![]() |
ראיון חדש באתר ! אור ביטון !:)
היה לי העונג לראיין את אור ביטון "ביגביט" יקירנו.
הוא חבר קרוב,ויש לו הרבה עתיד בתחום.תהנו :) http://www.israelbody.org/Index.asp?...CategoryID=191 |
ציטוט:
היה לי את העונג להתראיין אצלך אח שלי! אוהב אותך בויה |
ציטוט:
אני עוד אסמיק כפרה |
תודה רבה, קורא :)
|
קראתי הכל..מעניין מאד..תודה....
רגליים חזקות אחויה.. |
תודה אחי..זה באמת הצד החזק אצלי
|
אל תצטער על מה שקרה עם רותם בוא ניקח אותך למכון(ליווי) יש שם 1000 רותם ;)
|
פשש קטלני אהבתי
יש לך גוףף מטורף.....כזה אני רוצה ..... |
ציטוט:
(= תודה אח שלי |
אחד הראיונות היותר טובים שקראתי באתר, שיחקתם אותה!
|
ציטוט:
נשבע לך עשית לי את השבוע :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך אולי איסקיו? |
מתי אתה מכבד אותנו באיזה ראיון עם גלעד בן יעקב?
|
ציטוט:
תלוי רק בגלעד :) |
ליגה אחי
|
ציטוט:
|
ראיון בנזונה....כל הכבוד אחי ובהצלחה :)
|
ראיון סבבה.
מסכים מאה אחוז לגבי בוכניק, מי שלא עבר מוקדמות - תהייה הסיבה אשר תהייה - לא רשאי להשתתף בתחרות בערב. אחרת עושים צחוק מהעבודה ומהמתחרים שכן השקימו קום וקרעו את התחת להופיע פעמיים במצב פיזי כל כך קשה, אבל צריך להדגיש למי שלא הבין עדיין - שהפאשלה הזאת התרחשה באיגוד של אדון פרי'ג ולא בנאבא. כל כך מתאים ואופייני לאיש הזה, לא לבדוק תעודות זהות, לסלוח גם על פספוס של מוקדמות, העיקר שהמתחרה הביא את המזומנים. מתערב שגם קבלה לא ניתנה לאותו מתחרה או למתחרים אחרים, מישהו יהיה חייב פעם לפתוח את תיבת הפנדורה הזאת שנקראת מר פרי'ג. כך או כך, אני ישבתי בקהל, לא ידעתי כן מוקדמות או לא מוקדמות, והיה לי ברור לגמרי שהקרב על המקום הראשון היה בין אור ביטון לראובן סולומון. ממש לפני ההכרזה הימרתי על ראובן כמנצח, אכן בגלל ה"בשלות" שלו. לאור הגיע המקום השני, הדירוג של בוכניק לפניו זו שערוריה גם בלי קשר למה שהיה בבוקר - כיוון שבוכניק לא היה פרופורציונלי בכלל - והציג פלג גוף עליון יפה אבל רגליים קטנות. דרך אגב, אני זוכר אותו מנצח במר ישראל עד 21 של נאבא בשנת 2005 (היה מתחרה יחיד) ככה שאולי הייתה לו סיבה טובה לא להציג תעודת זהות השנה. בשורה התחתונה, ההגדרה "גוף יפה" פשוט יושבת פיקס על אור ביטון, הוא אולי לא מפלצת אבל האסטתיקה שלו עושה את העבודה. |
אני חייב לציין שמבחינת חיטוב ואסטטיקה אור פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. זה יישמע מגוחך אבל האסטטיקה שלו מרשימה אותי יותר מזו של פלקס ווילר.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ