ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלות לגבי "פאמפ" (https://israelbody.com/showthread.php?t=21984)

Coleman 18-10-07 21:56

שאלות לגבי "פאמפ"

כמה זמן בדיוק נמשכת תופעת ה"פאמפ" אחרי אימון?
מה קורה בדיוק בשריר אחרי אימון שבגללו נגרם הפאמפ?? זה רק בגלל התכווצות שלו?
האם יש קשר בין פאמפ לאימון טוב? לגדילה??

תודה לעוזרים :)

BodyBone 18-10-07 22:00

אני רק יכול לענות לך שפאמפ זה זרימת דם מוגברת משהו כזה.

Danzig 18-10-07 22:02

אין קשר בין פאמפ טוב לגדילה ולאימון טוב.
פאמפ בכללי זה זרימת דם מוגברת לשרירים, שבגללה אתה מרגיש שאתה "מנופח", מפוצץ, פאמפ יש לך כל האימון לא רק אחרי מן הסתם.

Coleman 18-10-07 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
אין קשר בין פאמפ טוב לגדילה ולאימון טוב.
פאמפ בכללי זה זרימת דם מוגברת לשרירים, שבגללה אתה מרגיש שאתה "מנופח", מפוצץ, פאמפ יש לך כל האימון לא רק אחרי מן הסתם.

אבל ההרגשה הזאת נמשכת גם אחרי האימון קצת זמן...היא גם גורמת לזה שההיקפים למשל שהבייספס גדלים...למה ואיך? וכמה זמן לוקח עד שההשפעה של זה נגמרת?

r0y 18-10-07 22:08

בסביבות חצי שעה...היום קיבלתי פעם ראשונה ביד אחורית..לא הרגשתי משהו מיוחד רק שהיד הייתה גדולה מאוד והייתה קשה כמו אבן..משו שבחיים לא קרה

dror 18-10-07 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
בסביבות חצי שעה...היום קיבלתי פעם ראשונה ביד אחורית..לא הרגשתי משהו מיוחד רק שהיד הייתה גדולה מאוד והייתה קשה כמו אבן..משו שבחיים לא קרה

כמה זמן אתה מתאמן ?לי כל אימון יש פאמפ

Coleman 18-10-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y

אז כשמודדים יד ורוצים למדוד אותה כשהיא קרה לגמרי כשכל ההפשעות של האימון מתבטלים לגמרי אז אפשר לעשות את זה כבר חצי שעה אחרי האימון?

Valencia 18-10-07 22:16

לי היה פאמפ רק מעט פעמים וזה מעצבן כי בפעמים שהיה הרגשתי שהאימון היה מזה טוב...

benwin21 18-10-07 22:17

הפאמפ היחיד שיש לי הוא בבייספס. והוא נמשך רק ל-5 עד 20 דקות אחרי האימון הוא נעלם

Danzig 18-10-07 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
אבל ההרגשה הזאת נמשכת גם אחרי האימון קצת זמן...היא גם גורמת לזה שההיקפים למשל שהבייספס גדלים...למה ואיך? וכמה זמן לוקח עד שההשפעה של זה נגמרת?

מן הסתם ההרגשה נמשכת כי עדיין ישנה זרימה מוגברת לדם, אך אחרי זמן מסויים (אצלי למשל חצי שעה) נגמר הפאמפ וזהו. ההיקפים גדלים בגלל אותה זרימת דם שממלאה את השריר.

r0y 18-10-07 22:29

גם לכם הוא נהיה קשה כזה?
והיו פה פעם חלק שאמרו זה הרגשה יותר טובה מלגמור וההרגשה הכי טובה בחיים...רק אני לא הרגשתי משהו מיוחד ושמתי לב לזה כי עברתי מול המראה בחד"כ והיד נראתה קצת גדולה ואז גם הרגשתי שהיא קשה כזאת?

Danzig 18-10-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
גם לכם הוא נהיה קשה כזה?
והיו פה פעם חלק שאמרו זה הרגשה יותר טובה מלגמור וההרגשה הכי טובה בחיים...רק אני לא הרגשתי משהו מיוחד ושמתי לב לזה כי עברתי מול המראה בחד"כ והיד נראתה קצת גדולה ואז גם הרגשתי שהיא קשה כזאת?

לא חלק אמרו, ארנולד אמר

benwin21 18-10-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
גם לכם הוא נהיה קשה כזה?

זה באמת הרגשה יותר טובה מלגמור.

כשיש לי פאמפ ביד אני מרגיש שאני לא יכול למתוח אותה. והיא נראית גדולה בהרבה מהרגיל

Logout 18-10-07 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
זה באמת הרגשה יותר טובה מלגמור.

כשיש לי פאמפ ביד אני מרגיש שאני לא יכול למתוח אותה. והיא נראית גדולה בהרבה מהרגיל

חח אני לא יכול לקפל אותה..חחח

r0y 18-10-07 23:17

זה עדיין לא הרגשה כזאת טובה..ואצלי זה היה בטרייספס ולא בביספס

Coleman 18-10-07 23:25

תודה לכל העוזרים ...כל מי שעזר קיבל מוניטין :)
ואני לא מסוגל לגרד תראש כשיש לי פאמפ ביד :)

SuperDude 18-10-07 23:39

זה רק אומר שזרם לשם יותר דם כתוצאה מפעילות מאומצת.. זה כמו בז*ן שכשמגיע הרבה דם אז הוא גדל ונהיה קשה :)

netanel680 19-10-07 00:44

פאמפ זאת הרגשה טובה כיפית זה החלק הטוב באימון

שחר 19-10-07 12:10

אני מרגיש את זה לרוב בחזה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ