![]() |
תמונות חדשות ,מהפלא סורי על האיכות
|
????
|
אחי!
התמונות שלך מטושטשות רצח והפוזות צילום שלך מצחיקות, מה נהיה? בכל מקרה אפשר לראות שיש לך אחלה גופה אחלה ידיים ובטן תעלה אבל תמונות יותר נורמליות |
חטוב מאוד, יש מסת שריר.
אי אפשר הרבה להגיד עפ"י התמונות כי הם לא ברורות ואין הרבה פוזות אבל סה"כ נראה גוף יפה ! |
מה קרה לראש?
|
נתפס לך הצוואר?
|
חחחחחחחחחחחחח אחי יורדות לי דמעות
יאו אתה לא מבין כמה צחקתי אתה ניראה כמו איזה פוקימון עם הפוזה הזאת של הראש... וזה באותה תמונה אותה פוזה חחחחחחחחחח אתה אחד הגנובים אחי מזה התמונות האלה תהיה בריא |
חח שפר פוזינג! ניתפס לך הצוואר? אבל יש לך גוף סבבה אחי..ריבועים טובים וחזה נחמד! ידיים קשה לראות אבל גם נחמדות...
|
ציטוט:
|
אחלה גוף חחחח
נראה לי גנבו לך לחוט שדרה או שהורידו לך כמה חוליות בגב חחחחח |
אחלה גופה..
בהצלחה.. |
תמונות בסדר אם כי יש לומר שזה ממש לא רציני לשים תמונות ב"פוזות" מהסוג הזה.. חובבני..
ממה שאפשר להתרשם יש לך חזה סבבה ידיים נחמדות.. לגביי הקוביות, לא יודע או שאתה לא עובד עליהן נכון.. או לא יודע.. חסר מסת שריר בבטן, לא רואים את הקוביות באופן מושלם.. אם אתה רוצה להרשים בנות עם הגוף עצה שלי תעבוד גם על האלכסונים של הבטן.. משהו שלא הכי אהבתי בתמונות עזוב חובבני לא חובבני פשוט כשהרמת את הכתפיים כלפי מעלה.. מה ניסית לעשות בזה לא הבנתי, ושוב אני אומר זה מראה על חוסר רצינות.. מה עם שאר השרירים? גב? רגליים? ואם אתה יכול לפרסם גם נתונים זה יהיה טוב! בהצלחה בהמשך! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ