![]() |
חח בעיית רעב
חבר'ה, יש לי בעיה רצינית וזה משגע אותי!
אני כ-ל ה-ז-מ-ן רעב!!! לפני ארוחות - בארוחות ואחריהן, אני פשוט רעב!!! אני אוכל כמו חזיר ועולה במשקל, אבל זה לא עוזר חח ואם אני יאכל בכמות כזאת שבאמת תשביע אותי אז אני אעלה בשומן בצורה כ"כ מטורפת שעדיף בכלל לא לחשוב על זה... מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים! :bow: |
welcome to the club :\
תנסה לאכול יותר ירקות [אני ממליץ על כרוב - דווקא די משביע לכמה דקות D: ] היום התעוררתי כ"כ רעב שדחפתי 100 גרם ברנפלקס + 100 גרם ש"ש + 300 מ"ל חלב וסקופ חלבון. זה לא השביע אותי אז דפקתי גם תפוח גדול ועוד איזה כמה ירקות.. לא כזה השביע עדיין אבל אמרתי שזה כבר מוגזם, דחפתי איזה 200 גרם פחמימה בארוחה אחת :laughing: |
חח אני גם מוגבל בירקות כי אני דופק איזה 10 ירקות ביום סתם ככה בשביל הכיף ויותר מזה לא בא בחשבון, חח יש פה עוד אנשים בבית P:
העניין הוא שנגיד אני לוקח 200 גר' שיבולת שועל על הבוקר, מבשל את זה כדי שיתפוס נפח, שם מלא חלב, אוכל יוגורט לפני - דופק 5 כוסות מלאות מים ואני פשוט לא מרגיש את זה !!! |
ציטוט:
אני אוכל רק דברים שהם משביעים. את הלחם החלפתי באורז כי הוא יותר משביע, הוספתי גם ברנפלקס בבוקר שיותר משביע מש"ש. פירות אני אוכל רק תפוחים כי הם משביעים. סעמק אין מה לעשות אחי.. |
חח הקטע עם ברנפלקס מעצבן לאללה
החלפתי אותו בש"ש כי דפקתי קופסת ברנפלקס בשלושה ימים וזה שחיטה כספית וזה גם לא הזיז לי גם תפוחים, אין יום בלי חמישה תפוחים לפחות, חח ואין יום בלי לפחות 300 גר' אורז (בארוחה אחת כמובן) אני לא יודע מה לעשות כבר, זה לא נורמלי חח |
ציטוט:
שתבין הייתי פעם על 4000 קלוריות והייתי רעב.. וגם כשהייתי על 4000 קלוריות [650 גרם פחמימה בייבי :diractor: ] הייתי אוכל אך ורק אורז במקום לחם ואוכל משהוכ מו 13 ירקות ביום. |
עכשיו אני על 3000 ככה ואני מרגיש כמו איזה כלב מורעב ואני לא יוסיף עוד כי זאת תהיה עליה מיותרת מדיי חח אז התקווה היחידה שלי היא שאני אעלה מספיק במשקל גוף כדי שאני אצטרך לטחון 4500 קלוריות ביום כדי לעלות כמו שצריך חחחחחח :)
|
תנסה לאכול דברים חמים כמו מרקים תשתה תה.
תכין סלטים מחסה כרוב וכו גם הם לא עולים הרבה |
כן אני שותה הרבה קפה (אני פשוט מכור בזמן האחרון)
סלטים? יש אחד או שניים ביום וזה סתם הכנה לקראת הארוחה הגדולה יותר (שגם היא לא מזיזה) אני בחור עם קיבולת בלתי מוגבלת בקיבה כנראה :) |
תאכל פיבר 1 או איך שלא קוראים לזה
יש בזה הרבה סיבים |
לא עוזר גבר.
פעם אכלתי אחד כזה ביומיים ולא הרגשתי בכלל חח מבאס בטירוף אפילו אכלתי את זה פעמיים ביום (קופסא ביום ז"א!!!) וכלום, ממש כלום. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחיייייייי אני אומר לך אני רק ראיתי את הנושא ידעתי שזה אתה כתבת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תראה אתה יודע מה אני יציע לך...הדברים הכי משביע שאני מכיר זה ברנפלקס...אבל בטח ניסית את זה...אמממממ תנסה נגיד במקום לאכול פיתות לאכול 8 פרוסות של לחם קל נגיד אולי זה ישביע אותך יותר ......... מהניסיון שלי מרק עם קישוא גזר ביחד עם הארוחה עוזר מאוד בקטע הזה על כל מקרה אחי לגובה שלך הכמות שאתה אוכל ממש קטנה אז עד שתגיע לכמות שתשביע אותך תצטרך להסתפק במה שיש אחי או ללכת לרופא בהצלחה אחי |
אני מנקא בכם...:bow:
|
עצה שלי
תאכל ירקות קשים \ מבושלים\ מלאי סיבים. תרגיש ספוג כמו טמפון. |
בונא אתם יודעים איך אני קונס את ההורים שלי
כמה אני טוחן .... המפגשים היחידים שלי עם המשפחה זה בארוחות שאני טוחן בסלון ... |
אחי אל תתבאס עכשיו שאתה רעב... חכה לחיטוב כדי לדעת מה זה להסתובב רעב =\
|
נו מה רע בזה שאתה רעב? תדחוף אוכל, איכותי כמובן, אבל תדחוף פה ושם בקטנות מה אתה מפחד :wiggle:
|
שמה יש מצב שהאינסולין לא מתפקד טוב ולא "מכניס" את המזון שאתה אוכל לתאים
והתאים נשארים רעבים ומבקשים עוד אוכל |
נסו לאכול סושי, זה ממלא ת'נשמה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ