![]() |
חחח זה אמיתי אתם חושבים?
http://www.youtube.com/watch?v=_IwJ3Aj2XrQ
יש את הקטע שהמוט כאילו נופל עליו זה הרג אותי.. אבל לא נראלי שבאמת הוא מסוגל להרים משקל כזה הוא נראה כמו חוט דנטלי.. |
חחח לך תידע מה גבוה שלו?:s .. יכול להיות הגיוני
|
גם אם הוא 20 מטר הוא לא נראלי אחד שיכול להרים משקל כזה.
תסתכל על הידיים שלו שהוא דוחק איזה קטנות.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח דיייייייייייייי אני לא נושם!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: איך המוט נפל עליו גדוללללללללללל:laughing: |
חחח הכי קטע שהוא מנסה להסביר תוך כדי לצופים חחחח וכולו אדום D:
|
איזה מטומטם אלוהיייייים :ohmy: ! אם אתה לא מצליח לעשות חזרה אחת בשביל מה לנסות אפילו?
וואלה אי אפשר לדעת מהקליפ, ידיים קטנות אבל יכול להיות לו חזה די רחב. אי אפשר לשפוט. בכל מקרה, המשקל הרבה יותר מדי גדול בשבילו. |
חחחחחחחחחחח אם כבר מדברים לחיצת חזה
http://www.youtube.com/watch?v=BlDWdfTAx8o שיא עולם וזה 460 קילו..זה הגיוני בכלל לעשות כזה משקל?400 קילו בסקווט זה מלא אז בבנץ' לעשות 460..? |
זה 460 Lb
זה משהו כמו 210 |
זה 460 Lb
זה משהו כמו 210 |
חחחחחחחחחחחחחח אדיר חח והגיוני דווקא יש לי אחד במכון הוא ניראה בערך כמוהו אותם ידיים הוא דוחק 120 קילו על 8 חזרות
|
ציטוט:
אחי זה 1010Lb |
לא הבנתי נכון נראלי.
אני אומר שהוא דחק 210 קילו -שזה שווה ל460 Lb . |
אבל מסבירים לך שזה לא 460 Lb, זה 1010 Lb, כתוב שם בסרטון.
וכן זה משקל הגיוני לפאוורליפטר שעשה שיא עולם עם חולצת לחץ. כל המשקלים בקטגוריה הכבדה באליפויות זה 400+ קילו. |
Lolll~~~~~!@!@ חחחח איזה חיוך של דביל מאוזן לאוזן יצא לי עכשיו חחח
|
ציטוט:
|
אמיתי אמיתי
|
אהההה אני מת איך ניקרעתי כשהוא ניסה לצאת מהמוט ^^^^^^
מזה כלכך הרבה משקולות סך הכל 110 קילו |
אייזה טמבל... למה הוא סגר את הפלטות בצדדים? והיה שם אחד שצוחק כמו אידיוט במקום ללכת לעזור לו... אנשים סתומים ...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקק נשפכתי מזה שהוא מתחיל להיות אדום
|
מה לא אמיתי סה"כ 110 קילו 1rm...
אני לא אומר שזה קצת, אבל זה לא כזה הרבה... מאסה לא מעידה על כוח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ