ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שכיבות שמיכה (https://israelbody.com/showthread.php?t=22513)

shahar761 25-10-07 05:57

שכיבות שמיכה

הרבה מעבודות החזה זה לעשות שכיבות שמיכה
אני לא מסוגל לעשות שכיבות שמיכה הידיים מחליקות ואחרי הירידה אני לא מצליח להתרומם יש עוד תרגילים טובים לחזה?

kaga 25-10-07 08:26

מה זאת אומרת מחליקות? אז תנגב אותם לפני שאתה עושה סט ראשון או שהידיים שלך חלשות?
תרגילים אחרים זה לחיצת חזה הכי טוב ומקבילים.

Logout 25-10-07 09:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
מה זאת אומרת מחליקות? אז תנגב אותם לפני שאתה עושה סט ראשון או שהידיים שלך חלשות?
תרגילים אחרים זה לחיצת חזה הכי טוב ומקבילים.

אם אני זוכר טוב הוא מיתאמן בבית.... יעני כפיפות בטן שכיבות שמיכה וכאלה....
ונראה לך שאם הוא לא מצליח שכיבות שמיכה הוא יצליח מקבילים? O_o

trx--->sus 25-10-07 09:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout

וואי נכון מקבילים זה תרגיל רצח תמיד יש לי דומס מטורף בחזה תחתון

kaga 25-10-07 11:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout

לא ידעתי שהוא מתאמן בבית. הכי טוב שתלמד כפי שאמרתי להתחלה שכיבות שמיכה אפילו אם זה קשה כי זה הבסיס של הבסיס.
כן הוא יצליח עם המקבילים. זה יהיה תהליך איטי בהתחלה הוא יעשה חצי אחר כך חזרה אחת אחר שניים ועוד... כך אתה,אני וכולם למדנו לעשות מתח לדוגמא. למה מה הוא יצטרך לחכות שנה כדי שיעבור רמה (יאנו כיאילו יקבל חגורה חדשה חחח) ואז יורשה לעשות מקבילים? אם יש לו בבית את זה למה שלא יתחיל לנסות?

VoRteX 25-10-07 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar761
הרבה מעבודות החזה זה לעשות שכיבות שמיכה
אני לא מסוגל לעשות שכיבות שמיכה הידיים מחליקות ואחרי הירידה אני לא מצליח להתרומם יש עוד תרגילים טובים לחזה?

אם אתה לא מצליח לעשות שכיבות סמיכה, תעשה שכיבות שמיכה על שש, כלומר גם הברכיים על הרצפה.
תתאמן לאט לאט עד שתצליח.

Logout 25-10-07 16:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
לא ידעתי שהוא מתאמן בבית. הכי טוב שתלמד כפי שאמרתי להתחלה שכיבות שמיכה אפילו אם זה קשה כי זה הבסיס של הבסיס.
כן הוא יצליח עם המקבילים. זה יהיה תהליך איטי בהתחלה הוא יעשה חצי אחר כך חזרה אחת אחר שניים ועוד... כך אתה,אני וכולם למדנו לעשות מתח לדוגמא. למה מה הוא יצטרך לחכות שנה כדי שיעבור רמה (יאנו כיאילו יקבל חגורה חדשה חחח) ואז יורשה לעשות מקבילים? אם יש לו בבית את זה למה שלא יתחיל לנסות?

אני לא דיברתי על אם הוא יצליח בעתיד...הוא רצה תרגיל חלופי שכיבות שמיכה...כי הוא לא מצליח..אז אם הוא לא הצליח שכיבות שמיכה אני מתאר שכרגע גם מקבילים הוא לא יצליח..חח אבל הוא עוד יצליח!! ....:sbb4: :jockey: :character63:

shahar761 25-10-07 16:25

אם אתה מדבר על הליכה באוויר[כאילו אתה מחזיק בבמוטות כאלה שמקובעים על קיר תופס כל אחד מהם מרים את עצמך ורץ אז אני יכול לעשות את זה הבעיה זה בשכיבות שמיכה ומתח

Logout 25-10-07 16:29

ציטוט:

אם אתה מדבר על הליכה באוויר[כאילו אתה מחזיק בבמוטות כאלה שמקובעים על קיר תופס כל אחד מהם מרים את עצמך ורץ אז אני יכול לעשות את זה הבעיה זה בשכיבות שמיכה ומתח

אתה תופס ב2 המוטות האלה ואז יורד ועולה ...

shahar761 25-10-07 16:34

וזה יעזור גם לשכיבות שמיכה?

Logout 25-10-07 16:37

ציטוט:

זה אחלה תרגיל לחזה..אבל הוא יותר קשה משכיבות שמיכה..... לפחות אצל הרוב :mellow:

V.G 25-10-07 16:42

ציטוט:

כן אחי... כל תרגיל לחזה מחזק את השריר ומגביר את הסיכויים שלך לעשות שכיבות שמיכה... כמובן שצריך לחזק גם את השרירים התומכים כדי להקל על זה...
אני לא מתאמן על שכיבות שמיכה אבל אני מאמן חזה במכון כושר ומ10 שכיבות שמיכה עליתי ל50 בחודשיים בלי להרגיש בכלל... (אגב אני יורד על שאני נוגע עם הסנטר ברצפה פחות מזה לא נחשב ירידה לדעתי)
תתאמן הרבה... אגב מקבילים זה תרגיל קשה הוא רוצח את השריר... תתאמן עליו כמו על מתח בהתחלה תרד ותחזיק כמה שיותר אח"כ תעשה חצי ואז אחד ולאט לאט תעלה לכמה שיותר חזרות...
השריר של החזה שלי לפעמים קופץ אחרי כמה סטים של מקבילים... זה תרגיל מעולה...

בוב השקנאי 25-10-07 17:56

תרגיל חילופי לשכיבות שמיכה ברמת קושי נמוכה יותר זה שכיבות שמיכה על גובה מסויים..
רגליים על הרצפה והיידיים על מקום גבוהה יותר..

VoRteX 25-10-07 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי v.g
(אגב אני יורד על שאני נוגע עם הסנטר ברצפה פחות מזה לא נחשב ירידה לדעתי)

שכיבת סמיכה מלאה זה ירידה עד 90 מעלות במרפק ועלייה עד 180 מעלות. (ברוחב הכתפיים)

BodyBone 25-10-07 18:31

אחי איך יש לך מקבילים לבית גבר ? אם אתה מצמיד שתי כיסאות אני לא ממליץ לך למה אתה יכול לפול ולשבור משהו .:laughing:

shahar761 25-10-07 20:14

אני מדבר על זה למשל שבחדר כושר או למשל בטורים לקופה שבקולנוע יש את המוטות האלה שהם כמו מקבילים אז אני פשוט מתרומם ע"י אחזה בהם ורץ באוויר...

r0y 25-10-07 20:18

זה לא נותן לך משו...זה סתם חחחח
הכוונה שתיהיה כמו שאתה רץ רק שתקפל תידיים שהמרפקים יצאו החוצה ואז תרגיש שקשה לך להחזיק וזאת התנועה שעולים ויורדים ככה

netanel680 25-10-07 22:42

תרשם למכון הכי טוב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ