![]() |
מה דעתכם על הבחור מהעמוד הראשי, משה מרמת גן?
לדעתי עבר אחלה שינוי, גם התחטב וגם עלה במאסה של שרירים, היו יותר גדולים ממנו אבל הוא בהחלט נראה טוב. אני מקווה לעבור שינוי דומה בעזרת השם אלוקים אלוהינו אחד!
|
גם אני אהבתי את השינוי...:jockey:
אבל בטח החבר'ה האלה מוצאים אלפי שקלים בשביל השיונוי הזה..:cry_1: |
יש כבוד אחלה מסה
אבל מזה התנוחה המוזרה הזו מה הוא נהייה Fff? חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה .. ?.. |
קודם כל הוא לקוח של גיל אז הוא אצל תזונאי פעם בחודש וחצי לפחות וזה מעקב מעולה
הוא מתאמן בחדר כושר בצורה מקצועית (אין דבר כזה להפסיד אימונים סתם או "אין לי חשק היום") הוא אוכל 1 ל-1 מה שגיל אומר לו ולא חורג בגרם הוא עבר תקופה של לפחות שנה עם גיל (לדעתי יותר) ומגיע לו - יש לו גוף בן :):):):) בקשר להודעה של מתן 16- זה לא אלפי שקלים חומרים זה אבקת חלבון רגילה כמו שאתה לוקח וסוכר ענבים ואוכל טוב... שינה, אימונים וגנטיקה. פשוט זה עבודה קשה וארוכה והוא הצליח כל הכבוד לו. אל תשכח שהוא לא בגיל שלך הוא לפחות בן 24 זה גיל שונה גיל שגודלים בו אחרת.. מגיל 16 (הגיל שלך נראה לי..?) בהצלחה לכולם. |
ציטוט:
כאילו לרמות ההורמונליות |
כל הזמן מדובר באתר וגם בתגובות האנשים באתר על "השיטה של ישראלבודי". ה"שיטה" פה זה לא פשוט תזונה נכונה?
|
ציטוט:
|
ניראה מעולה ..הוא גם היתחרה בנאבא 2007 בקטגוריה של ה80 קילו נידמה לי...
בחור מאוד נחמד ושוחחתי איתו מלא שנפגשנו בחנות של גיל .. |
לא חבר'ה לא הבנתם אותי....הם כותבים "השיטה של ישראלבאדי" ולא נראה לי שזה רק יעוץ תזונה עם גיל...ולא,ממש לא התכוונתי לחומרים.
כך שדי הגיוני שזה עסק יקר.. |
כבר יצא לי להפגש עם גיל והשיטה זה ייעוץ של גיל בתזונה, תוספי מזון ובתוכניות אימונים.
אין עוד משהו נוסף חוץ מזה, נכון כל פגישה עולה כסף וגם כל תוסף מזון עולה כסף (שגם בלי קשר מי שמתאמן לוקח תוספים) אבל בסכום הכללי זה לא יוצא אלפי שקלים ממש לא |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ