ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מזה ג'ינו?!?!=\ (https://israelbody.com/showthread.php?t=2224)

oR1515 16-11-06 16:44

מזה ג'ינו?!?!=\

מישהו מוכן להסביר לי מזה לעזעזל ג'ינו כל הודעה שניה "ג'ינו" "ג'ינו"

TZAHI10 16-11-06 16:47

זה שהפיטמות מחליטות לצמוח בצורה מוזרה וארוכה... זה קורה עקב שומן שמצטבר שם..

oR1515 16-11-06 16:52

אפשר תמונה של התופעה הזאת:d?

VoRteX 16-11-06 17:06

קודם כל זה לא רק הפיטמות... בהרבה מקרים זה כל השד עצמו חח... וזה לא שומן שמצטבר... זה רקמת שד.

P-a-n-1-c 16-11-06 17:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TZAHI10
זה שהפיטמות מחליטות לצמוח בצורה מוזרה וארוכה... זה קורה עקב שומן שמצטבר שם..

וואלה מכל ההגדרות שאפשר להביא לג'ינו, ההגדרה שהבאת היא הגרועה ביותר.

א- זה לא שהן "מחליטות לצמוח"
ב - לאו דווקא בצורה ארוכה
ג- זה לא עקב שומן שמצטבר שם

Leo 16-11-06 18:15

מה שקורה כשאתה עושה יותר מידי אירובי מפחד לעשות דדליפט ומשתמש בכדורים שוודיים , רמת האסטרוגן בדם עולה וצומח לך ציצי בהתחלה , בשלב השני נושר הזין ואתה הופך למדריכת אירובי

Tnavon 16-11-06 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מה שקורה כשאתה עושה יותר מידי אירובי מפחד לעשות דדליפט ומשתמש בכדורים שוודיים , רמת האסטרוגן בדם עולה וצומח לך ציצי בהתחלה , בשלב השני נושר הזין ואתה הופך למדריכת אירובי

חחח חזק

Night_Wolf 16-11-06 18:30

כל שבוע עולה פוסט כזה..
"ג'ינו מזה?"
"גניקוסמטיה או איך שלא קוראים לזה?"

תעשו אשכול ג'ינו או הסבר או משהו,שאנשים יפסיקו לפתוח כל פעם את אותו פוסט מחדש..

Arielp 16-11-06 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
כל שבוע עולה פוסט כזה..
"ג'ינו מזה?"
"גניקוסמטיה או איך שלא קוראים לזה?"

תעשו אשכול ג'ינו או הסבר או משהו,שאנשים יפסיקו לפתוח כל פעם את אותו פוסט מחדש..

או פשוט לפתוח אשכול נעוץ של מושגים...

Fiberglass 16-11-06 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arielp
או פשוט לפתוח אשכול נעוץ של מושגים...

תכלס...זה אחד הרעיונות שהעלו כאן !
יש הרבה שלא יודעים מושגים ושמות של כל מני דברים כאן
לפתוח אשכול נעוץ זה רעיון לעניין

TZAHI10 16-11-06 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
וואלה מכל ההגדרות שאפשר להביא לג'ינו, ההגדרה שהבאת היא הגרועה ביותר.

א- זה לא שהן "מחליטות לצמוח"
ב - לאו דווקא בצורה ארוכה
ג- זה לא עקב שומן שמצטבר שם

צודק.. טעות שלי. פשוט כנראה מחשש שיקרה לי משהו כזה אני משתדל לא להתעסק עם זה יותר מידי

VoRteX 16-11-06 21:16

ציטוט:

צודק.. טעות שלי. פשוט כנראה מחשש שיקרה לי משהו כזה אני משתדל לא להתעסק עם זה יותר מידי

מטעויות לומדים אחי... :wiggle:

(אני כבר הרבה זמן מת להגיד את זה מצטער)

TZAHI10 16-11-06 21:23

אז אם כבר רוצים להגדיר את זה בצורה הכי נכונה שיש ורוצים לשים את הדיון נעוץ.. אחרי שאנחנו יודעים איך זה נראה אולי תענו למה זה קורה? ולמה דווקא לאנשים שמתאמנים? אולי לכאלה שלוקחים סטרואידים כן.. אבל ככה סתם מאיפה זה בא? שילך לעזאזל

VoRteX 16-11-06 21:31

בעקרון, זה גדילת השדיים אצל הגבר, בגלל חוסר איזון הורמונלי... בדרך כלל זה לא רציני במיוחד, ומתבטא בפיטמות נפוחות והשד עצמו בחלק מהמקרים גם קצת נפוח... (הדבר מאוד נפוץ בגיל ההתבגרות... מאוד נפוץ... אצלי בכיתה יש רק 4 ילדים מתוך 11 בלי זה).

TZAHI10 16-11-06 21:33

:jockey: האאא יופי!! אז עברתי את הגיל של קבוצת הסיכון... עכשיו אני יכול לנשום לרווחה!
מה עושים נגד זה חוץ מניתוח? מה אין גלולה או משהו שמאזנת את המצב ההורמונלי? כמו שיש גלולות לסידור מחזור של בחורות שזה גם מאזן את המצב ההורמונלי בגוף שלהם

VoRteX 16-11-06 21:41

ציטוט:

:jockey: האאא יופי!! אז עברתי את הגיל של קבוצת הסיכון... עכשיו אני יכול לנשום לרווחה!
מה עושים נגד זה חוץ מניתוח? מה אין גלולה או משהו שמאזנת את המצב ההורמונלי? כמו שיש גלולות לסידור מחזור של בחורות שזה גם מאזן את המצב ההורמונלי בגוף שלהם

בעיקרון, בגיל ההתבגרות, רוב הסיכויים שהדבר יעבור מעצמו לאחר שנתיים-שלוש... אך במקרים קיצוניים או מקרים שהם לאחר גיל ההתבגרות (כמו ג'ינו שלא עבר, או ג'ינו מסטרואידים) יש צורך בניתוח פלסטי.
מפתחי גוף המשתמשים בסטרואידים לרוב לוקחים גם חומרים למנוע ג'ינו...

HHHEELLBBOOYY 16-11-06 21:50

הכל בגלל החומרים..

yoni77 16-11-06 22:16

אני לא לקחתי חומרים ויש לי

HHHEELLBBOOYY 16-11-06 22:53

וואי איזה גבר

amir harduf 16-11-06 23:00

ציטוט:

אז אם כבר רוצים להגדיר את זה בצורה הכי נכונה שיש ורוצים לשים את הדיון נעוץ.. אחרי שאנחנו יודעים איך זה נראה אולי תענו למה זה קורה? ולמה דווקא לאנשים שמתאמנים? אולי לכאלה שלוקחים סטרואידים כן.. אבל ככה סתם מאיפה זה בא? שילך לעזאזל

כשרמות הטסט' בגוף גבוהות אז הגוף בעצם גורם לקח שיפסק ייצור הורמונים כגון: LH FSH מההיפופיזה וRH מההיפותלמוס.

אסטרוגן - הורמון המין הנשי, אנבולי לשומן.

טסט' - הורמון המין הזכרי, אנבולי לשרירים.

RH - (הורמון משחרר) גורם להפרשה של LH וFSH מההיפופיזה, מופרש בהיפותלמוס.

LH- גורם להבשלה של תאי הזרע באבובית האשך, מופרש מההיפופיזה.

FSH - גורם לחלוקה של תאי הזרע, מופרש מההיפופיזה.

כשהטסט' גבוה בגוף אז הגוף כפעולת הגנה מפסיק את ייצור הRH FSH ו LH כדי להוריד את רמתו בדם, מה שגורם גם כביכול להפסקת הבשלת תאי הזרע באבובית האשך וחלוקת תאי הזרע.

כמו שאפשר להסיק מכך, הגוף רוצה להוריד את רמת הטסט' בגוף כדי להוריד את המשוב השלילי שנגרם על ההיפותלמוס וההיפופיזה, על ידי כך שהוא ממיר את הטסט' לאסטרוגן.

עכשיו לשאלה שלך...

אנשים הנוטלים סטרואידים מאופיינים ברמות טסט' גבוהות מאוד, משמע הגוף ממיר טסט' לאסטרוגן בצורה גבוה בהרבה מאשר באנדם "טבעי".
לכן אנשים הנוטלים סטרואידים בדרך כלל משתמשים בחומרים אנטי ארומטיים (ארומטי - המרה לאסטרוגן) כדי למנוע המרה של טסט' לאסטרוגן בגוף.

מקווה שעזרתי.

עריכה - למי שלא הבין האסטרוגן גורם לגדילת רקמת השד בגבר, כמו שאצל האשה הוא גורם לשינויים משניים כגון: גדילת שדיים, התעגלות האגן, השתנות הקול וכד'

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ