![]() |
כאבי גדילה
לחבר שלי (14) יש כאבי גדילה קלים בברך שמאל והם ניהיים טיפה יותר חזקים שהוא עושה סקוואט (הוא עושה סקווט על רגל אחת ללא תוספת משקל - הוא מתחיל) שאלתי אותו עם זה מעיק הוא אמר שלא כל כך אבל הוא ביקש ממני לשאול פה אם להמשיך בתרגיל או לחכות שהכאב יעבור
|
אני בן 17 ועדיין יש לי כאבי גדילה.... :s תגיד לו שיהיה טוב....
|
ואי גם לי היה את זה אבל כשהייתי רץ וכאלה..אם אחרי אימון זה נמשך יום יומיים אז שלא יעשה כי זה יכול להיות מסוכן...אצלי עבר טפו טפו טפו מקווה גם אצלו יעבור זה מזה זין ^^
|
מה זה כאב גדילה ??
|
ציטוט:
תודה על התשובות אני יעביר לו את זה |
ציטוט:
לא זכור לי כאבים :| |
ציטוט:
זה בד"כ קורא כשגובהים הרבה אני זוכר בגיל 15 זה קרה לי עכשיו זה חזר שוב אני לא מפסיק ליגדול :11: |
אני מטר 80+- ולא זכורים לי כאבי גדילה ממש ..
|
ציטוט:
|
אני בן 14 1.74 ולא זוכר לי שהיו לי כאבי גדילה [[=
|
אני 1.84 מה זה הכאבים האלה כאילו ככה סתם מרגישים כאבים
כי אצלי בסקוואט בטרגיל זה כאבים |
אני 1.70 בן 15 ומקווה שיהיה לי כאבי גדילה .. חחח סתםם
|
כאבי גדילה ? :o
איפה הם היו כל השנים בן 20.5, איפושהו בין 1.80 ל1.85. |
Omg
אין דבר כזה כאבי גדילה זה לא באמת כאבים שנובעים מגדילה זה פציעה פשוט אצל כאלה שגובהים העצמות גדלות הרבה יותר מהר מהשרירים ואז בריצה למשל הילד שוקל הרבה והשרירים לא מצליחים להדוף את רוב הכוח ואז זה יכול לפגוע בברכיים זה חירטוט כאבי גדילה, אם רופא אומר לכם כאבי גדילה זה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זה |
ציטוט:
|
אמממ בעצם כשאני חושב על זה, זכור לי שהייתי אומר לאמא שלי תמיד שכואב לי ברגל או ביד והיא הייתה אומרת לי שזה כי אני גובה, אני מניח שזה זה...
|
היה לי בעקב של הרגל...... זה היה זין.....
|
לא לכולם יש את זה..כמו סימני מתיחה..
|
ציטוט:
|
אני לצערי מגיל 11.5 עד עכשיו (13) יש כאבי גדילה אבל עושים סקוואטים למרות הכאבים ולמרות רצועות מתוחות או משו כזה ,תאמין לי כאבים כאלו אני לא מאחל לאפחד כי זה כולל פלטפוס אב עוברים את זה והכי חשוב זה שלא יפסיק להתאמן ,היה לי חופשת מחלה של יותר משנה מחנ"ג בסיודי ולמרות שלא התאמנו רציני הרגשתי פדלאה...
להתאמן ממש ועם הכאב צריך איכשהו לחייך כי אחר כך מנסיון באים הפידבקים על "איך גבהת" או יותר טוב זה ההקלה של הכאב וחזרה לאימון .... חפרתי אבל יש לי ניסיון כואב של ממש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ