![]() |
אלכוהול בתפריט מאסה (לא בתור צ'יט!)
לפני כמה ימים חשבתי אולי אני לא צורך מספיק קלוריות...
ואז עלה לי לראש - בירה או וודקה או אלכוהול אחר (עדיף לא ליקר בגלל כל הסוכר), זה ים קלוריות וים פחמימות. מה דעתך במידה ואין מקום לעוד אוכל, להוסיף נגיד 100 מ"ל וודקה, או חצי ליטר בירה? גם כיף וגם יעיל! אשמח לתגובות חיזוקים והסתייגויות... |
:wacko:
ציטוט:
|
חחחחחחחחלפי מה שאני יודע
אלכוהול פרק את רקמות השריר בכלל |
אני ממשש לא מבין גדול בעיניין אבל שמעתי שאלכוהול מפרק רקמות שריר (ומישהו אמר פה אז זה כנראה נכון) לגבי בירה שחורה אין לי מושג אבל לא נשמע לי הכי נורמלי
|
לא היה לי מושג לגבי הפירוק רקמות שריר...
אבל בכל מקרה אני אוהב לשתות, ולפעמים קשה לדחוף אוכל, אז זה יכל להיות פתרון מעולה. סה"כ מבחינת ערכים זה אכן מתאים ... |
אם אתה רוצה לעלות קלוריות ולא איכפת לך מאיפה אז הכי קל זה משומנים כמו אגוזי מלך, שקדים...בסביבות ה700 קלוריות ל100 גרם.
חוץ מזה שזה פשוט דפוק לשתות סתם קלוריות, מקסימום תשתה חלב, תאכל שומנים, תפתח איזה במבה ביסלי...זה גם סוג של כיף...לא כמו וודקה אבל...אלכוהול זה ההפך מלגדול. |
אחי עזוב אותך מדברים חריפים, זה לא בריא לגוף בכללי. אם אתה רוצה שתה איזה בירה ביום זה אחלה דבר. 250 קלוריות לחצי ליטר.. אתה דופק 2 ליטר וזה אשכרה גיינר :flowers:
|
למה אתם כל כך בטוחים שאלכוהול זה דבר מזיק,
דיברתי על לצרוך כמות מתונה, לא להשתכר על בסיס יום יומי. ביסלי זה חטיף מטוגן... פול שומן טראנס, סתם זבל. במבה זה דווקא טוב לדעתי והכי טעים. אגב דיברתי על מצב שאין לי עוד אפשרות לדחוף אוכל... כמו בשעות הערב שהארוחות נהיות לי צפופות. ווודקה לא כ"כ שונה מבירה חוץ מהכמויות אלכוהול וערכים ב100 מ"ל... אבל וודקה שותים פחות. זה היה סתם באוויר וחשבתי על זה בתור רעיון. דווקא אלכוהול זה בדיוק לגדול, רק במובן השלילי. |
אבאלה חבל על הכבד
|
קלוריות ריקות שמעת על זה<?!
|
למען הגילוי הנאות לא שמעתי על קלוריות ריקות.
והכבד כבר במצב אנוש בכל מקרה, מה לעשות אלכוהול זה התחביב שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה מראש. |
תשאיר Icq אני אוסיף אותך..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אם אין לך כוח לאכול תשתה מיצים טבעיים או שייקים על בסיס אבקה, פירות, שיבולת שועל ודברים כאלה. האלכוהול מיותר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ