![]() |
מתח
איזה תרגילים אפשר לעשות בעזרת מתח ועל איזה שרירים זה פועל?
|
מח בוריאציות ושנות שעובדו תעל הגב וגם בייספס (מת חבאחיזה הפוכה)
והרמת רגליים לבטן |
אני יביא לך כמה תרגילים לעשות עם מוט מטח:
1.מטח רגיל עובד על הבריליאס \ גב 2.מטח באחיזה לפנים , יותר קל עובד על הביספס+גב 3.חתירה אנכית , עובד על עוד כמה שרירים בגב אתה מתקפל לכדור מתחת למוט ומושך את עצמיך למעלה 4.muscle up אתה עולה למטח ואז דוחף למטה שזה מטח+מקבילים 5.מטח עם יד אחת , כל המשקל שלך על יד אחת 6.מנוף קדמי , רגליים ישרות מקבילות למוט , הידיים בזווית של כ45% אפשר להחיזק לזמן , קצת יותר קל ממתח ביד אחת למי שיש גב מפותח יותר מהיד קדמית 7.מנוף אחורי , עובד על החזה ביספס וכתף קדמית בעיקר , כמו המנוף קדמי רק שהבטן מופנית כלפני הרצפה (צריך לעשות מין סלטה על המטח כדי להגיע לזה) תרגיל חזק מאוד....... נכון התחושה הזאת של הלחץ בראש באמצע סקווט כבד? כאן זה פי 5 8.מטח הפוך , עוד על היד קדמית והכתפיים ( אתה תלוי עם הרגליים למעלה) ועוד כמה אין לי כוח לפרט |
ציטוט:
לא הבנתי את 4 אתה יכול להסביר בבקשה:helpsmilie:?? |
4 זה פשוט מקבילים שאתה עושה עם המוט של המתח!!!
|
ציטוט:
4 זה שאתה עולה למטח וכשאתה למעלה אתה מסובב את הידיים וממשיך למקבילים. החלק הרקשה זה לסובב את הידיים (זה לוקח בעיקר כוח במטח כי צריך תנופה) |
ציטוט:
"מה שנשמע קשה-בלתי אפשרי" אדוארד א.מרפי |
מישהו עושה פה מתח מקבילים??
אני מצלי אני מאמין שאני יכול איזה 3-5 חזרות זה לא כזה קשה:| |
ציטוט:
לי זה נשמע קשה...מקבילים עם יד אחת?! |
ציטוט:
אז כשאתה למעלה(בסוף ביצוע חזרת המתח)... אז משם לעלות ולעשות מקבילים... עם אותהאחיזה של המתח |
ציטוט:
|
ציטוט:
איתן הבנתי תודה:jockey: |
ציטוט:
אם אתה עושה 3-5 חזרות אז זה דיי קשה לך! אני עושה 12+ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כי כל תגובה אתה אומר דברים כו שמשקולות כבדות פוגעות בגדילה וכו'
חוץ מזה הייתי פעם בfxp מה שאתה אמרת (דומה לסגנון שלך עכשיו) כלום על איזה כמה הודעות שאמרתי שאתה לא צודק אז הנה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ