![]() |
תראו מה קרה ביישוב שלי[עוד הוכחה שצריך להוריד נשים מהכביש]
|
ציטוט:
אבל שמע... זה פשוט נכון.. כשאתה עולה על ההגה אתה מבין כמה סתומות הם נהיות כשהן על ההגה... זה מכה.. כאילו נסתם להם המוח למשך כל הנסיעה וגורם להם לא לחשוב צעד אחד קדימה... אתה נוסע בכביש רואה מישהו נוסע כמו אידיוט... 90% (בלי להגזים) זאת אישה.. (או ערבי:)) |
Wtf... עד כדי כך?!
|
ציטוט:
בדרך כלל זה נשים או זקנים אבל יש נשים שכן יודעות לנהוג אמא שלי יודע לנהוג ממש ממש טוב חחח אבל באמת נשים נתסמות שהן על הכביש :mellow: |
וכשאתה רואה מטורף על הכביש, 90% זה ערבים, לא כולם אבל האלה מהכפרים, הם רובם נוסעים בלי רשיונות עוד לפני שהם יכולים אפילו להתחיל ללמוד לנהוג וחלקם בלי רשיונות בכלל, הרבה פעמים יצא לי לסוע שנתקלתי בדרך במטורף על הכביש, אני לא יודע איך הם נוהגים בכללי אבל הם מחליטים (או שלא..) לנסוע כמו מטורפים, דוג', נסענו בכביש (המשפחה שלי) בין עירונית, פתאום עבר אותנו רכב בעקיפה אבל מה, בגלל שבא מולו רכב שכמעט התנגש בו הוא נצמד אלינו וכמעט פגע ברכב, ס"מ ספרים והיינו יורדים מהכביש, אח"כ מה התברר אין לו בכלל רשיון!!! מה עובר להם בראש??
|
ציטוט:
אבל האנשים מטורפים... נסעתי פעם פה בשפרעם... כמעט קיבלתי שבץ אחי אין להם אלוהים אלה.. |
אן פה על מה לתווכח מדובר בעובדות בשטח וכמו שסלים אמר עד שלא תעלו על הכביש לא תבינו את זה למרות שגברים נוסעים בהרבה יותר מהר לפחות אנחנו לא נתקעים בתחנות אוטובוס באמצע מדרכות דרך אגב הייתי במקום התאונהה אשכרה אן זכר לתחנה מפחיד
|
ציטוט:
גם נהגי מוניות לא יודעים לנהוג! כל מקום הם נדחפיםםם איזה אחד כמעט הוריד אותי מהכביש כשנסעתי על 80 בגלל שהוא לא יודע להשתלב בתנועה כמו בנאדם |
אני מסכים שנשים לא יודעות לנהוג אבל הן הרבה יותר זהירות ככה שאני בטוח שאם תסתכל על הסטטיסטיקה תראה שהגברים הם אלא שמעורבים במרבית התאונות הקטלניות אולי הנשים יותר בתאונות של לפגוע ברכב שמלפנייך וגרום לפקקים אבל מרבית התאונות הקטלניות נגרמות ע"י גברים
|
מזעזע..
|
שפרעם.. אחי, אתה נראה לי קרוב למקום שאני גר, אני באחד הישובים ממשגב, נראה לי אנחנו קרובים באזור
|
לדעתי הנהגת לא אשמה
מי הדפוק שבנה תחנת אוטובוס ליד כביש |
בוא נעשה השווה של מי עשה יותר תאונות ..נשים או גברים ואז נחליט מי נוריד מהכביש
התשובה די פשוטה |
ציטוט:
אישה מטומטמת אחת נוסעת 40 קמ''ש בכביש מהיר בנתיב השמאלי, וגבר תקוע מאחוריה. הגבר מתעצבן, יוצא לעקיפה מצד ימין ואז נהגת מטומטמת אחרת שנוהגת ברכב שלפניו דופקת ברקס פתאומי. הנהג שובר את ההגה לצד שמאל ונכנס בסתומה הראשונה שפתאום החליטה לנסוע על 90. ככה נגרמת תאונה קטלנית. |
ציטוט:
באחוזים אני חושב שהאחוז של הנשים גבוה.. בכל מקרה כמו שאמרו הפ פשוט סתומות.. הם יכולות ליסוע ל 25 'מ"ש ולעשות תאונה.. אז לא יהיה הרוגים אבל בכל זאת הם לא יודעות לנהוג ואני לא משפרעם ( thank god) אני מקרית אתא... היה לי לאיזור לפני כמה זמן ויוצא לי ליסוע לשם כמה פעמים עם אבא שלי לחידוש רישיון נשק וזה.. לירן אתה יודע מה הכי מצחיק אחי... שברמזור הם הראשונות שיצפצפו לתלמיד נהיגה שלוקח לו כמה שניות לזוז... אחי חצי שעה נסעתי לה בכביש ביין עירוני על 30... שתלך כמביני.. מתלהבות על כאלה שנהגו 4 פעמים בחיים שלהם.. |
ואי סלים יש לנו כמאט אותם נתונים אחי רק שאצלי 15% שומן חח =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי כמאט לא בדיוק אותם :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ