ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   רעב באימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=22394)

the_warrior 23-10-07 18:29

רעב באימון

שלום לכולם, תמיד שאני מתחיל להתאמן אני מרגיש רעב וזה מקשה עלי להתאמן, אני אוכל בדרך כלל בבוקר ארוחה קטנה בשעה 5 ארוחה מרכזית(פילה עוף ואורז/פסטה וקבב/בקר ואורז) ובשעה 8-9 מתאמן, ולפעמים בשעה 2 אני מתאמן ואני אוכל רק קורנפלקס או ארוחה קטנה כי השעות לא מסתדרות לי, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע תוכנית Abc, האם זה תלוי בארוחה לפני האימון או שבמשך היום אני לא אוכל מספיק? יש לכם אולי עצות בשבילי?

Blabla144 23-10-07 18:38

אולי גם במשך היום אתה לא אוכל מספיק אבל לפני אימון אני רואה שאת לא אוכל מספיק תאכל 1 וחצי לפני אימון ארוחה מלאה בפחמימות וחלבון חצי שעה לפני האימון פרי אחרי האימון 2 בננות תיכול או פירות אחרים וטונה או קוטג' וכאלה

tomerA 23-10-07 18:39

תאכל מתי שבא לך איך שנוח לך.
ואם אתה רעה באימון תאכל איזה שעתיים לפני האימון מנת פחמימות טובה ולא תיהיה רעב.

Berk0 23-10-07 18:53

תשלב המון שומן איכותי עם פחממות מורכבות שעתיים לפני האימון... ככה בזמן האימון עוד כול האוכל יתפרק ותרגיש טעון לאורך כול האימון.

P-a-n-1-c 23-10-07 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
תשלב המון שומן איכותי עם פחממות מורכבות שעתיים לפני האימון... ככה בזמן האימון עוד כול האוכל יתפרק ותרגיש טעון לאורך כול האימון.

לא עדיף פשוט לאכול שעה לפני וזהו?

danny007 23-10-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0

דווקא אני זוכר שמאיה כתבה פעם שלא מומלץ שומן לפני ואחרי אימון וצריך לשלב את זה בשאר הארוחות

P-a-n-1-c 23-10-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danny007
דווקא אני זוכר שמאיה כתבה פעם שלא מומלץ שומן לפני ואחרי אימון וצריך לשלב את זה בשאר הארוחות

תמסור למאיה ד"ש

maya 23-10-07 19:27

לא מומלץ לאכול שומן בארוחה לפני ואחרי אימון מאחר והשומן מעקב את הספיגה של המזון .
אם הארוחה היא שעתיים שלוש ליפני אימון אין בעיה אם אתה מרגיש מעט רעב לפני האימון תאל פרי+יוגרט או משהו בסיגנון

P-a-n-1-c 23-10-07 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
לא מומלץ לאכול שומן בארוחה לפני ואחרי אימון מאחר והשומן מעקב את הספיגה של המזון .
אם הארוחה היא שעתיים שלוש ליפני אימון אין בעיה אם אתה מרגיש מעט רעב לפני האימון תאל פרי+יוגרט או משהו בסיגנון

נו ואם אני אוכל שעה לפני האימון ומשלב שומן מה יקרה?

CriminaL 23-10-07 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya

אז מתי אני אוכל שומן?

ואן דאם 23-10-07 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
אז מתי אני אוכל שומן?

אתה יכול לאכול בכל הארוחות מלבד הארוחה הישירה שאחרי האימון...
אם אתה אוכל לפני אימון כ-2 וחצי 3 שעות אתה יכול לאכול שומן... אם אתה אוכל ממש סמוך לאימון עדיף שלא תשלב שומן..

P-a-n-1-c 23-10-07 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ואן דאם
אם אתה אוכל לפני אימון כ-2 וחצי 3 שעות אתה יכול לאכול שומן... אם אתה אוכל ממש סמוך לאימון עדיף שלא תשלב שומן..

למה?

CriminaL 23-10-07 19:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
למה?

מצטרף לשאלה...

ואן דאם 23-10-07 19:56

גם אם תאכל שומן לפני האימון לא יקרה כלום זה לא יפגע בתוצאות וכו' ...
אבל סמוך לאימון אין צורך בשומן מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט ייצור עומס על הקיבה.. וייתן תחושה של כבדות... (נסה לאכול שומן לפני האימון ותראה איך האוכל עולה לך) השומן דואג להשאיר את האוכל יותר זמן במערכת העיכול (מהסיבה הפשוטה שהוא מאט את הספיגה) וזה ההיפך ממה שאתה רוצה לפני אימון... בשביל זה משלבים אותו בשאר הארוחות מלבד לפני ואחרי האימון ...

P-a-n-1-c 23-10-07 19:57

ציטוט:

גם אם תאכל שומן לפני האימון לא יקרה כלום זה לא יפגע בתוצאות וכו' ...
אבל סמוך לאימון אין צורך בשומן מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט ייצור עומס על הקיבה.. וייתן תחושה של כבדות... (נסה לאכול שומן לפני האימון ותראה איך האוכל עולה לך) השומן דואג להשאיר את האוכל יותר זמן במערכת העיכול (מהסיבה הפשוטה שהוא מאט את הספיגה) וזה ההיפך ממה שאתה רוצה לפני אימון... בשביל זה משלבים אותו בשאר הארוחות מלבד לפני ואחרי האימון ...

דווקא להיפך אם אני אשלב שומן בארוחה לפני אימון אני לא אהיה רעב בזמן האימון ותהיה לי יותר אנרגיה להתאמן. אני משלב חופשי שומן לפני אימון ואני אוכל שעה לפני.

ואן דאם 23-10-07 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
דווקא להיפך אם אני אשלב שומן בארוחה לפני אימון אני לא אהיה רעב בזמן האימון ותהיה לי יותר אנרגיה להתאמן. אני משלב חופשי שומן לפני אימון ואני אוכל שעה לפני.

זה תלוי מאוד מה אתה אוכל... אני למשל לפני אימון אוכל (2 וחצי 3 לפני) 2 וחצי כוסות של אורז מלא + חזה עוף + סלט + כפית טחינה... (אם אני אוכל ארוחה כזו שעה לפני אימון לא יהיה לי כל כך נעים להתאמן) ..

ואן דאם 23-10-07 20:06

בכללי כל המטרה של ההימנעות משומן לפני אימון היא בשביל לאפשר לקיבה "להתרוקן מהר" ...מומלץ להימנע מזה בסה"כ בשביל להקל על הקיבה ..
אם טוב לך עם שומן לפני אימון אז אתה יכול חופשי לשלב..

P-a-n-1-c 23-10-07 20:12

ציטוט:

בכללי כל המטרה של ההימנעות משומן לפני אימון היא בשביל לאפשר לקיבה "להתרוקן מהר" ...מומלץ להימנע מזה בסה"כ בשביל להקל על הקיבה ..
אם טוב לך עם שומן לפני אימון אז אתה יכול חופשי לשלב..

פשוט אתם אומרים בצורה גורפת "אל תשלב שומן לפני האימון", ואז אתם מסתייגים ואומרים שזה בסדר וכו' וכו'.
קיצר גם אני אוכל לפני אימון כמות כמו שלך וטוב לי איתה מאוד.

the_warrior 23-10-07 21:40

ציטוט:

ואם אני לפני אימון אוכל שעה לפני חטיף עם שקדים,בוטנים, אגוזים אז לא לאכול אותו סמוך לאימון?

Berk0 23-10-07 21:47

אחי איך שנוח לך

אני שעה-שעה וחצי לפני אימון מוריד 300 גרם חזה עוף עם 200 גרם פסטה, 8 ירקות ו2 כפות שמן זית.. וזה ארוחה ממש ענקית.

ובאימון אני פשוט מרגיש כמו אנרגייזר טעון באטרף..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ