ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי פה עוסק בפוטושופ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=23222)

אליאב קרייסלר 05-11-07 20:23

מי פה עוסק בפוטושופ?

מי פה עוסק בפוטושופ?
אני רוצה לקחת תמונה שלי וממש לחתוך אותי ולשים ברקע לבן וממש לעשות את זה יענו תמונה שצולמה לאיזה מגזין או משהו כזה...

מישהו פה יודע איך עושים את זה?
חחחחחחחחח סיקס פאק אני יודע שאתה עושה דברים כאלה אבל לא נעים להטריח אותך כמו פעם קודמת:laughing:

פינגווין 05-11-07 20:27

לחתוך ולשים על לבן? זה לא יהיה מציאותי
אבל לשים על מגזין כל שהוא אני יכול לנסות

Night_Wolf 05-11-07 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
מי פה עוסק בפוטושופ?
אני רוצה לקחת תמונה שלי וממש לחתוך אותי ולשים ברקע לבן וממש לעשות את זה יענו תמונה שצולמה לאיזה מגזין או משהו כזה...

מישהו פה יודע איך עושים את זה?
חחחחחחחחח סיקס פאק אני יודע שאתה עושה דברים כאלה אבל לא נעים להטריח אותך כמו פעם קודמת:laughing:

נישבע לך שאם אתה עושה את זה אני יורק עליך.
חלאס להיתעסק בפוטושופ!!!!!
תעמיס אוכל,ברזל,וכימיה אח יקר:boxing:

benwin21 05-11-07 20:35

אני יכול לעשות בלי בעיה בכלל.
אתה סתם רוצה אותך על רק לבן.????

למה לא להצטלם מול קיר?

אליאב קרייסלר 05-11-07 22:11

חחח גלעד שתוק:laughing:

המטרה זה שאני יעשה תמונה ומישהו פה מהתותחים יערוך אותה ישים אותה איפשהו וידביק אותה איפשהו (חח למישהו יש רעיונות??) ואז נדביק על התמונה סמל של מכון כושר או משהו כזה

חחח כי בתכלס כל הפרוצדורה פה נעשית כי ידידה שלי ואני התערבנו שאם אני מפרסם מכון כושר כלשהו אז היא תלך ברחוב במשך10 דקות ותצעק ''אני רוצה בולבול'' חחחחחחחחח

The Iron Man 05-11-07 22:12

ציטוט:

המטרה זה שאני יעשה תמונה ומישהו פה מהתותחים יערוך אותה ישים אותה איפשהו וידביק אותה איפשהו (חח למישהו יש רעיונות??) ואז נדביק על התמונה סמל של מכון כושר או משהו כזה

חחח כי בתכלס כל הפרוצדורה פה נעשית כי ידידה שלי ואני התערבנו שאם אני מפרסם מכון כושר כלשהו אז היא תלך ברחוב במשך10 דקות ותצעק ''אני רוצה בולבול'' חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקק

gil-Nissim 05-11-07 22:12

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחח...

חזק אחי! אתה תיהיה חייב לצלם את זה, במידה וזה יצא לפועל.

NEATEYE 05-11-07 22:13

ציטוט:

אני אתרום את עצמי למען המטרה חח (אתה מצלם כן? S:)..
תביא תמונה, רק שתהיה בפוזה שמתאימה לעיתון ואני אעשה מה שאני יכול.

Night_Wolf 05-11-07 22:14

ציטוט:

אם אתה לא קורא לי שהיא עושה את זה אתה מת!!! אני יצעק ליד כולם אני מוכן להביא לך כפרה :boxing: :wub1:
אני מקוה שהיא ניראת טוב ולא סתם איזו קחבה שמנה שיושבת בפצריה ליד הבית שלך כל היום וחוגגת :)

תארגנו לאנדרול הזה פוטושופ :sbb4:

benwin21 05-11-07 22:41

אני מוכן לערוך את התמונה אבל תגיד מה לעשות בה.

אבל רק אם תצלם את זה ותעלה את זה

Gangster 05-11-07 22:41

שים תמונה אני גם ינסה :x

פינגווין 05-11-07 23:14

חחח תצתלם ליד קיר לבן
וננסה להכניס אותך למגזין מהאינטנט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ