המותניים עם מלא תרגילים ..

toxicity 13-11-07 18:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
אתה לא תרד במותניים עד שלא תעבוד על האיזור הזה .. היה פה פעם פוסט על עבודה על המותניים עם מלא תרגילים ..

אל תגיד שטויות

CriminaL 13-11-07 19:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex

הרי זה ידוע שאי אפשר להוריד שומן ממקום אחד ודנו על זה פה באלפי נושאים בקשר לבטן שאנשים עושים מלא כפיפות בטן וחושבים שזה יעלים את הצמיגים...

boris19 13-11-07 20:41

תשלב אולי שורף שומן (בהתאם לתפריט ולמאזן שלילי)

Sugarzaza 13-11-07 21:11

ציטוט:

מסה על 16% שומן ...בחיים לא.

תבין אחי, אתה אחרי חיטוב ארוך שאיבדת בו הרבה שריר, אין לך מסה. אני לא חושב שחיטוב זה הפתרון בשבילך.

CriminaL 13-11-07 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
תבין אחי, אתה אחרי חיטוב ארוך שאיבדת בו הרבה שריר, אין לך מסה. אני לא חושב שחיטוב זה הפתרון בשבילך.

עוד חודש יש לי פגישה עם גיל נראה מה הוא יגיד...

trx--->sus 14-11-07 11:15

גם תמיד הקילוגרמים האחרונים הכי קשים אתה יכול לשלב איזה תוסף שיעזור לך

CriminaL 14-11-07 12:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus
גם תמיד הקילוגרמים האחרונים הכי קשים אתה יכול לשלב איזה תוסף שיעזור לך

אני לוקח ויטה לייף 2000

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ