![]() |
דאמבלים בבית
יש לי 2 דאמבלים בבית ומזרן
אני עובד רק בבית עם משקולות פתוחות. אך אני יכול לדעת שהאימון שלי אפקטיבי וטוב? אני יודע שהשאלה קצת מוזרה....פשוט זה שאני מתאמן רק בבית ולא במכון יוצר בי חששות וספקות |
ציטוט:
|
אחלה אימון
אתה יכול לעבוד על כל שריר בגוף, אבל חשוב שחוץ מהדמבלים תשיג לך מתח טוב ומקבילים ורצועה שתוכל לקשור את המשקל אליך (במתח או במקבילים ) בשביל הרגליים תלמד לעשות סקוואט ברגל אחת, זה לא תרגיל הכי טוב שתוכל להשיג לבניית מאסה אבל בלי ציוד זה הכי טוב שתוכל להשיג, מצד שני התרגיל הזה יעשה לך רגליים ממש ממש חזקות תחפש ביד שניה לקנות עוד משקל זה יצא לך הכי זול.... דמון, בולשיט לאמן גב זה אולי הכי קל מה הבעיה לעשות מתח בתוספת משקל ומסור עם הדאמבל.... אם כבר משהו מסובך לאמן זה את הרגליים |
ציטוט:
חזה-פלייס, דחיקה ,פול אובר. בייספס יש מלא. טרייפס יש לך קיקבאק ויד יד מאחורי הראש ואפשר גם לעשות כמו אחיזה צרה במוט רק עם דמבלים. גב יש לך מסור,מתח,בנט אובר עם דמבלים. רגליים יש לאנג'ים,סקוואט עם דמבלים,סקוואט ברגל אחת,דאמבל דד ליפט. כתפיים גם יש הרבה תרגליים.. בקיצור אפשר לעשות כמעט כל תרגיל שאתה עושה עם מוט גם עם דמבלים(חוץ מלחיצה צרפתית לא עולים לי בראש עוד תרגילים) |
דבר ראשון הוא לא הזכיר לא מתח , לא מקבילים..דבר שני לעשות רק משקולת מאחורי הראש לא ניראה לי אפקטיבי..ורק מסור לגב גם לא..
|
אני רואה שהדעות חלוקות
אני מניח שרק הזמן יגיד לי אני כל הזמן קונה עוד משקל ומוסיף לדאמבלים רגליים באמת קצת בעייתי לעבוד כי אין מגוון תרגילים |
אל תקנה כל פעם משקל, זה יצא לך סתם יקר.
תתפוס איזה מישהו מיד2 ותקנה ממנו משקל טוב, ספה ומוט. יש המון שם שרוצים להפתר מהציוד שלהם ומוכנים להתגמש. חבל שאני לא קניתי את הספה והמוט שיש לי מיד2, הייתי יכול לחסוך כמה מאות שקלים מזה. |
ציטוט:
|
בס"ד
תשמעו אני מתאמן כבר הרבה זמן בבית אבל עם ספה מוטות מתברגות עכשיו אני רוצה לקנות מוט W , אבל אני לא מבין זה דאמבלים??? מי שיכול לעזור תודה.... |
מוט W זה לא דאמבלים אחי
|
בס"ד
אני יודע שמוט W זה לא דאמבלים? אבל אני משתגע ולא מבין מה זה דאמבלים כמה חיפשתי תודה למי שיעזור?(מי שיכול שישים תמונה) |
דאמבל זה משקולת יד
|
בס"ד
אני יודע שזה משקולת יד אבל זה משקולת יד רגילה ( כאילו מוט ישר מתברג)??? |
בשביל גב תעשה מתח, מסור, בנט אובר פול אובר (לא חסר)
רגליים סה בעיה. יד אחורית - קיקבאק, לחיצה צרפתית ותאלתר מקבילים |
בס"ד
וואלה תודה אחי את זה אני יודעע אבל השאלה שלי היא אחרת= מה זה דאמבלים? זה משקולת יד אבל זה משקולת יד רגילה ( כאילו מוט ישר מתברג)??? או מוט שונה מי שיעזור תודה רבהה |
בס"ד
אני כבר יודע לא צריך תשובה תודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ