![]() |
למישהו יש מושג איפה קונים Kettlebells (רצוי יד שנייה)
המכון הביתי שלי (שבקרוב עובר למקום גדול, מקצועי ומפחיד יותר) מוצף בדאמבלים, פלטות ומוטות - עכשיו אני רוצה להוסיף גם קטלבלז. יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
|
מצטער שאני מגיב בלי קשר אחי אבל אתה נישמע אחד רציני וסמתי לב שיש לך הערכה גדולה לתחום!
הייתה רוצה לראות תמונות של מה אתה מחזיק בבית:sbb4: |
כשאני אעבור מקום אני אתן תמונה מהסרטים! יש לי פשוט רעב לקנות עוד ועוד דברים בזמן האחרון!
|
האמת שמשקולות חופשיות (במשקל הרצוי) די קשה להשיג יד שנייה - הקטע לא מפותח במיוחד כאן... רק רוסים מוכרים פלטות ודאמבלים באמת כבדים. אצל רוסים קניתי את כל מה שיש לי יד שנייה. את השאר נאלצתי לקנות ברשתות ספורט במחירים אסטרונומיים יחסית...
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לך לחדר כושר שלו בהרצליה תיראה מזה מקום UNDERGROUND!!!!! ברזל ברזל ורק ברזל!!! דברתי אם אחד המתחרים שהוא הכין לתחרות בחור ניראה פצצה חטוב עד העצם! ובכללי בן אדם מאוד נחמד:) לקח מקום ראשון בקטגוריה שיוסי כהן זה שהיה במר תל אביב ובמר מרכז התחרה. מדהים כמה שיש HARDCORE במקום הזה...אני יום אחד בורח לחדר כושר שלו לאימון חובה!!! |
נייטוולף הייתי שם איזה שבועיים,אומנם חדר הארקורד שאין כמותו אבל הבעיה שבערב למשל צפוף בטירוף אין מקום לזוז וחסר ספסלים וכמובן שאני לא אבקש מאיזה סוס מזריק 110 קיילו להיכנס איתו לסט מה שיפה שם שיש דאמבלים כמו בסרטים של רוני עד 90 קילו אם אי לא טועה,אגב ברקו מהפורם מתאמן שם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובכלל דברתי קצת אם גינדי בתחרות אין לך מושג כמה שלבן אדם הזה יש ניסיון בפיתוח גוף ובפאוורליפטינג היה שופט מקצועי באירופה למד תזונה ואימון אישי הבן אדם תותח אבל לא ידבר איתך אם לא יראה שאתה רציני. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתה תיראה תספורטאים שלו בפעולה אתה תבין שמדובר פה בבן אדם מקצוען שיודע מה הוא עושה! אחי חבל שלא באתה למר ישראל:) פגשתי את איגור היה נחמד לפגוש אותך אם הייתה בא :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
התרשם מהגודל שלי :):):):) :boxing: |
קראת את כל ההודעה הקודמת שלי על הסצינה בארץ? כתבתי שם דברים מהלב...
|
ציטוט:
אני חיי את הבודיבילדינג אבל אתה יכול להיות בטוח שפרט לדאיטה פאוורליפטינג זה תחום הרבה! יותר קשה ומסוכן (מכל הבחינות כולל כימיה) מבודיבילדינג. |
ציטוט:
|
אנתון באמת שהייתה רוצה לראות את הציוד שלך [[=
גם אני אם היה לי תכסף להשקיע בזה.... הייתי עושה לעצמי מיני מכון בבית... אבל איפה יש לזה כסף עכשיו //= שאני יתחיל לעבוד אז אני יתחיל לחשוב על זה... וזה נכון שאתה מיתאמן אם מישהוא רציני שמפתח גוף לתחרויות וכאלה זה רק נותן לך עוד מוטיבציה... לפחות לי [[= |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ