![]() |
מחלה ואימונים
חבר'ה רציתי לשאול אתכם האם כשה אתם חולים אתם מתאמנים, והאם לדעתכם בעת מחלה כדאי ללכת להתאמ.ן אני מדבר על כאב גרון קטן ,צינון ושיעול. יאללה חבר'ה מחכה לתגובות שלכם יום טוב .
|
אני אישית התאמנתי אבל זה לא היה הכי כיף בכל אופן, בנוסף לכך שלא יכולתי לאכול ממש הרבה ושרפתי בטח טונה קלוריות בגלל המחלה אז זה מבאס
|
הבנתי אחי,אוקי תודה גבר אני כניראה אלך היום ושם כבר ניראה לאן העיניינים מתגלגלים.
|
אם זה משהו קטן כמו צינון, שעם טישו אתה יכול להתמודד עם זה אז אפשר להתאמן.
משהו קצת יותר קשה זה תלוי איך אתה מרגיש, בכל מקרה אתה יכול להוריד תרגיל פה תרגיל שם כדי להקל על האימון שלך, אבל שהשרירים יקבלו איזשהו גירוי. עם חום בטח אין להתאמן. ובמקרה של כאבי גרון ושיעולים לא כדאי לעשות אירובי. |
הכל תלוי בחומרת המצב אבל אם זה צינון אפשר ללכת להתאמן בכיף אפילו פעם קרה לי שאחרי האימון עבר לי! וגם עם כאב ראש
הכלתי פעם להתאמן עם כאב ראש רוצח בזמן האימון לא ממש כאב לי אחרי האימון המשיך לכאוב |
זה תלוי כמה זה מפריע.
אם בקטנה מתאמן חופשי. |
תודה אנשים בעקרון נחתי יומיים למה כי לא הרגשתי את הגוף הרגשתי ממש חלש עכשיו בהעקרון התחזקתי אני מרגיש חזק רק עדיין המחלה לא עברה אז אני כניראה אלך היום
|
אני אישית כן מתאמן כאשר יש לי צינון וכאבי ראש
אבל כאשר כבר יש חום וכאלה כבר לא מומלץ להתאמן,הגוף לא התאושש כמו שצריך |
תעשה אימון עם ווליום נמוך.
|
אם אתה לא תהייה במצב להתאמן הגוף שלך יומר לך את זה, בשביל מה יש מערכת חיסונית..?
אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן אז אתה יכול להתאמן ואם אתה מרגיש, חולשה, סחרחורת, שינויים בחום הגוף או צמרמורות אז מן הסתם אי אפשר להתאמן, פשוט תקשיב לגוף שלך זה הכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם מאימון יתר או מאימון יותר מדיי אינטנסיבי אפשר להיות חולה. |
כע בעקרון אתמול הרגשתי חלש ופשוט לא יכולתי לעשות אימון היום לא היית לי את החולשה הזו אז התאמנתי והתאמנתי כמו גדול
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ