![]() |
החלבונים בגושים מה לעשות
קניתי תחלבונים של mrm ושאני שם חלב יש גושים ואני שותה גושים
איך אפשר להוריד אותם מה לעשות? |
אתה יכול להמיס את האבקה בטיפה מים חמים ואז לשים את החלב\מים..
|
יש לך שייקר ? אם לא זה יכול לעזור
תשים בהתחלה מעט חלב תערבב ואז תוסיף את יתר החלב \המים גם מעט מים חמים בהתחלה יעזרו |
היה לי גושים באבקה הקודמת של אולטימייט ,עכשיו קניתי את האופטימום השחורה אני שם רק מים קרים ואין לי אפילו פירור קטן...והטעם עם מים טעים כמו שוקולד חלב.
|
אל תשים מים קרים קרים.. זה יפתור תבעיה.
|
תפצל את המנה ל-2 כוסות
|
אני שותה עם חלב
אני ינסה להשים מיים חמים ואז חלב |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לקחתי טעם שוקולד מילקשייק עם מים טעם סבבה דווקא. |
ציטוט:
השוקלד מלקשייק מגעיל ברמות.. קניתי אותו פעם כמעט הקאתי.. אין כמו הקרם עוגיות של אופטימום, והבננה של צ'מפיוןן :sbb4: |
ציטוט:
|
גם לי היו גושים כשניסיתי עם חלב, הפטנט זה לשים את זה בשייקר ונער כמו שצריך, או באמת כמו שהציעו פה לשים קצת מים חמים. לא צריך להיות גאון הדור כדי לעלות על זה.
אם כבר אז כבר - ממליץ על חלבון מי גבינה של צ'מפיון בטעם בננה - אחד הדברים הטעימים גם עם מים ועם חלב כמעט גמרתי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לפי דעתי הקרם עוגיות ממש טעים, יש לו טעם בכלל לא רע. טעמתי את כל הטעמים הבסיסים,תות,קרם עוגיות,בנה,שוקו,שוקולד,שוקולד מלקשייק... מכולם אני מעדיף, את הבננה של צ'מפיון פשוט טעים ברמות :sbb4: |
חאלס עם הסיבוכים והשטויות שים חלב מיים מיים חלב לא משנה מה קודם ואז את האבקה ליפניי שאתה יוצא מהבית עשה את זה בבלנדר נחמד, וחוץ מיגושים בתחת אין לך כלום... :sbb4:
|
ציטוט:
אין על השוקולד מילקשייק, אחרי צ'מפיון בננה אופטימום קרם עוגיות ווניל תאמין לי אין עליו, עם חלב זה פינוק עם ש"ש זה פינוק עם מים זה פינוק עם כל דבר. ובמיוחד אבל במיוחד הקרם עוגיות של אופטימום מגעיל בטירוף לא יודע מה תפסו ממנו, יש לו גם ריח של צואה ששכבה 20 שנה על אספלט מחומם. |
ציטוט:
עם חלב? :character63: |
Mrm שוקו זאת האבקה הכי טעימה שיכולה להיות,לא משאירה לא גושים ולא שום דבר,תשתמש בשיקר או לפחות בקבוק רגיל !
|
לא היה שוקו לפעם הבעה אני אולי יקח שוקו
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ