ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   למישהו יש מושג איפה קונים Kettlebells (רצוי יד שנייה) (https://israelbody.com/showthread.php?t=23063)

Antonator1 02-11-07 23:09

למישהו יש מושג איפה קונים Kettlebells (רצוי יד שנייה)

המכון הביתי שלי (שבקרוב עובר למקום גדול, מקצועי ומפחיד יותר) מוצף בדאמבלים, פלטות ומוטות - עכשיו אני רוצה להוסיף גם קטלבלז. יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?

Night_Wolf 02-11-07 23:13

מצטער שאני מגיב בלי קשר אחי אבל אתה נישמע אחד רציני וסמתי לב שיש לך הערכה גדולה לתחום!
הייתה רוצה לראות תמונות של מה אתה מחזיק בבית:sbb4:

Antonator1 02-11-07 23:18

כשאני אעבור מקום אני אתן תמונה מהסרטים! יש לי פשוט רעב לקנות עוד ועוד דברים בזמן האחרון!

Antonator1 02-11-07 23:22

האמת שמשקולות חופשיות (במשקל הרצוי) די קשה להשיג יד שנייה - הקטע לא מפותח במיוחד כאן... רק רוסים מוכרים פלטות ודאמבלים באמת כבדים. אצל רוסים קניתי את כל מה שיש לי יד שנייה. את השאר נאלצתי לקנות ברשתות ספורט במחירים אסטרונומיים יחסית...

blinki 02-11-07 23:35

http://www.winwin.co.il/levad.aspx?z...nkotcd=1873761

Antonator1 02-11-07 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki

תודה, נראה לי אני אקח לי איזה משהו...

Night_Wolf 02-11-07 23:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
האמת שמשקולות חופשיות (במשקל הרצוי) די קשה להשיג יד שנייה - הקטע לא מפותח במיוחד כאן... רק רוסים מוכרים פלטות ודאמבלים באמת כבדים. אצל רוסים קניתי את כל מה שיש לי יד שנייה. את השאר נאלצתי לקנות ברשתות ספורט במחירים אסטרונומיים יחסית...

אצל רוסים הא?את השופט גינדי מIFBB אתה מכיר?
לך לחדר כושר שלו בהרצליה תיראה מזה מקום UNDERGROUND!!!!! ברזל ברזל ורק ברזל!!!
דברתי אם אחד המתחרים שהוא הכין לתחרות בחור ניראה פצצה חטוב עד העצם! ובכללי בן אדם מאוד נחמד:) לקח מקום ראשון בקטגוריה שיוסי כהן זה שהיה במר תל אביב ובמר מרכז התחרה.
מדהים כמה שיש HARDCORE במקום הזה...אני יום אחד בורח לחדר כושר שלו לאימון חובה!!!

blinki 02-11-07 23:47

נייטוולף הייתי שם איזה שבועיים,אומנם חדר הארקורד שאין כמותו אבל הבעיה שבערב למשל צפוף בטירוף אין מקום לזוז וחסר ספסלים וכמובן שאני לא אבקש מאיזה סוס מזריק 110 קיילו להיכנס איתו לסט מה שיפה שם שיש דאמבלים כמו בסרטים של רוני עד 90 קילו אם אי לא טועה,אגב ברקו מהפורם מתאמן שם

Antonator1 02-11-07 23:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אצל רוסים הא?את השופט גינדי מIFBB אתה מכיר?
לך לחדר כושר שלו בהרצליה תיראה מזה מקום UNDERGROUND!!!!! ברזל ברזל ורק ברזל!!!
דברתי אם אחד המתחרים שהוא הכין לתחרות בחור ניראה פצצה חטוב עד העצם! ובכללי בן אדם מאוד נחמד:) לקח מקום ראשון בקטגוריה שיוסי כהן זה שהיה במר תל אביב ובמר מרכז התחרה.
מדהים כמה שיש HARDCORE במקום הזה...אני יום אחד בורח לחדר כושר שלו לאימון חובה!!!

חחח בטח איך זה יהיה שמה אחרי כל הזקנים והערסים האלה שמזיינים לך את השכל עכשיו! פשוט משמח רק לשמוע תיאורים של מקומות כאלה. באמת, תיאורים על מקומות אנדרגראונד זו חוויה רוחנית בשבילי. בקרוב אצלי (טוב, טכנית - כבר די אצלי).

Night_Wolf 02-11-07 23:50

ציטוט:

חחח בטח איך זה יהיה שמה אחרי כל הזקנים והערסים האלה שמזיינים לך את השכל עכשיו! פשוט משמח רק לשמוע תיאורים של מקומות כאלה. באמת, תיאורים על מקומות אנדרגראונד זו חוויה רוחנית בשבילי. בקרוב אצלי (טוב, טכנית - כבר די אצלי).

שמע זה חדר כושר נטו!!! פאוורליפטינג\בודיבילדינג אם אתה לא אחד מאלו ואני מתכוון באופן רציני שרואים עלייך! ולא אחד שעושה טובה ששותה אבקה אחרי אימון גינדי אם כל המסה שלו פשוט יעיף לך (מקוה שלא) סטירה נורא כואבת בתור ברכת "אתה לא רצוי פה" :sbb4:

Antonator1 02-11-07 23:52

ציטוט:

שמע זה חדר כושר נטו!!! פאוורליפטינג\בודיבילדינג אם אתה לא אחד מאלו ואני מתכוון באופן רציני שרואים עלייך! ולא אחד שעושה טובה ששותה אבקה אחרי אימון גינדי אם כל המסה שלו פשוט יעיף לך (מקוה שלא) סטירה נורא כואבת בתור ברכת "אתה לא רצוי פה" :sbb4:

אני צריך לבקר שם מתישהו...

Night_Wolf 02-11-07 23:56

ציטוט:

אני צריך לבקר שם מתישהו...

זה מקום מדהים! ממש להגיע לשם אם דמעות בעיניים ואתה רואה אור לבן שאתה פותח תדלת אחי...
ובכלל דברתי קצת אם גינדי בתחרות אין לך מושג כמה שלבן אדם הזה יש ניסיון בפיתוח גוף ובפאוורליפטינג היה שופט מקצועי באירופה למד תזונה ואימון אישי הבן אדם תותח אבל לא ידבר איתך אם לא יראה שאתה רציני.

Antonator1 03-11-07 00:04

ציטוט:

זה מקום מדהים! ממש להגיע לשם אם דמעות בעיניים ואתה רואה אור לבן שאתה פותח תדלת אחי...
ובכלל דברתי קצת אם גינדי בתחרות אין לך מושג כמה שלבן אדם הזה יש ניסיון בפיתוח גוף ובפאוורליפטינג היה שופט מקצועי באירופה למד תזונה ואימון אישי הבן אדם תותח אבל לא ידבר איתך אם לא יראה שאתה רציני.

בן אדם כלבבי. אני אהיה איתך כנה לשנייה: ארנולד? רוני? לי? ג'יי? כל זה טוב ויפה אבל מה שבאמת מכניס אותי לעניינים זה כשאני שומע על אנשים רציניים בארץ שמתאמנים הארדקור, זוכים להישגים בארץ ובחו"ל ומקדישים את עצמם למשפחת ענפים בכלל לא פופולארית כאן. וזה לאו דווקא אנשים כמו עמית ספיר או מאור אלא יותר אנשים ששומעים עליהם הרבה פחות כאן. זה הרבה יותר מעניין ומרגש כשאתה שומע ומכיר חברה' מקומיים (עד לרמה שהם מתאמנים במכונים שלך ואתה זוכה להכיא אותם אישית) שעוסקים בזה ברצינות. למרות שכל הקטע של הבודיבילדינג, הפאוורליפטינג והמשקולות במצב אנוש כאן, זה מאד משמח שיש אנשים שתומכים בסצינה למרות הכל.

Night_Wolf 03-11-07 00:19

ציטוט:

בן אדם כלבבי. אני אהיה איתך כנה לשנייה: ארנולד? רוני? לי? ג'יי? כל זה טוב ויפה אבל מה שבאמת מכניס אותי לעניינים זה כשאני שומע על אנשים רציניים בארץ שמתאמנים הארדקור, זוכים להישגים בארץ ובחו"ל ומקדישים את עצמם למשפחת ענפים בכלל לא פופולארית כאן. וזה לאו דווקא אנשים כמו עמית ספיר או מאור אלא יותר אנשים ששומעים עליהם הרבה פחות כאן. זה הרבה יותר מעניין ומרגש כשאתה שומע ומכיר חברה' מקומיים (עד לרמה שהם מתאמנים במכונים שלך ואתה זוכה להכיא אותם אישית) שעוסקים בזה ברצינות. למרות שכל הקטע של הבודיבילדינג, הפאוורליפטינג והמשקולות במצב אנוש כאן, זה מאד משמח שיש אנשים שתומכים בסצינה למרות הכל.

גינדי ממש מוכר ומוערך אחי!
ואם אתה תיראה תספורטאים שלו בפעולה אתה תבין שמדובר פה בבן אדם מקצוען שיודע מה הוא עושה!
אחי חבל שלא באתה למר ישראל:) פגשתי את איגור היה נחמד לפגוש אותך אם הייתה בא :sbb4:

Antonator1 03-11-07 00:21

ציטוט:

גינדי ממש מוכר ומוערך אחי!
ואם אתה תיראה תספורטאים שלו בפעולה אתה תבין שמדובר פה בבן אדם מקצוען שיודע מה הוא עושה!
אחי חבל שלא באתה למר ישראל:) פגשתי את איגור היה נחמד לפגוש אותך אם הייתה בא :sbb4:

הוא היה שם עם אחד החברים שלנו - בטח כולם חשבו שזה הייתי אני...

Night_Wolf 03-11-07 00:23

ציטוט:

הוא היה שם עם אחד החברים שלנו - בטח כולם חשבו שזה הייתי אני...

לא ממש...אבל אחלה בחור!
התרשם מהגודל שלי :):):):) :boxing:

Antonator1 03-11-07 00:24

קראת את כל ההודעה הקודמת שלי על הסצינה בארץ? כתבתי שם דברים מהלב...

Night_Wolf 03-11-07 00:26

ציטוט:

קראת את כל ההודעה הקודמת שלי על הסצינה בארץ? כתבתי שם דברים מהלב...

ודאי ותאמין לי שאני מבין ומסכים איתך!
אני חיי את הבודיבילדינג אבל אתה יכול להיות בטוח שפרט לדאיטה פאוורליפטינג זה תחום הרבה!
יותר קשה ומסוכן (מכל הבחינות כולל כימיה) מבודיבילדינג.

Antonator1 03-11-07 00:28

ציטוט:

ודאי ותאמין לי שאני מבין ומסכים איתך!
אני חיי זה בודיבילדינג אבל אתה יכול להיות בטוח שפרט לדאיטה פאוורליפטינג זה תחום הרבה!
יותר קשה ומסוכן (מכל הבחינות כולל כימיה) מבודיבילדינג.

אני מתכוון על החיבור שלי בכלל גם לבודיבילדינג וגם לפאוורליפטינג בארץ ועל המוטיבציה שדווקא החברה' המקומיים נותנים לי לעומת חו"ל. זאת הייתה הנקודה העיקרית שלי.

BlueNinja 03-11-07 00:59

אנתון באמת שהייתה רוצה לראות את הציוד שלך [[=

גם אני אם היה לי תכסף להשקיע בזה.... הייתי עושה לעצמי מיני מכון בבית... אבל איפה יש לזה כסף עכשיו //= שאני יתחיל לעבוד אז אני יתחיל לחשוב על זה...

וזה נכון שאתה מיתאמן אם מישהוא רציני שמפתח גוף לתחרויות וכאלה זה רק נותן לך עוד מוטיבציה... לפחות לי [[=

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ