ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   גבינת פרות נגד גבינת עיזים (https://israelbody.com/showthread.php?t=22101)

Antonator1 20-10-07 14:17

גבינת פרות נגד גבינת עיזים

מה יותר טוב מבחינת ערכים תזונתיים ומבחינות בריאותיות?

Moshe 20-10-07 14:20

תלוי בדגמים , מבחינה בריאותית גבינת עזים עדיפה יותר מבחינת מינרלים ויטמנים סידן וסה"כ בפורפיל הכללי.
הטעם גם בהתאם , הטעם יחסית שונה מגבינת פרות הכל עניין אינדבידואלי אם תאהב או לא. (גם המחיר בהתאם )

Sugarzaza 20-10-07 14:54

עיזים לשלטון

jonathan 20-10-07 15:00

הרבה מדענים וחוקרים בזמן האחרון מתנגדים לחלב פרה,לחלבונים ששם ושאר היתרונות.
חלב עיזים לעומת יש יותר המלצות..באמת נושא מעניין..(ההבדלים וכו')
לדעתי,אני לא אעבור לחלב עזים בגלל בריאות,זה לא ממש מאים עלי,במיוחד שהטעם של הגבינות וחלב עזים..בלתי נסבל..גועל נפש

m0she 20-10-07 15:03

ממש לא הרבה חוקרים ומדענים, המיינסטרים המדעי הוא בהחלט בעד צריכת מוצרי חלב. הגורמים שמתנגדים הם בעיקר נטורופתים למיניהם, שאבוי לנו אם נכנה אותם מדענים.

Sugarzaza 20-10-07 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
הרבה מדענים וחוקרים בזמן האחרון מתנגדים לחלב פרה,לחלבונים ששם ושאר היתרונות.
חלב עיזים לעומת יש יותר המלצות..באמת נושא מעניין..(ההבדלים וכו')
לדעתי,אני לא אעבור לחלב עזים בגלל בריאות,זה לא ממש מאים עלי,במיוחד שהטעם של הגבינות וחלב עזים..בלתי נסבל..גועל נפש

למה בלתי נסבל? ניסיתי את שניהם והחלב עיזים באמת סבבה. לא יודע לגבי הגבינות, אבל היוגורטים יותר טעימים

Antonator1 20-10-07 15:11

אכלתי אצמול פיצה עם גבינת עיזים ופסטו - גועל נפש. אם כי תוספות בריאות על הנייר.

YONI 20-10-07 15:37

גבינת עיזים לדעתי היא הגבינה הכי חזקה שיש מבחינת טעם אבל יש בה מלא שומן וקלוריות עודפות עקב כך
מי שלא איכפת לו זאת הגבינה

yonip 20-10-07 16:14

תגיד שניה אתה זה יוני מהשינויים בדף הראשי ?

YONI 20-10-07 18:34

כן למה?

Logout 20-10-07 18:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoni
כן למה?

דפקת חטוב באן :):):):)

YONI 20-10-07 18:47

ואללה תודה
זה היה לפני שנתיים ככה מאז עליתי גם יפה בשרירים והיום אני מחטב שוב ככה שאני בדרך לתוצאות יפות הרבה יותר מזה
אז זה היה החיטוב הראשון שעשיתי בצורה מקצועית מבלי לעבוד על מאסה. פשוט רציתי קודם להוריד את השומן שזה הכי הפריע לי..

Moshe 20-10-07 18:51

לקחת משהו אז?

YONI 20-10-07 18:58

Hot Rox + התזונה והאימונים שאצלי זה הכי מקצועי שאפשר וגם לא כל אחד היה עומד באימונים קשים +ריצות אחרי כל אימון 5 פעמים בשבוע בדופק גבוה שרק עולה עם הזמן ואתה צריך להגביר מהירות
ועוד זה אחרי עבודה לא קלה
אבל אני פשוט נהנה מהדרך ומהתוצאות אז לא מרגישים את הקושי

StarLighT 20-10-07 19:03

עיזים Vs בקר

גבינות עיזים וגבינות צאן נחשבות לבריאות יותר מגבינות של בקר, כי ההרכב התזונתי של חלב עיזים וצאן דומה יותר להרכב חלב אנושי (חלב אם). לכן מוצרים אלה נחשבים לפחות אלרגנים וקלים יותר לעיכול, במיוחד בילדים צעירים. לחלב צאן יש יתרונות גם בהרכב השומן (בריא יותר) ובכמות הסידן (גבוהה יותר).

לעיכול המהיר של חלב עיזים ופירוקו בגוף תורם גם הפיזור הרב של כדוריות השומן. גודל כדוריות השומן בחלב העיזים זהה לזה של חלב פרות אך מספרן קטן יותר. מרכיבי הכדוריות שונים. בניגוד לכדוריות בחלב פרה, אלו אינו מתלכדות ואינן צפות כפי שקורה במוצר כגון שמנת ולפיכך חלב עיזים אינו מומלץ לשימוש במוצרים המצריכים ליבה קצפתית.

יש לו יתרונות במצבים של אי סבילות לחלב פרה, אסטמה אלרגית ואקזמות ומיגרנות. לחלב צאן מיוחסות גם סגולות רפואיות בריפוי של מספר מחלות (בטיפול באפטות, למשל)

:flowers:

Bullet 20-10-07 19:05

מה הקשר בין חלב פרה לאסתמה?

StarLighT 20-10-07 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
מה הקשר בין חלב פרה לאסתמה?

זה לא הקשר שבין חלב בקר לאסטמה, אלא העובדה ששימוש בחלב עיזים מקל על אסטמה

Logout 20-10-07 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI
ואללה תודה
זה היה לפני שנתיים ככה מאז עליתי גם יפה בשרירים והיום אני מחטב שוב ככה שאני בדרך לתוצאות יפות הרבה יותר מזה
אז זה היה החיטוב הראשון שעשיתי בצורה מקצועית מבלי לעבוד על מאסה. פשוט רציתי קודם להוריד את השומן שזה הכי הפריע לי..

תעלה תמונות חבוב! שנתיים עברו כבר....:character63:

YONI 20-10-07 19:11

אין לי מעודכנות על המחשב אבל אני יעלה בסוף החיטוב הנוכחי באמת בכיף
הייתי צריך להגיד לגיל לחכות בסבלנות עם התמונות עד היום אבל לא נורא :)

Logout 20-10-07 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoni
אין לי מעודכנות על המחשב אבל אני יעלה בסוף החיטוב הנוכחי באמת בכיף
הייתי צריך להגיד לגיל לחכות בסבלנות עם התמונות עד היום אבל לא נורא :)

כמה זמן אתה כבר בחיטוב? ובן כמה אתה ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ