![]() |
בונא קלטו איזו פרופגנדה שמאלנית הולכת ב - 5 וחצי!
שוטפים לילדים את המוח. רבין למשל אולי תרם רבות למדינה, אבל מה שעושים כאן זה כבר מוגזם לחלוטין! זה פשוט לא נורמלי איך ילדים יושבים להם שם בסטודיו ומדברים בכזה ביטחון על דברים שקרו לפני שהם נולדו בכלל!
|
אתה רואה ערוץ הילדים?
|
חמש וחצי זו תכנית חדשות, אי אפשר להשוות את זה לשאר סדרות הילדים שם.
|
מה הם אמרו שם?
|
חמש וחצי זה טוב. אבל בחיאת די להביא ילדים בני 12 לשם. מה הם מבינים מהחיים שלהם?!
|
ליגאל אמיר לא מגיעות זכויות, לא מגיע לו להתייחד, "מי בכלל ירצה להיות בן של רוצח", "היינו בדרך לשלום", "הוא לא מתנהג כמו בן אדם אז לא מגיעות לו זכויות", "דו קיום" בלה בלה בלה, לא צריך לשפוט את הערבים ויאדה יאדה יאדה.
|
היום לפנות בוקר היה בערוץ 10(הסיפור שלי) איזה אחת ראיינה פלשתיני מהשטחים שהוא שונא ערבים ותמיד נמשך לדת היהודית בסוף הוא התגייר ושינה תשם לאמנון יצחק שחר והוא יותר ימני מימני-"הוא אמר ערבי טוב זה ערבי מת" -זה תותח אמיתי,גם אני מתעב שמאלנים אבל להצדיק רצח של ראש ממשלה שנלחם במלחמות ישראל בשביל שאנחנו נחיה פה,לא מתקבל בשום אופן.(ואני נגעל גם מהסכמי אוסלו אבל הבנאדם נלחם בשביל המדינה ובתמורה רוצחים אותו)
|
איפה תראה בנאדם שרצח ראש ממשלה והוא מקבל חנינה ?
באיזה מדינה? באיזה ? אני לא שמאלני או משהו, אבל בחייאת, תנו ליגאל אמיר להירקב שם כל החיים, הוא גם לא מצטער בגרוש על מה שהוא עשה והוא היה עושה את זה עוד פעם. |
ציטוט:
|
יש שם אשכרה ילדים שראיינו אותם והם בכו ואמרו משהו כמו "כמעט התעלפתי".
|
ציטוט:
|
בעיטה לפנים ולישון
|
ציטוט:
ערוץ שש זה שמאלנים הם לא אשמים כי זו הפוליטיקה והמדיניות של המדינה. ראיתם איזשהו כלי תקשורת שאמר משהו נגד דעת המדינה או יותר נכון השלטונות? אולי רק העיתונות הרוסית- ישראלית אומרת. |
ציטוט:
ולעניין, רצח רבין לא היה במקום בכלל, אין על זה שום ויכוח- לא רוצחים בשום מקרה. היה באיזה פוסט אתמול שלשום תגובה: "אני לא מבין למה רוצח ואנס של ילדה בת 7 צריך לשבת פחות מרוצח רבין" אני מסכימה איתו. |
ציטוט:
שזה אני :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ