ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   בקשה דחופה בקשר לחליפת לחץ (https://israelbody.com/showthread.php?t=22713)

Coleman 29-10-07 15:09

בקשה דחופה בקשר לחליפת לחץ

אחים אני צריך באופן דחוף חליפת לחץ...אני לא מתכוון להזמין מחול אז אם למישו יש משומשת למכירה או להשאלה או חנות בארץ שמוכרת אז אני ישמח לפרטים....

בבקשה אל תתחילו לשאול שאלות לגבי איך זה עוזר כמו שנגמר פוסט שעבר...זה ממש חשוב לי
תודה

בבקשה אל תמחקו את הפוסט הזה...הרבה מאלה שאולי יש להם חליפה כזאת לא נכנסים לדיבורים כללי...עדיפות לאזור חיפה-תודה

איאל 05-11-07 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
אחים אני צריך באופן דחוף חליפת לחץ...אני לא מתכוון להזמין מחול אז אם למישו יש משומשת למכירה או להשאלה או חנות בארץ שמוכרת אז אני ישמח לפרטים....

בבקשה אל תתחילו לשאול שאלות לגבי איך זה עוזר כמו שנגמר פוסט שעבר...זה ממש חשוב לי
תודה

בבקשה אל תמחקו את הפוסט הזה...הרבה מאלה שאולי יש להם חליפה כזאת לא נכנסים לדיבורים כללי...עדיפות לאזור חיפה-תודה

איזה מידה אתה מחפש לי יש כמה חולצות

עלוש 06-11-07 00:16

הנה איאל חסון :)

Night_Wolf 06-11-07 15:08

הנהלה איאל חסון שיאן עולם כותב בפורום שלנו!!!

זה אכן כבוד רב לתת לבן אדם בבקשה אווטר של מקצוען המגיע לו!

בהחלט כבוד לשמוע את קולך פה :sbb4:

טל יואב 06-11-07 16:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל

ברוך הבא מלך הכוח ומאמן האלופים לפורום שלנו . כבוד גדול לנו :jockey:

עלוש 06-11-07 16:47

לא הייתם יודעים שזה איאל אם אני לא אמרתי את זה::boxing:

arbel2 06-11-07 17:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל

ברוך הבא לפורום ,יצא לי לדבר איתך בקצרה בתחרות של Ifbb ,היה מאוד נעים לשוחח איתך

חבר'ה תעשו לבן אדם הזה הרבה כבוד ,הוא בתחום הזה עוד מלפני שרובכם נולדו

Night_Wolf 06-11-07 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
ברוך הבא לפורום ,יצא לי לדבר איתך בקצרה בתחרות של Ifbb ,היה מאוד נעים לשוחח איתך

חבר'ה תעשו לבן אדם הזה הרבה כבוד ,הוא בתחום הזה עוד מלפני שרובכם נולדו

תדאג לו לאווטר שמגיע לו.

טל יואב 06-11-07 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 3li
לא הייתם יודעים שזה איאל אם אני לא אמרתי את זה::boxing:

נכון צודק

עלוש 06-11-07 18:36

:):)

Coleman 06-11-07 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל

כבוד בשבילי שאתה מגיב לי זה דבר ראשון :)...
כעיקרון אני מחפש במידה הכי קטנה אני חושב...אם יש דרך נוספת ליצור איתך קשר אפילו פנים מול פנים אז אשמח...

איאל 10-11-07 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
כבוד בשבילי שאתה מגיב לי זה דבר ראשון :)...
כעיקרון אני מחפש במידה הכי קטנה אני חושב...אם יש דרך נוספת ליצור איתך קשר אפילו פנים מול פנים אז אשמח...

שולם לכולם הכבוד כולו שלי אתם אלה שמשקיעים ועוזרים אחד לשני -COLEMAN בכיף אני אפגש איתך ואעזור לך ודרך אגב אני רק בן 27

Night_Wolf 10-11-07 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל
שולם לכולם הכבוד כולו שלי אתם אלה שמשקיעים ועוזרים אחד לשני -COLEMAN בכיף אני אפגש איתך ואעזור לך ודרך אגב אני רק בן 27

חביבי אתה מדהים!
רק בן 27 וכבר שיאן עולם בבנצ' פרס ומחזיק בעל תואר אלוף אלופים בפיתוח גוף באמת כבוד!
רציתי לשאול אותך בתחרות הכנתה שנה שעברה לנאבא 2006 מתחרה בשם אדם פארס הוא עדין עוסק בפיתוח גוף?הבנתי שפרש זה נכון :unsure:

איאל 10-11-07 21:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חביבי אתה מדהים!
רק בן 27 וכבר שיאן עולם בבנצ' פרס ומחזיק בעל תואר אלוף אלופים בפיתוח גוף באמת כבוד!
רציתי לשאול אותך בתחרות הכנתה שנה שעברה לנאבא 2006 מתחרה בשם אדם פארס הוא עדין עוסק בפיתוח גוף?הבנתי שפרש זה נכון :unsure:

הבן אדם עבר טראומה רצינית הותקף ע"י כמה בחורים שטעו בזיהוי וקרעו אותו מכות ויצא עם שברים בלסת הוא כבר יצא מזה וחזר להתאמן ואין לו על מה לפרוש הוא בן 18 או 19

Night_Wolf 10-11-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל
הבן אדם עבר טראומה רצינית הותקף ע"י כמה בחורים שטעו בזיהוי וקרעו אותו מכות ויצא עם שברים בלסת הוא כבר יצא מזה וחזר להתאמן ואין לו על מה לפרוש הוא בן 18 או 19

מסור לו החלמה מהירה ובהצלחה!
וגם לך אם אתה מתכונן להיתחרות בתחרות לחיצה במודיעין אני אגיע לשם לעודד את אחד החברים שלי שמתחרים:flowers: :):):):) אסיד אתה בטוח מכיר אותו מטירה :sbb4:

arbel2 10-11-07 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל

רק בן 27 ?

:bow: :bow:

בן אדם אתה תופעה.

tomerA 10-11-07 22:05

איאל כמה דחקת בתחרות האחרונה שלך ומה השיא שלך?

ran7 10-11-07 22:16

איאל אתה בהמה!
תגיד מה הגובה שלך?

Coleman 11-11-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל

תודה אחי...אם תוכל לדבר איתי באייסיקיו או במסנג'ר זה יהיה יותר טוב לפי דעתי ככה נוכל גם לקבוע איך להיפגש כי הפורום זה לא המקום הכי טוב
220077857

cool_boy1572@hotmail.com

תודה אחי

איאל 11-11-07 22:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
איאל כמה דחקת בתחרות האחרונה שלך ומה השיא שלך?

280 הצלחתי 290 ו300 לא הצלחתי השיא בתחרות 280 במכון 310 אבל לא במשקל 100 קג ככל שמורידים מסה הכח יורד בקשר לגובה 172

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ