ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תראו מה קרה ביישוב שלי[עוד הוכחה שצריך להוריד נשים מהכביש] (https://israelbody.com/showthread.php?t=23287)

Deja Vu 06-11-07 18:55

תראו מה קרה ביישוב שלי[עוד הוכחה שצריך להוריד נשים מהכביש]

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3468097,00.html

slim shady 06-11-07 18:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu

שמע לפני שהתחלתי לנהוג חשבתי שזה סתם סטיגמה שנשים לא יודעות לנהוג..
אבל שמע... זה פשוט נכון.. כשאתה עולה על ההגה אתה מבין כמה סתומות הם נהיות כשהן על ההגה... זה מכה.. כאילו נסתם להם המוח למשך כל הנסיעה וגורם להם לא לחשוב צעד אחד קדימה...
אתה נוסע בכביש רואה מישהו נוסע כמו אידיוט... 90% (בלי להגזים) זאת אישה.. (או ערבי:))

Exhibit 06-11-07 19:01

Wtf... עד כדי כך?!

PcGunMan 06-11-07 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אבל שמע... זה פשוט נכון.. כשאתה עולה על ההגה אתה מבין כמה סתומות הם נהיות כשהן על ההגה... זה מכה.. כאילו נסתם להם המוח למשך כל הנסיעה וגורם להם לא לחשוב צעד אחד קדימה...
אתה נוסע בכביש רואה מישהו נוסע כמו אידיוט... 90% (בלי להגזים) זאת אישה.. (או ערבי:))

למה להיות גזען?:ohmy:
בדרך כלל זה נשים או זקנים
אבל יש נשים שכן יודעות לנהוג אמא שלי יודע לנהוג ממש ממש טוב חחח
אבל באמת נשים נתסמות שהן על הכביש :mellow:

speed 06-11-07 19:14

וכשאתה רואה מטורף על הכביש, 90% זה ערבים, לא כולם אבל האלה מהכפרים, הם רובם נוסעים בלי רשיונות עוד לפני שהם יכולים אפילו להתחיל ללמוד לנהוג וחלקם בלי רשיונות בכלל, הרבה פעמים יצא לי לסוע שנתקלתי בדרך במטורף על הכביש, אני לא יודע איך הם נוהגים בכללי אבל הם מחליטים (או שלא..) לנסוע כמו מטורפים, דוג', נסענו בכביש (המשפחה שלי) בין עירונית, פתאום עבר אותנו רכב בעקיפה אבל מה, בגלל שבא מולו רכב שכמעט התנגש בו הוא נצמד אלינו וכמעט פגע ברכב, ס"מ ספרים והיינו יורדים מהכביש, אח"כ מה התברר אין לו בכלל רשיון!!! מה עובר להם בראש??

slim shady 06-11-07 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
למה להיות גזען?:ohmy:
בדרך כלל זה נשים או זקנים
אבל יש נשים שכן יודעות לנהוג אמא שלי יודע לנהוג ממש ממש טוב חחח
אבל באמת נשים נתסמות שהן על הכביש :mellow:

לא קשור לגזען אחי... אתה בטח ממקום שלא ליד הרבה ערבים או שלא יצא לך ליסוע באיזור כזה..
אבל האנשים מטורפים... נסעתי פעם פה בשפרעם... כמעט קיבלתי שבץ אחי אין להם אלוהים אלה..

Deja Vu 06-11-07 19:25

אן פה על מה לתווכח מדובר בעובדות בשטח וכמו שסלים אמר עד שלא תעלו על הכביש לא תבינו את זה למרות שגברים נוסעים בהרבה יותר מהר לפחות אנחנו לא נתקעים בתחנות אוטובוס באמצע מדרכות דרך אגב הייתי במקום התאונהה אשכרה אן זכר לתחנה מפחיד

The Iron Man 06-11-07 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady

חחחחחחחחח כל מילה בסלע, מניסיון.
גם נהגי מוניות לא יודעים לנהוג!
כל מקום הם נדחפיםםם
איזה אחד כמעט הוריד אותי מהכביש כשנסעתי על 80 בגלל שהוא לא יודע להשתלב בתנועה כמו בנאדם

blinki 06-11-07 20:11

אני מסכים שנשים לא יודעות לנהוג אבל הן הרבה יותר זהירות ככה שאני בטוח שאם תסתכל על הסטטיסטיקה תראה שהגברים הם אלא שמעורבים במרבית התאונות הקטלניות אולי הנשים יותר בתאונות של לפגוע ברכב שמלפנייך וגרום לפקקים אבל מרבית התאונות הקטלניות נגרמות ע"י גברים

StaSus 06-11-07 20:22

מזעזע..

speed 06-11-07 20:26

שפרעם.. אחי, אתה נראה לי קרוב למקום שאני גר, אני באחד הישובים ממשגב, נראה לי אנחנו קרובים באזור

Dino Psaras 06-11-07 20:26

לדעתי הנהגת לא אשמה
מי הדפוק שבנה תחנת אוטובוס ליד כביש

סוליקו 06-11-07 20:37

בוא נעשה השווה של מי עשה יותר תאונות ..נשים או גברים ואז נחליט מי נוריד מהכביש

התשובה די פשוטה

The Iron Man 06-11-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
אני מסכים שנשים לא יודעות לנהוג אבל הן הרבה יותר זהירות ככה שאני בטוח שאם תסתכל על הסטטיסטיקה תראה שהגברים הם אלא שמעורבים במרבית התאונות הקטלניות אולי הנשים יותר בתאונות של לפגוע ברכב שמלפנייך וגרום לפקקים אבל מרבית התאונות הקטלניות נגרמות ע"י גברים

בוא אני אסביר לך איך נגרמת תאונה קטלנית.
אישה מטומטמת אחת נוסעת 40 קמ''ש בכביש מהיר בנתיב השמאלי, וגבר תקוע מאחוריה.
הגבר מתעצבן, יוצא לעקיפה מצד ימין ואז נהגת מטומטמת אחרת שנוהגת ברכב שלפניו דופקת ברקס פתאומי.
הנהג שובר את ההגה לצד שמאל ונכנס בסתומה הראשונה שפתאום החליטה לנסוע על 90.
ככה נגרמת תאונה קטלנית.

slim shady 06-11-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
בוא נעשה השווה של מי עשה יותר תאונות ..נשים או גברים ואז נחליט מי נוריד מהכביש

התשובה די פשוטה

חחחחח חוכמה כש 80% מהנהגים על הכביש הם גברים.. מין הסתם הם עושים יותר תאונות...
באחוזים אני חושב שהאחוז של הנשים גבוה..
בכל מקרה כמו שאמרו הפ פשוט סתומות.. הם יכולות ליסוע ל 25 'מ"ש ולעשות תאונה.. אז לא יהיה הרוגים אבל בכל זאת הם לא יודעות לנהוג

ואני לא משפרעם ( thank god) אני מקרית אתא... היה לי לאיזור לפני כמה זמן ויוצא לי ליסוע לשם כמה פעמים עם אבא שלי לחידוש רישיון נשק וזה..

לירן אתה יודע מה הכי מצחיק אחי... שברמזור הם הראשונות שיצפצפו לתלמיד נהיגה שלוקח לו כמה שניות לזוז... אחי חצי שעה נסעתי לה בכביש ביין עירוני על 30... שתלך כמביני.. מתלהבות על כאלה שנהגו 4 פעמים בחיים שלהם..

Nicolas 06-11-07 21:02

ואי סלים יש לנו כמאט אותם נתונים אחי רק שאצלי 15% שומן חח =]

eyalamzleg 06-11-07 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
ואי סלים יש לנו כמאט אותם נתונים אחי רק שאצלי 15% שומן חח =]

ולו יש יד 40 ולך 35 איפה אתה רואה פה אותם נתונים?:S בלי לעליב

Deja Vu 06-11-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
לדעתי הנהגת לא אשמה
מי הדפוק שבנה תחנת אוטובוס ליד כביש

אתה מוזמן לבוא לפה לראות באיזה מרחק מהכביש ממוקמת התחנה עוד מעט גם תאשים את העצים שהיא נתקעה בהם עשה לי טובה

Nicolas 06-11-07 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
ולו יש יד 40 ולך 35 איפה אתה רואה פה אותם נתונים?:S בלי לעליב

אמרתי כמאט לא בדיוק אותם :jockey:

slim shady 06-11-07 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אתה מוזמן לבוא לפה לראות באיזה מרחק מהכביש ממוקמת התחנה עוד מעט גם תאשים את העצים שהיא נתקעה בהם עשה לי טובה

הוא דיבר בציניות אחי..(אני מקווה:mellow: )

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ