![]() |
ממה אתם מפחדים?
כתוצאה מהפוסט שרואים את הילדה שמפחדת ממלפפונים זה מתבקש לשאול אתכם מה הכי מפחיד אתכם בעולם:אני אישית מפחד מנחשים(למרות שלא ראיתי במציאות)גבהים,ומקומות צרים(מנהרות,צינורות-אני פשוט מפחד להתקע בפנים כמו פו הדוב)
|
המממ.. הפחד הכי גדול זה מהלא נודע, כלומר דברים שאתה לא מודע אליהם בכלל ודווקא אני יהיה הראשון לחוות את זה ולך תדע מה יקרה..
ממה עוד אני מפחד, תכלס לא ממש יודע כי אני לא חוויתי הרבה פחד לאחרונה Xd אבל אולי להיתקע לבד במקום ממש חשוך ולהתחיל לפחד שיבוא אלי איזה עב'ם =p |
מ גלעד D: :sbb4:
|
מג'וקים !!
עכשיו קצת פחות אבל פעם ההיתי נכנס לבלבלות ! כשההיתי גר בחיפה אי שם בשנות ה 90 המוקדמות ההיתי יושב בשרותים בתור ילד בן 4 או 5 והיו זוחלים לי ג'וקים מתחת לרגליים זה פוסט טראומה חח |
למות בתאונת דרכים ם:
או שיקרה לאחד מהמשפחה שלי משהו. |
מפחיד לאבד מישהו קרוב..
|
ציטוט:
|
מפחד גם לראות סרט אימה מפחיד רצח ואז ללכת להשתין.
|
ציטוט:
אם אני רואה סרט אימה כל רעש מחוץ לחדר גורם לי להיות חשדן.. |
Lol אני בטוח שהפסיכולוג שלי ישמח להגיד ממה אני פוחד לדעתו
|
ציטוט:
אני לא מפחד ממוות, אם כבר אני מפחד מלהיות נכה, אני אעדיף למות מאשר להיות נכה.. נגיד להיות בלי רגל ואין לך אפשרות ללכת,לרוץ - להתאמן בקושי, כל החיים ירחמו עליך בלע =\ אין דבר יותר גרוע מזה אני גם אפחד אם משהו רע יקרה למשפחה\חברים קרובים שלי וזהו בערך |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמובן שלמות בטביעה / להישרף למוות זה גם לא לונהגל. נסכם בכך שטוב לי להיות חי :flowers: |
אני מפחד מלהתקע באמצע הים במים עמוקים מאוד זה כמו תחושת קלסטרופוביה רק הפוך
וגם לראות סרטי אימה לבד, אם אני רואה סרט מפחיד זה רק עם עוד מישו או מישהי(רצוי חח) ביחד. |
ציטוט:
אני בטוח שיש פה כמה שזה הסיוט הכי גדול שלהם חח |
חחחח זוכרים המחסן של כאילו?
היה לי חבר שהיה מפחד לעבור ליד החדר של ההורים שלו כי הוא היה מפחד שדווקא יעלה מאחורי המיטה Xddd |
הפחד הרציני היחיד שלי הוא להיתקע במקום שאני לא מכיר, מבלי אף אחד שיכול לעזור לי.
תמיד בסיוטים שלי אני נמצא בעיר אחרת, בלי כסף, מפות או אמצעי תחבורה ובא לי כבר לעוף משם ולהגיע לאן שאני צריך להגיע, ובחלום אני משוטט שעות ברחובות, ומתעורר עייף כאילו לא ישנתי. :unsure: ציטוט:
|
אני מפחד מים,מקומות גבוהים,ומאמא שלי חחחחחח סתם בצחוק:laughing:
ודברים לא צפוים |
מהחגורה של אבא:{
|
פחד גבהים ונחשים..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ