ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מחלה ואימונים (https://israelbody.com/showthread.php?t=23336)

Ilan-V 07-11-07 12:50

מחלה ואימונים

חבר'ה רציתי לשאול אתכם האם כשה אתם חולים אתם מתאמנים, והאם לדעתכם בעת מחלה כדאי ללכת להתאמ.ן אני מדבר על כאב גרון קטן ,צינון ושיעול. יאללה חבר'ה מחכה לתגובות שלכם יום טוב .

Danzig 07-11-07 12:58

אני אישית התאמנתי אבל זה לא היה הכי כיף בכל אופן, בנוסף לכך שלא יכולתי לאכול ממש הרבה ושרפתי בטח טונה קלוריות בגלל המחלה אז זה מבאס

Ilan-V 07-11-07 13:00

הבנתי אחי,אוקי תודה גבר אני כניראה אלך היום ושם כבר ניראה לאן העיניינים מתגלגלים.

Ratm 07-11-07 13:01

אם זה משהו קטן כמו צינון, שעם טישו אתה יכול להתמודד עם זה אז אפשר להתאמן.
משהו קצת יותר קשה זה תלוי איך אתה מרגיש, בכל מקרה אתה יכול להוריד תרגיל פה תרגיל שם כדי להקל על האימון שלך, אבל שהשרירים יקבלו איזשהו גירוי.
עם חום בטח אין להתאמן. ובמקרה של כאבי גרון ושיעולים לא כדאי לעשות אירובי.

PcGunMan 07-11-07 15:18

הכל תלוי בחומרת המצב אבל אם זה צינון אפשר ללכת להתאמן בכיף אפילו פעם קרה לי שאחרי האימון עבר לי! וגם עם כאב ראש
הכלתי פעם להתאמן עם כאב ראש רוצח בזמן האימון לא ממש כאב לי אחרי האימון המשיך לכאוב

xLaes 07-11-07 15:21

זה תלוי כמה זה מפריע.
אם בקטנה מתאמן חופשי.

Ilan-V 07-11-07 15:38

תודה אנשים בעקרון נחתי יומיים למה כי לא הרגשתי את הגוף הרגשתי ממש חלש עכשיו בהעקרון התחזקתי אני מרגיש חזק רק עדיין המחלה לא עברה אז אני כניראה אלך היום

maradona 07-11-07 20:41

אני אישית כן מתאמן כאשר יש לי צינון וכאבי ראש
אבל כאשר כבר יש חום וכאלה כבר לא מומלץ להתאמן,הגוף לא התאושש כמו שצריך

Danzig 07-11-07 20:48

תעשה אימון עם ווליום נמוך.

SiX PACK 07-11-07 20:53

אם אתה לא תהייה במצב להתאמן הגוף שלך יומר לך את זה, בשביל מה יש מערכת חיסונית..?

אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן אז אתה יכול להתאמן ואם אתה מרגיש, חולשה, סחרחורת, שינויים בחום הגוף או צמרמורות אז מן הסתם אי אפשר להתאמן, פשוט תקשיב לגוף שלך זה הכל.

PcGunMan 07-11-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אם אתה לא תהייה במצב להתאמן הגוף שלך יומר לך את זה, בשביל מה יש מערכת חיסונית..?

אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן אז אתה יכול להתאמן ואם אתה מרגיש, חולשה, סחרחורת, שינויים בחום הגוף או צמרמורות אז אי אפשר להתאמן פשוט תקשיב לגוף שלך.

כן אבל כמו שאתה אומר "בשביל מה יש מערכת חיסונית?" כבר הגעת שהגוף ניזק והמערכת חיוסנית מנסה לעשות משהו עדיף להמנע להגיע למצב כזה

SiX PACK 07-11-07 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
כן אבל כמו שאתה אומר "בשביל מה יש מערכת חיסונית?" כבר הגעת שהגוף ניזק והמערכת חיוסנית מנסה לעשות משהו עדיף להמנע להגיע למצב כזה

כשהגוף "ניזק" או "חולה" אז המערכת החיסונית מתפנה להלחם במחלה או בנזק ובכח הגוף עצמו נחלש.

גם מאימון יתר או מאימון יותר מדיי אינטנסיבי אפשר להיות חולה.

Ilan-V 07-11-07 22:30

כע בעקרון אתמול הרגשתי חלש ופשוט לא יכולתי לעשות אימון היום לא היית לי את החולשה הזו אז התאמנתי והתאמנתי כמו גדול

ice13 07-11-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ilan-V
כע בעקרון אתמול הרגשתי חלש ופשוט לא יכולתי לעשות אימון היום לא היית לי את החולשה הזו אז התאמנתי והתאמנתי כמו גדול

אחי בן כמה אתה בדיוק (16 וכמה חודשים?) יש לנו כמעט אותם נתונים אז מעניין אותי....

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ