![]() |
אימון החזה שלי ב-ab דרוש שינוי ?
אני רוצה להגיע לתוצאות מהר בחזה.
כרגע בתוכניתצ יש לי : מוט עם שיפוע (לחזה עליון) קרוס פרפר המדריך בחדר כושר אמר לי לעשות את כל התוכנית בחזרות של 15 אח"כ 12 אח"כ 10 אח"כ 8 עם משקל זהה ושאחרי הסט של ה-15 יהיה לי די קשה לסיים את החזרות בסוף. אחרי האימון חזה החזה שלי די גמור אבל חשבתי אולי להוסיף מוט בלי שיפוע מה אתם חושבים ? :unsure: :unsure: :unsure: |
אני לא רואה טעם ב15 חזרות...אני הייתי עושה בין 8-10 לדעתי.. ...או 8-12...
רק שתיהיה בעניינים.....ה15 חזרות לא יתנו לך חיטוב ואז ה8 חזרות יתנו לך מסה...זה לא הולך ככה...זה לא נראה לי יעיל לעבוד ככה...15 זה יותר סיבולת כבר מאשר היפרטרפיה... |
כן אני יודע שאלתי את המדריך שלי בחדר כושר והוא אמר שזה סבבה (שגיא גרשגורן)
|
ציטוט:
|
די חבר'ה ברצינות שאלתי שאלה תייחסו לשאלה
|
מצטער אחי אבל הוא בנאדם מצחיק יכול להיות שהוא באמת מבין לא מזלזל חלילה,תעשה 6-10 אח שלי
|
כה הוא באמת בחור מצחיק. ולמה מה אתה מתכוון ב-10-6
|
ציטוט:
|
שונא פרמידות כאלו של 15 12 10 8 6 4 2 0 -20
תעשה רגיל פשוט למשל לחיצת חזה עליון במוט תעשה 8 חזרות קרוס 10 חזרות פרפר 12 חזרות אגב תוריד תתמונה מהפרופיל בלי העליב היא לא מחמיאה לך בכלל |
אני מבין שאתה מתחיל עכשיו... זה בסדר אם תעשה 15 חזרות בכמה סטים, לא יקרה לך מזה כלום. תפסיקו לחשוב שאם תעשו 6-12 חזרות פתאום תיהיו סוסים, ואם תעשו 13 חזרות אז לא תתפתחו בכלל. צאו מזה.
|
ציטוט:
אבל למה לעשות 15 חזרות? מי צריך את זה בכלל שאפשר 8 :laughing: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מאמן יש לך חחחחחחחח בטח אתה שואף להיות כמהו אה? חחח ענקק!
|
ציטוט:
|
אני מצטער אבל גרישה מטומטם, אין טעם לעשות 15 ואז 12 ואז 10 וכל החרבנא הזאת, אין תועלת.
תשאר על מספר קבוע +- 6-10, ולדעתי את הפרפר תחליף בלחיצה במשקולות ללא שיפוע ואחריו תעשה את הקרוס (תשנה את סדר התרגילים). |
קרוס עדיף על פרפר?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ