ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הייתי בפיזוטרפיה...מבואס... (https://israelbody.com/showthread.php?t=23208)

idof111 05-11-07 16:46

הייתי בפיזוטרפיה...מבואס...

הייתי בפיזוטרפיה בגלל כאבים במרפק ובברכים, בברכים היא אומרת כי גבהתי הרבה בזמן האחרון והשרירים לא מגיעים עד לברך...ואפשר להמשיך לאמן ברכיים רק בכפיפת רגליים..
במרפק היא אומרת לי שכניראה יש איזה נזק פנימי כתוצאה מלחץ גבוה מידי בלחיצת חזה(50 קילו) ושעכשיו אסור לי לעשות שום תרגיל שבהם המרפק זז(כל הכפיפות כל הפשיטות..).
והיא אמרה שאני צריך לנוח עד שזה עובר לגמרי ושזה יקח כמה חודשים..בקיצור אני מוגבל לתוכנית של פרפר-כפיפות רגליים-כתפיים רק הרמות לצדדים וקדימה-כפיפות בטן-ופשיטות גב..
וגם זה היא אמרה שלא לרדת מתחת ל15 חזרות ולא להגיע לכשל, והיא אמרה שלא מומלץ לרדת מ12 חזרות בגיל הזה(15) עד לפחות גיל 18..

אני מבואס...עד עכשיו אני כבר שלושה שבועות בלי מכון ואני בקושי שורד...עוד כמה חודשים כאלה לא יודע מה יהיה...צריך קצת מילות עידוד...^^

NEATEYE 05-11-07 16:56

באסה לך אחי, אבל תקשיב לה.. שלא תגרום עוד יותר נזק.

אשכנזי 05-11-07 16:59

מה תקשיב לה אולי בנזק ופציעה היא צודקת
אבל בלא לרדת מ12 חזרות בגלל שהוא בן 15???????? Wtf
שטויות של אנשים שלא מבינים

idof111 05-11-07 17:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אשכנזי
מה תקשיב לה אולי בנזק ופציעה היא צודקת
אבל בלא לרדת מ12 חזרות בגלל שהוא בן 15???????? Wtf
שטויות של אנשים שלא מבינים

זה אני יודע, אני אתחיל על 12 חזרות מאקסימום חודש ואז יורד ל 10 אולי גם ל8, נראה כבר...ביאסה אותי לגמרי, כל הכיף באימון זה להגיע לכשל, לפעמים גם לכשל שלילי..

!Demon! 05-11-07 20:37

מזה השטויות האלה?אלק לא לרדת מתחת ל15 עד גיל 18 מה היא חיה בסרט מה זה זה...
גם זה שהפעלת יותר מדי לחץ 50 קילו זה שטויות במיץ , המפרקים מסוגלים להחזיק הרבה יותר משקל +זה תנועה טבעית של הגוף זה זיוני סכל כי אין לה מה להגיד..מעניין מה היא הייתה אומרת אם היא לא הייתה יודעת שאתה מתאמן..
מה שכן באמת על תעבוד על זה עד שיעבור אבל אל תיחיה בסרט עכשיו שזה בגלל הלחיצות..

idof111 05-11-07 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
מזה השטויות האלה?אלק לא לרדת מתחת ל15 עד גיל 18 מה היא חיה בסרט מה זה זה...
גם זה שהפעלת יותר מדי לחץ 50 קילו זה שטויות במיץ , המפרקים מסוגלים להחזיק הרבה יותר משקל +זה תנועה טבעית של הגוף זה זיוני סכל כי אין לה מה להגיד..מעניין מה היא הייתה אומרת אם היא לא הייתה יודעת שאתה מתאמן..
מה שכן באמת על תעבוד על זה עד שיעבור אבל אל תיחיה בסרט עכשיו שזה בגלל הלחיצות..

היא יודעת שאני מתאמן..וזה כניראה כן בגלל הלחיצות...זה התחיל לכאוב לי בלחיצות..

Ilan-V 06-11-07 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idof111
הייתי בפיזוטרפיה בגלל כאבים במרפק ובברכים, בברכים היא אומרת כי גבהתי הרבה בזמן האחרון והשרירים לא מגיעים עד לברך...ואפשר להמשיך לאמן ברכיים רק בכפיפת רגליים..
במרפק היא אומרת לי שכניראה יש איזה נזק פנימי כתוצאה מלחץ גבוה מידי בלחיצת חזה(50 קילו) ושעכשיו אסור לי לעשות שום תרגיל שבהם המרפק זז(כל הכפיפות כל הפשיטות..).
והיא אמרה שאני צריך לנוח עד שזה עובר לגמרי ושזה יקח כמה חודשים..בקיצור אני מוגבל לתוכנית של פרפר-כפיפות רגליים-כתפיים רק הרמות לצדדים וקדימה-כפיפות בטן-ופשיטות גב..
וגם זה היא אמרה שלא לרדת מתחת ל15 חזרות ולא להגיע לכשל, והיא אמרה שלא מומלץ לרדת מ12 חזרות בגיל הזה(15) עד לפחות גיל 18..

אני מבואס...עד עכשיו אני כבר שלושה שבועות בלי מכון ואני בקושי שורד...עוד כמה חודשים כאלה לא יודע מה יהיה...צריך קצת מילות עידוד...^^

אין לך מושג כמה שאני מזדהה איתך גבר אם היית מסתכל העליתי פוסט דומה שגם אני כולי שבור שאני יושב בבית בגלל פציעות מחלות וכו תתנחם אחי אתה לא לבד מקווה שיהיה טוב לי ולך אחי. החלמה מהירה

DropDead 06-11-07 00:08

[quote=idof111], בברכים היא אומרת כי גבהתי הרבה בזמן האחרון והשרירים לא מגיעים עד לברך...QUOTE]

עוד זיון מוח לאוסף ..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ