![]() |
שלום אנשים.
ממצב אנשים מזמן לא כתבתי פה הודעות חח נחמד לחזור קצת לראות את הפורום.
בזמן האחרון פשוט אין לי זמן בגלל הלימודים וזה.. בקיצור שלום לכולם! נ.ב סתם משהו שהכנתי לחברה שלי אחרי שלמדתי להשתמש ב Windows movie maker חח. יהיה נחמד לקבל על זה חוות דעת. http://www.youtube.com/watch?v=YVl5LbazAig מאור |
יפה אהבתי את הסירטון
חחחחח אתה עם חולצה של ישראלבודי שם :wiggle: ברוך השב! |
יצעיר!!! איפה נעלמת?!?!
חברה חדשה??? כמה זמן?? לא הייתי מעלה את זה לפורום באופן אישי לא בגלל האיכות או משהו בגלל סיבות אחרות בכל אופן היא מהכיתה שלך.?? |
לא מכיר אותך אחי אבל ברוך השב!:wiggle:
|
ציטוט:
בואנה יש פה מלא אנשים חדשים חח אני צריך להכיר אותם :) אממ אנחנו חודשיים ביחד היא מהשכבה שלי. ולמה לא לעלות את הסרטון אני רק גאה בזה :mushy: |
ציטוט:
בכל אופן תהיו מאושרים, אל תתרץ לימודים בזה שאתה לא נכנס לפורום, פשוט אין לך כוח לפתוח אותו כשהיא אצלך\ אתה אצלה ;) |
מאור לא הספקתי להכיר אותך אני רק שלושה חודשים בפורום
בכל אופן אהבתי את הסרטון ! עם Movie Maker אפשר לעשות עוד כמה דברים נחמדים חבל שלא הוספת.. בכל אופן ברוך השב. |
ציטוט:
|
מאור זרדז?
סתם חח טוב שחזרת, גם אני נכנס פחות אבל משתדל... |
לא מכיר אותך גבר אבל ברוך השב
|
ברוך שובך אחי באמת נעלמתה למלא זמן אל תפקיר אותנו יותר!
אחלה סרטון גבר :jockey: |
איזה חמודי אתה חחח
|
ציטוט:
בלעדיה אתה היית בנאדם פחות שמח נראה לי... חח סתם אחי את האמת שאני מתכנן עכשיו עוד אחד (בדיחה פרטית) |
ברוך השב מאור...
סחטן על הסרט... ועל הבחורה אתה מתכוון עדיין להתחרות בסוף השנה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היא קטנה אחי... מידי היא כתה ט' |
ציטוט:
|
ברוך השב מאור! [=
אל תנטוש יותר אה?? |
MaorLv5 - זאת מחווה מאוד יפה ורומנטית לעשות לבחורה, כל הכבוד!
זה אחלה רעיון לעשות כזה סירטון למישהי.. אני שמח שאתה מאושר איתה ובטוח שגם היא מאושרת איתך :1eye: בכל מקרה ברוך שובך, אתה לא מכיר אותי אני חדש יחסית אבל פיספסת היו פה כמה קטעים בפורום: דיונים מרחיקי לכת, ריבים (בטח זה לא חדש), וגם איזה הומו שנכנס והתחיל לפרסם תמונות של קוקסינלים בכל דיון שלו וגם נכנס איזה אדמין אחד והשעה את עומרי טורבו בלי רשות ואז עומרי טורבו חזר, קיצור היו קטעים ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ