![]() |
האם אפדר לקחת לפני אימון שיבולת שועל
יש לי תפריט
ויש לי חור מ13:00 עד 18:00 אז אני רוצה לקחת ב15:30 שיבולת שועל מה אתם אומרים |
אפשר אבל אני אישית לא ממליץ
זה פחמימה מורכבת שיש בה הרבה סיבים אם יש לך אימון כבד עם סקוואטים/דד ליפט או תרגילים שמאמצים מאוד את שרירי הבטן ולוחצים על הקיבה אני לא ממליץ מניסיון צורם כבר כמה פעמים הגעתי לשלב שיש לי בחילה חזקה וכמעט מקיא! |
ציטוט:
תאכל לפני אימון איזו פרוסה עם גבינה/פסטרמה וחצי שעה לפני אימון תפוח/בננה. לא קשור אם יהיה לו אימון קל/קשה זה עדיין אימון ויהיה לו קשה לבצע כי הקיבה תהיה עסוקה, הוא ירגיש בזמן אימון ש"הראש שלו כבד". |
ואם אני יקח את זה ב14:30 והאימון יהיה ב16:20
זה בסדר |
ציטוט:
אני לדוגמא לא טוב לי לאכול לחם לפני האימון אבל אם אני אוכלת דגני בוקר או שיבולת שועל זה בסדר |
ציטוט:
עדיף לך לאכול ספגטי או מקור פחמימה אחר לפני האימון |
מה לגבי הדגנים של פיטנס? זה פחמימה מורכבת? אפשר לפני אימון?
|
ציטוט:
לפני אימון עדיף כמה בננות או כמה תמרים .. ארוחה של כמה שעות לפני אימון יהיה טוב ספגטי |
נו ברור על זה מדברים..ארוחה שהיא שעתיים בערך לפני האימון
|
אני אוכל את הארוחה לפני אימון שעתיים לפני ולי אישית קשה לאכול שיבולת שועל לפני זה כי זה ממש משביע אני ממליץ על פסטה, אורז,תפו"א, בטטה, לחם מלא..
|
אבל מה עם הדגנים של פיטנס שעתיים לפני אימון?
|
שאלה בקשר לתחליף ארוחה
שלו רציתי לשאול בקשר לתחליף ארוחה, אני מעוניין לנסות משהו מהמתכונים באתר, יש לי אבקת חלבון של צ'מפיון בטעם קרם עוגיות, אני בדרך כלל אוכל בשעה 4 ארוחת בשר\דגים עם אורז\ספגטי ושעה לפני לוקח איזה חטיף אנרגיה, וב8-9 מתאמן, אני מחפש משהו כתחליף לארוחה נוספת לפני האימון שיגרום לי לשובע, המאמן שלי אמר לי להוסיף לאבקה שיבולת שועל ובננה האם זה יכול להתאים כשעתיים וישביע אותי?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ