ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   המסור 4 טריילרררררררררר (https://israelbody.com/showthread.php?t=22405)

Ziv 23-10-07 20:34

המסור 4 טריילרררררררררר

http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../71/Saw_IV.jpg

אווווווווווו אההההההההה זה הולך להיות סרט אכזרי ביותרררררררר
הסרט עצמו יוצא ב26 שזה עוד 3 ימים באר"הב.
מומלץ לא לאכול ליפני חחח
http://www.splatterfilms.com/news/25/22725.php

Danzig 23-10-07 20:35

טיפה חפר האמת, אבל תמיד טוב לראות עוד סרט :wiggle:

Night_Wolf 23-10-07 20:54

אני אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבב את הסרט הזה!!!!!
ולא יכול לחכות לרביעי!!! ענק ענק ענקקקקקקקקקק:boxing: :boxing: :boxing:

The Iron Man 23-10-07 21:02

חולניייייייי :character63:

איציקוש 23-10-07 21:21

סרט חולני, ה3 הראשונים היו מותחים

Logout 23-10-07 21:21

יאוווו שיצאאאא כברר חחולה על הסדרת סרטים החולנים האלה!

פינגווין 23-10-07 21:25

למישו יש 3 לבינתיים?

goldBEN 23-10-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
למישו יש 3 לבינתיים?

maradona 23-10-07 22:47

נראה סרט קטלני
אני כבר מת שהוא יצא

_אופק_ 23-10-07 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
טיפה חפר האמת, אבל תמיד טוב לראות עוד סרט :wiggle:

חפר?!?!
מה אתה משוגע?!?!?:mellow:
זה אחד הסרטים החזקיםםם
אני מתת כבר שהוא יצאא

Ziv 23-10-07 22:52

אני הבנתי שברביעי
הוא כאילו הכניס קלטות לתוך הגוף וככה הוא נותן
משימות למפקח הזה.

ניגרי ענק 24-10-07 01:01

אימה זה טוב, אקסטרים זה מעולה בקיצור הכל הולך...רק אם אפשר: בלי חזירים שמנים וורודים הפעם (הניגרי נזכר כיצד ראה לבדו את המסור 3 ב 2 בלילה ובסשן עם החזירים הוא ממש שמח שאשתו ישנה בשלווה במיטה והבין שאת הסרט הזה הוא יוכל לחסוך לה לאחר שילשין שהיה שם קטע אחד שהיה קצת אובר בעעעעעעע).

jonathan 24-10-07 01:08

סדרה פשוט ענקית..אין מילים..

eminemfan 24-10-07 02:10

אחלה סרטים אבל בשלישי הלכתי לאיבוד....

DUCATI999 24-10-07 03:07

שמע השלישי הולך ככה... יש לך את אמנדה שהיא כביכול זותי שתקח את העבודה של ג'ון (ג'יגסו) כי הוא עומד למות... היא היורשת שלו, אז בקיצור אמנדה היא לא בסדר היא לא משחקת פייר, המשחקים שהיא עושה הם בלתי מנוצחים היא מרמה , ג'יגסו שם לב לזה, אמנדה היא רוצחת, ג'יגסו לא אוהב רוצחים הוא מתעו אותם (די אירוני) בכל מקרה הוא מחליט לשחק משחק עם אמנדה ולתת לה צ'אנס אחרון, הוא אומר לה לחטוף רופא אחת וגם את בעלה(מבלי שאמנדה תדע שיש בין שניהם קשר כלשהוא) הרופא באה כביכול (ככל הידוע לאמנדה) בכדי לעשות ניתוח על ג'ון כי יש לו גידול במוח אז היא מנסרת לו חלק מהמוח... המשחק של אמנדה בוחן את הסבלנות שלה ואת הרצון שלה להשאיר מישהו בחים, אמנדה לא קולטת את זה ולמרות שג'ון אומר לה יותר מפעם אחת שחייה תלויים בחייה של הרופא היא מחליטה לא לצית לו והיא הורגת את הרופאה, בעלה של הרופאה מסים את המשחק שלו ומגיע בסוף למקום שג'ון אמנדה ואישתו הגוססת נמאצים בו, הוא מחסל את אמנדה... ואז הולך לאישתו... הוא עדין לא יודע שאם ג'ון מת אז גם אישתו תמות , ג'ון אומר לו שהוא לא יכול להרוג אותו, אבל הוא בוחר להרוג אותו בכל מקרה, הוא הורג אל ג'גסו ואז אישתו מתה ואז קלטת שג'ון השאיר מגלה לו שביתו מוחבאת במקום כלשהו ואז נגמר הסרט , סוף די פתוח

DUCATI999 24-10-07 03:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אימה זה טוב, אקסטרים זה מעולה בקיצור הכל הולך...רק אם אפשר: בלי חזירים שמנים וורודים הפעם (הניגרי נזכר כיצד ראה לבדו את המסור 3 ב 2 בלילה ובסשן עם החזירים הוא ממש שמח שאשתו ישנה בשלווה במיטה והבין שאת הסרט הזה הוא יוכל לחסוך לה לאחר שילשין שהיה שם קטע אחד שהיה קצת אובר בעעעעעעע).

יש לך בעיה נפשית כלשהיא?
למה אתה מדבר בגוף שלישי?
אתה מוציא שם רע למפתחי גוף, יחשבו שכולנו ככה...

eminemfan 24-10-07 03:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ducati999
שמע השלישי הולך ככה... יש לך את אמנדה שהיא כביכול זותי שתקח את העבודה של ג'ון (ג'יגסו) כי הוא עומד למות... היא היורשת שלו, אז בקיצור אמנדה היא לא בסדר היא לא משחקת פייר, המשחקים שהיא עושה הם בלתי מנוצחים היא מרמה , ג'יגסו שם לב לזה, אמנדה היא רוצחת, ג'יגסו לא אוהב רוצחים הוא מתעו אותם (די אירוני) בכל מקרה הוא מחליט לשחק משחק עם אמנדה ולתת לה צ'אנס אחרון, הוא אומר לה לחטוף רופא אחת וגם את בעלה(מבלי שאמנדה תדע שיש בין שניהם קשר כלשהוא) הרופא באה כביכול (ככל הידוע לאמנדה) בכדי לעשות ניתוח על ג'ון כי יש לו גידול במוח אז היא מנסרת לו חלק מהמוח... המשחק של אמנדה בוחן את הסבלנות שלה ואת הרצון שלה להשאיר מישהו בחים, אמנדה לא קולטת את זה ולמרות שג'ון אומר לה יותר מפעם אחת שחייה תלויים בחייה של הרופא היא מחליטה לא לצית לו והיא הורגת את הרופאה, בעלה של הרופאה מסים את המשחק שלו ומגיע בסוף למקום שג'ון אמנדה ואישתו הגוססת נמאצים בו, הוא מחסל את אמנדה... ואז הולך לאישתו... הוא עדין לא יודע שאם ג'ון מת אז גם אישתו תמות , ג'ון אומר לו שהוא לא יכול להרוג אותו, אבל הוא בוחר להרוג אותו בכל מקרה, הוא הורג אל ג'גסו ואז אישתו מתה ואז קלטת שג'ון השאיר מגלה לו שביתו מוחבאת במקום כלשהו ואז נגמר הסרט , סוף די פתוח

עכשיו אתה מבין למה לא הבנתי כלום-טוב זה בגלל שאני טיפש.

פינגווין 24-10-07 04:49

עכשיו ראיתי
בונא זה סרט חולה
איך היא חיררה לו תמוח ינעל העולם

StaSus 24-10-07 08:04

כמה עצבים יש לי בגלל הסבא ה****** הזה..

powergainer 24-10-07 12:37

השלישי די איכזב אותי למען האמת.
נקווה שהרביעי יהיה יותר טוב, ושעוד לא נגמרו לתסריטאי רעיונות מקוריים וחולניים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ