![]() |
בקשה דחופה בקשר לחליפת לחץ
אחים אני צריך באופן דחוף חליפת לחץ...אני לא מתכוון להזמין מחול אז אם למישו יש משומשת למכירה או להשאלה או חנות בארץ שמוכרת אז אני ישמח לפרטים....
בבקשה אל תתחילו לשאול שאלות לגבי איך זה עוזר כמו שנגמר פוסט שעבר...זה ממש חשוב לי תודה בבקשה אל תמחקו את הפוסט הזה...הרבה מאלה שאולי יש להם חליפה כזאת לא נכנסים לדיבורים כללי...עדיפות לאזור חיפה-תודה |
ציטוט:
|
הנה איאל חסון :)
|
הנהלה איאל חסון שיאן עולם כותב בפורום שלנו!!!
זה אכן כבוד רב לתת לבן אדם בבקשה אווטר של מקצוען המגיע לו! בהחלט כבוד לשמוע את קולך פה :sbb4: |
ציטוט:
|
לא הייתם יודעים שזה איאל אם אני לא אמרתי את זה::boxing:
|
ציטוט:
ברוך הבא לפורום ,יצא לי לדבר איתך בקצרה בתחרות של Ifbb ,היה מאוד נעים לשוחח איתך חבר'ה תעשו לבן אדם הזה הרבה כבוד ,הוא בתחום הזה עוד מלפני שרובכם נולדו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:):)
|
ציטוט:
כעיקרון אני מחפש במידה הכי קטנה אני חושב...אם יש דרך נוספת ליצור איתך קשר אפילו פנים מול פנים אז אשמח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק בן 27 וכבר שיאן עולם בבנצ' פרס ומחזיק בעל תואר אלוף אלופים בפיתוח גוף באמת כבוד! רציתי לשאול אותך בתחרות הכנתה שנה שעברה לנאבא 2006 מתחרה בשם אדם פארס הוא עדין עוסק בפיתוח גוף?הבנתי שפרש זה נכון :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם לך אם אתה מתכונן להיתחרות בתחרות לחיצה במודיעין אני אגיע לשם לעודד את אחד החברים שלי שמתחרים:flowers: :):):):) אסיד אתה בטוח מכיר אותו מטירה :sbb4: |
ציטוט:
רק בן 27 ? :bow: :bow: בן אדם אתה תופעה. |
איאל כמה דחקת בתחרות האחרונה שלך ומה השיא שלך?
|
איאל אתה בהמה!
תגיד מה הגובה שלך? |
ציטוט:
220077857 cool_boy1572@hotmail.com תודה אחי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ