ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מפחד להגיע לכשל בסקוואט (https://israelbody.com/showthread.php?t=22752)

tomerA 29-10-07 22:59

מפחד להגיע לכשל בסקוואט

יש לי בעיה, אני מפחד להגיעה לכשל בסקוואט.
הבעיה עוד יותר מתעצמת כאשר אני היחיד במכון שלי שעושה סקוואטים ואני בספק רק מאד אם אני יצליח למצוא שתי אנשים שיודעים לשמור.
למישהו יש עצות מה לעשות?

r0y 29-10-07 23:03

גמני במצב הזה..אפחד לא עושה סקווט חוץ ממני
תשתדל לא להגיע לכשל ותגיד למאמן שלך שיבוא לשמור לך שאתה חושב שיש סיכוי שתגיע לכשל

tomerA 29-10-07 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
גמני במצב הזה..אפחד לא עושה סקווט חוץ ממני
תשתדל לא להגיע לכשל ותגיד למאמן שלך שיבוא לשמור לך שאתה חושב שיש סיכוי שתגיע לכשל

אני מתחיל מחר לשבור שיאים ומתי שהוא אני יגיע לכשל.
קראתי בספר strating strengh ששמירה של יחיד לא טובה ואפילו יותר מסוכנת.
זה מסוכן לזרוק תמוט אחורה בזמן הסקוואט?

toxicity 29-10-07 23:19

בשביל מה אתה צריך שתי אנשים שישמרו? שומר עליך אדם אחד שסה"כ עוזר לך לעלות את המוט
חוץ מזה שמקס' אף אחד לא שומר עליך תזרוק את המוט אחורה על הרצפה

tomerA 29-10-07 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
בשביל מה אתה צריך שתי אנשים שישמרו? שומר עליך אדם אחד שסה"כ עוזר לך לעלות את המוט
חוץ מזה שמקס' אף אחד לא שומר עליך תזרוק את המוט אחורה על הרצפה

אין שום סכנה לגב? :unsure: או שזה יפול לי על הרגליים או משהו...

toxicity 29-10-07 23:22

עדיף מאשר להמעך מתחת למוט
לזרוק את המוט אחורה זה אופציה שבסדר גמור לדעתי
אבל שוב רק במקרים נדירות

Seth Able 29-10-07 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
יש לי בעיה, אני מפחד להגיעה לכשל בסקוואט.
הבעיה עוד יותר מתעצמת כאשר אני היחיד במכון שלי שעושה סקוואטים ואני בספק רק מאד אם אני יצליח למצוא שתי אנשים שיודעים לשמור.
למישהו יש עצות מה לעשות?

הסיכוי שמישהו יהיה מספיק חזק בשביל לתפוס את המוט שאתה זורק הוא לא גדול. אתה עובד בתוך כלוב?

r0y 29-10-07 23:27

אני עובד עם מקבילים כי אין כלוב ואיפה שהמקבילים יש פרקט..אם אני יפיל תמוט ששוקל איזה 50 קילו עם צלחות וכל זה אז הריצפה תישבר או משהו..תרים אותו עם הידיים מעל הראש ותוריד אותו מהר

zrizi 29-10-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
אני עובד עם מקבילים כי אין כלוב ואיפה שהמקבילים יש פרקט..אם אני יפיל תמוט ששוקל איזה 50 קילו עם צלחות וכל זה אז הריצפה תישבר או משהו..תרים אותו עם הידיים מעל הראש ותוריד אותו מהר

אתה יכול לעשות לחיצת כתפיים עם המשקל סקוואט שלך? אתה מוזר.

tomerA 30-10-07 06:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y

חחח אחי אני גם בדיוק ככה!
אבל אני נראה לי יזיז את המתקן של המקבילים לאזור משקולות שמה יש מין ריפוד כזה. אבל אני לא בטוח שזה יעצור 90 קילו שנופלים מ1.90.
מישהו יכול להסביר לי איך ספוטר יחיד צריך לשמור? כדי שאני יוכל להסביר למי שאני יבקש לשמור לי.

IronMind 30-10-07 07:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
מישהו יכול להסביר לי איך ספוטר יחיד צריך לשמור? כדי שאני יוכל להסביר למי שאני יבקש לשמור לי.

בדרך כלל רואים ספוטר יחיד שומר על מישהו במין חיבוק כזה מאחורה, כאילו הוא הולך לאנוס אותו. סתם דבילי לדעתי וחסר טעם. לא הייתי רוצה שישמרו עלי ככה ולא הייתי רוצה לשמור על מישהו ככה. פשוט תבקש ממישהו שיעמוד כמה מטרים מאחוריך ויסתכל, זה הכל. אם קורה ואתה נתקע למטה, אז הוא נותן פוש למוט בדיוק כמו בבנצ' פרס. זה נראה כאילו חסר תועלת, אבל אפילו הקילוגרמים הבודדים שהוא מוריד ממך יספיקו בכדי שתוכל להשלים את החזרה.

אם יש אפשרות לשני ספוטרים שכל אחד יעמוד בצד אחד של המוט, אז עדיף. אין פה מה לדעת לשמור, רק לעמוד ליד הקצה של המוט ובמקרה של כשל בחזרה, לאחוז את המוט כל אחד בצד שלו ולהרים איתך ביחד (אבל בזהירות שלא אחד ירים חזק והשני חלש, אחרת זה יצור לחץ לא שווה על עמוד השדרה שלך, שכאמור הזכרת את Starting Strength, אז בטח קראת שם שזה אחד הגורמים לפציעות גב).

///Efi/// 30-10-07 11:03

קבל עצה ממני תעשה סקווט כמה שאתה יכול אם המוט ואז ישר תעשה עוד סט של סקווט אם מישקולות בידיים עד שתגיע לכשל!
אני עושה ככה וזה מעולה

r0y 30-10-07 11:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
קבל עצה ממני תעשה סקווט כמה שאתה יכול אם המוט ואז ישר תעשה עוד סט של סקווט אם מישקולות בידיים עד שתגיע לכשל!
אני עושה ככה וזה מעולה

לא הבנתי...

אליאב קרייסלר 30-10-07 12:23

אם אתה עושה בכלוב פשוט מאוד אם יוצא מצב שאתה מגיע לכשל תרד יענו לעוד חזרה ואז תרד עד הסוגרים ופשוט תשאיר שם את המוט ותצא מתחתיו איכשהו חח

AkunaMatata 30-10-07 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
אם אתה עושה בכלוב פשוט מאוד אם יוצא מצב שאתה מגיע לכשל תרד יענו לעוד חזרה ואז תרד עד הסוגרים ופשוט תשאיר שם את המוט ותצא מתחתיו איכשהו חח

לא טוב אחי חח
ניסיתי פעם ויצאתי מה זה פארש במכון ויתרתי על הסט האחרון וברחתי הבייתה

r0y 30-10-07 12:29

אליאב צודק...אבל הוא עושה על מקבילים...אז זה גובה אחד וזה בערך בגובה של החזה בערך אז חייבים לעלות איכשהו
תגיד למישהו שיעזור לך שירים את המוט עם הידיים מאחורייך

Sugarzaza 30-10-07 13:06

אתה לא צריך להגיע לכשל בתרגילים בכלל ובסקוואט בפרט

Danzig 30-10-07 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אתה לא צריך להגיע לכשל בתרגילים בכלל ובסקוואט בפרט

וזה כי...?

Sugarzaza 30-10-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
וזה כי...?

כי הוכח שאין לזה תועלת לפיתוח מסה וכוח

toxicity 30-10-07 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
כי הוכח שאין לזה תועלת לפיתוח מסה וכוח

איפה הוכח? בוא תראה לי מחקר שאומר שזה לא טוב להגיע לכשל בזמן אימון
לא מגיעים לכשל כל האימון אלא רק פעמים מועטות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ